Η Μενεγάκη ξέσπασε για Κωστόπουλο – Μπαλατσινού: Είναι ντροπή! Αισθάνομαι απαίσια!

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής, δανείστηκε λίγο χρόνο για να κάνει κάτι που δεν συνηθίζει. Η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα για τις φήμες που θέλουν να αγοράζει το σπίτι που έμεναν κάποτε η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Το διαψεύδω κατηγορηματικά!», ξεκαθάρισε η Ελένη Μενεγάκη, οργισμένη. Η ίδια έστειλε τα μηνύματά της τόσο στο πρώην ζευγάρι -Πέτρος Κωστόπουλος, Τζένη Μπαλατσινού- όσο και στην Κατερίνα Καινούργιου, στην εκπομπή της οποίας έγινε αναφορά στο θέμα.

Αίσθηση έκανε και μια φράση που είπε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια τη δήλωσής της. «Με συγχωρείτε που πήρα το χρόνο αυτής της εκπομπής που έχει το όνομά μου, αλλά δεν μου ανήκει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασα ότι αγοράζω το σπίτι Κωστόπουλου – Μπαλατσινού

Θα μου δώσετε 2 λεπτά χρόνο σε αυτή την εκπομπή, που δεν θέλω να παίρνω ποτέ χρόνο για προσωπικά θέματα αλλά δεν μπορώ να μην το πω γιατί νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Για μένα βγαίνουν συνεχώς ιστορίες και δεν απαντάω ποτέ για τίποτα, αλλά κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με οικογένειες θα έπρεπε κάποιοι άνθρωποι να έχουν τουλάχιστον μια ευαισθησία πριν πουν οποιαδήποτε χαζομάρα που μπορεί να τους βολεύει, να το σκεφτούν τρεις φορές.

Διάβασα, λοιπόν, χθες ότι αγοράζω το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού και λέω το σπίτι τους άσχετα με το αν έχουν χωρίσει. Εγώ σε αυτό το σπίτι έχω μπει πάρα πολλές φορές με τη δικιά μου οικογένεια, τη δικιά τους οικογένεια και έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Όπως κι εσείς, έτσι κι εγώ, είχα μάθει κάποτε ότι το σπίτι αυτό χάθηκε. Τότε που ο Πέτρος έπαθε αυτή την πολύ μεγάλη ζημιά. Διάβασα, λοιπόν, ότι έχω μπει και μέσα!

Το διαψεύδω κατηγορηματικά!

Είναι πολύ άσχημο πράγμα να διαδίδονται για πλάκα τέτοιου είδους πολύ κακές ειδήσεις! Κανένας, σοβαρός, ευαίσθητος, κανονικός άνθρωπος δεν θα πήγαινε ποτέ να εκμεταλλευτεί τον πόνο κάποιου άλλου, πολύ περισσότερο αν τον ξέρει. Αν υπάρχει μεσίτης -γιατί εγώ το διαψεύδω κατηγορηματικά– οι μεσίτες για να πάρουν την προμήθειά τους σε βάζουν να υπογράψεις. Ποιος είναι αυτός που λέει αυτά τα πράγματα αφού δεν έχει την υπογραφή μου;

Είναι ντροπή και αισθάνομαι απαίσια αν έστω περνάει από το μυαλό της οικογένειας αυτής, των παιδιών αυτών που τα δύο από τα τρία τους παιδιά έχουν βαφτίσει τη δικιά μου Βαλέρια, ότι θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Ποτέ των ποτών! Το αν περνάω μια βόλτα από το Ψυχικό ή από τη Φιλοθέη ή από το Μαρούσι δε σημαίνει ότι αγοράζω σπίτια. Εν πάση περιπτώσει, για κάποια πράγματα θα ήθελα να είστε λίγο πιο ευαίσθητοι. Έχετε πει χοντράδες για μένα, πολλές φορές και βλέπετε ότι δεν απαντάω. Μην το εκμεταλλεύεστε αυτό γιατί υπάρχει και ένα όριο. Και όταν μπερδεύονται οικογένειες και παιδιά, εγώ δεν κάνω πίσω!
Το μήνυμα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην Κατερίνα Καινούργιου

Διάβασα ότι αυτή η κουβέντα έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Κατερίνα θα ήθελα πάρα πολύ, τουλάχιστον, να πάρεις τον δικό μου λόγο, αυτά τα δύο πράγματα που είπα σήμερα και να το παίξεις και να το πεις και στον μεσίτη. Αν έχει ας έρθει με την υπογραφή μου σε ένα χαρτάκι που να λέει ότι είδα εγώ αυτό το οίκημα. Μπήκα μέσα; Υπάρχουν λέει και φωτογραφίες. Ντροπής πράγματα! Αν ένας μεσίτης θέλει να πουλήσει αυτό το σπίτι, παρακαλώ να μη χρησιμοποιεί το δικό μου όνομα γιατί υπάρχει και οικογένεια από πίσω και από τη μια πλευρά και από την άλλη.

Η εκπομπή αυτή δεν μου ανήκει

Αυτά και με συγχωρείτε που πήρα το χρόνο αυτής της εκπομπής που έχει το όνομά μου, αλλά δεν μου ανήκει. Ευχαριστώ.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Πάρα πολύ! Όπως και να είναι τα πράγματα δεν μπαίνεις ποτέ στον πόνο κάποιου ανθρώπου που έχει χάσει το σπίτι του και που μέσα σε αυτό το σπίτι έχεις μπει με τη δικιά σου οικογένεια και έχεις γλεντήσει και έχεις περάσει πολύ ωραία. Δεν είναι σωστό! Κι επειδή δεν είμαι κάθε μέρα στα τηλέφωνα, βεβαίως θα μπορούσα να σηκώσω το τηλέφωνο και να πάρω τον Πέτρο και να του πω «δεν πιστεύω να φαντάζεσαι κάτι τέτοιο», αλλά αυτό μπορεί να μην το έπειθε. Εμένα με στεναχωρεί και δεν θέλω να έρθουν να μου πουν τα παιδιά μου τέτοια πράγματα. Ούτε καν! Ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω! Που να μου το χαρίζανε δεν θα το έπαιρνα!

Δείτε το βίντεο:

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα