Πώς θα επιλέξεις το σωστό αντηλιακό για τις ανάγκες σου;

Πώς θα επιλέξεις το σωστό αντηλιακό για τις ανάγκες σου;

Προστασία και κάλυψη, ματ αποτέλεσμα, πρόληψη και αντιγήρανση… Η σειρά αντηλιακής προστασίας NIVEA SUN μπορεί να ανταποκριθεί κάθε ανάγκη και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις ποιες ακριβώς είναι αυτές οι ανάγκες, καθώς και ποιο NIVEA SUN αντηλιακό τις καλύπτει.

Με τον καιρό να ζεσταίνει ολοένα και περισσότερο, το αντηλιακό ανεβαίνει πιο ψηλά στη λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Αν μας ρωτάς, το αντηλιακό θα έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του skincare καλοκαίρι ΚΑΙ χειμώνα, αλλά δεν θα μιλήσουμε –ξανά- για αυτό σήμερα. Σήμερα είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το σωστό αντηλιακό για τις δικές σου ανάγκες γιατί, σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η επιλογή του σωστού αντηλιακού είναι πάρα πολύ σημαντική για την υγεία της επιδερμίδας σου. Θα σου εξηγήσουμε με τη βοήθεια της ολοκληρωμένης σειράς αντηλιακών NIVEA SUN.

Όπως δεν έχουμε όλες τον ίδιο τύπο επιδερμίδας, ούτε και το ίδιο lifestyle, έτσι και τα αντηλιακά, στο σύνολό τους, δεν απευθύνονται σε όλες μας. Κάποιες έχουμε λιπαρή επιδερμίδα και κάποιες άλλες ξηρή. Κάποιες χρειαζόμαστε προστασία από τις πανάδες και κάποιες άλλες από την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, κάποιες πηγαίνουμε στο γραφείο καθημερινά και φοράμε μακιγιάζ, ενώ άλλες πηγαίνουν για γυμναστική τα πρωινά. Όπως αντιλαμβάνεσαι, όλοι αυτοί οι διαφορετικοί τύποι γυναίκας, δεν μπορούν να φορούν το ίδιο αντηλιακό. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, ότι δεν γίνεται απλά να αγοράζεις όποιο αντηλιακό βρεθεί μπροστά σου, χωρίς να μελετήσεις το αν είναι κατάλληλο για το δέρμα και τις ανάγκες σου. Πώς θα διαλέξεις επομένως το σωστό; Έχουμε και λέμε…

Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα…

Έχεις ανάγκη από προστασία αλλά και ενυδάτωση. Ο ήλιος βλέπεις (καθώς και οι δραστηριότητες κάτω από αυτόν), αφυδατώνουν περισσότερο τα ξηρά δέρματα, επομένως δεν μπορείς να φορέσεις ένα οποιοδήποτε αντηλιακό. Θα πρέπει να αναζητήσεις μία φόρμουλα με ενυδατικά στοιχεία όπως το υαλουρονικό οξύ (συγκρατεί ως και 1000 φορές το βάρος του σε υγρασία) και έχουμε την τέλεια, με την υπογραφή της NIVEA SUN.

To NIVEA SUN, UV Face Triple Protect Ultra-light Fluid SPF 50+ είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα γλυκόριζας, βιταμίνη Ε αλλά και υαλουρονικό οξύ ώστε να θρέφει σε βάθος, και να διατηρεί την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη. Παράλληλα, σε προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB, από την μπλε ακτινοβολία που εκπέμπουν οι συσκευές, αλλά και από την περιβαλλοντική ρύπανση. Η σύνθεσή του είναι ελαφριά και απορροφάται άμεσα, επομένως μπορείς να το φοράς άφοβα, χωρίς να νιώθεις ότι έχεις βάλει κάτι, ακόμα και κάτω από το μακιγιάζ σου.

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα

Έχεις ανάγκη από ένα αντηλιακό που δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα σου και δεν φράσσει τους πόρους, αλλά παράλληλα τη διατηρεί ενυδατωμένη (ναι, και οι λιπαρές επιδερμίδες αφυδατώνονται) και ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος. Όχι, δεν περιγράφουμε κάποιο αντηλιακό που μοιάζει βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, υπάρχει αυτό το αντηλιακό για εσένα και θα σου χαρίσει προστασία και ματ φινίρισμα.

Τα NIVEA SUN UV Face Mat-Look SPF 30 και SPF 50 είναι εμπλουτισμένα με εκχύλισμα γλυκόριζας και βιταμίνη Ε, ενώ η τεχνολογία τους προσφέρουν ανάλαφρη αίσθηση που δεν κολλάει, και απόλυτα ματ αποτέλεσμα. Προστατεύουν την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB, δεν φράσσουν τους πόρους, και μπορείς να τα φορέσεις σαν βάση για το μακιγιάζ σου καθημερινά. Αν ωστόσο θεωρείς ότι τόσα προϊόντα (περιποίησης, αντηλιακής προστασίας και μακιγιάζ) θα επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου αν τα φορέσεις όλα μαζί, η NIVEA SUN έχει λύση και για αυτό σου το θέμα.

Το NIVEA SUN UV Face Mat-Look Medium Tinted Cream SPF 50 είναι ένα αντηλιακό που έχει όλες τις ιδιότητες των απλών NIVEA SUN UV Face Mat-Look, με την προσθήκη ελαφριών και διακριτικών χρωστικών, οι οποίες χαρίζουν ομοιόμορφη όψη και ελαφριά κάλυψη. Μπορείς λοιπόν να κάνεις skip το foundation σου και να έχεις προστασία, φροντίδα για τη λιπαρή σου επιδερμίδα και κάλυψη ταυτόχρονα.

Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα

Χρειάζεσαι ένα ελαφρύ αντηλιακό που σε προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και από παράγοντες όπως οι φωτοαλλεργίες, οι ερεθισμοί και η μόλυνση του περιβάλλοντος. Έχεις ανάγκη λοιπόν, ένα αντηλιακό που θα σου παρέχει αντηλιακή αλλά και αντιοξειδωτική προστασία, χωρίς να επιβαρύνει την ευαίσθητη επιδερμίδα σου. Και ναι, προφανώς στην γκάμα της NIVEA SUN υπάρχει ένα αντηλιακό ακριβώς για εσένα.

Το NIVEA SUN UV Face Sensitive Control Cream SPF 50, είναι εμπλουτισμένο με ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, και έτσι προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα σου από μέσα προς τα έξω. Παράλληλα, η ελαφριά και μη λιπαρή σύνθεσή του δεν περιέχει αρώματα που μπορεί να επιβαρύνουν το δέρμα σου, και είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να σε προστατεύει από τις ηλιακές αλλεργίες και τους ερεθισμούς.

Αν έχεις πιο ώριμη επιδερμίδα

Καθώς ο ήλιος είναι η νούμερο ένα αιτία για την πρόωρη γήρανση, χρειάζεσαι ένα αντηλιακό που σε προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, και παράλληλα σου παρέχει προστασία από την πρόωρη γήρανση, αλλά και καταπολέμηση των σημαδιών του γήρατος που ήδη μπορεί να έχεις. Το ιδανικό προϊόν για τη δική σου επιδερμίδα περιέχει ένα «μαγικό» συστατικό και φέρει την υπογραφή και τεχνογνωσία της NIVEA.

Το NIVEA SUN UV Face Anti-Age Q10 Cream SPF 50, είναι ένα ελαφρύ αντηλιακό που απορροφάται άμεσα, προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB, καθώς και από τις επιπτώσεις της Ορατής Ακτινοβολίας Υψηλής Ενέργειας (HEVL), μία εκ των οποίων είναι και η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Επιπλέον, η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με το συνένζυμο Q10 ώστε να προλαμβάνει αλλά και να καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ είναι κατάλληλο και για χρήση στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

Αν σε απασχολούν οι πανάδες

Ο ήλιος δεν είναι φίλος σου και αυτό φαίνεται από τα σημάδια που αφήνει στην επιδερμίδα σου. Χρειάζεσαι ένα αντηλιακό, που να σε προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, από τη δημιουργία πανάδων, αλλά και να καταπολεμά αυτές που ήδη έχουν εμφανιστεί στην επιδερμίδα σου. Η NIVEA SUN έχει το αντηλιακό που απαντά στις δικές σου ανάγκες με ένα super πρωτοποριακό συστατικό.

Το NIVEA SUN UV Face Specialist Spot Control Luminous630 SPF 50+ έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με το το πατενταρισμένο Luminous630. Πρόκειται για το συστατικό που περιέχει και η ομώνυμη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, ενάντια στις πανάδες. Δρα αποτελεσματικά, αποτρέποντας και μειώνοντας τις πανάδες που εμφανίζονται εξαιτίας του ήλιου, ενώ είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, για αίσθηση και όψη φρεσκάδας και ενυδάτωσης στην επιδερμίδα.

Όπως ίσως θα κατάλαβες, στη γκάμα της NIVEA SUN μπορείς να βρεις το αντηλιακό που μοιάζει να είναι φτιαγμένο ειδικά για εσένα, γιατί η NIVEA σέβεται και αγαπά την επιδερμίδα μας, αλλά όχι μόνο. Η NIVEA SUN σέβεται και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Γι’αυτό η σύνθεση των αντηλιακών της είναι απαλλαγμένη από φίλτρα UV Octinoxate, Oxybenzone & Octocrylene και χωρίς μικροπλαστικά. Αντίστοιχα, τα σωληνάρια και τα καπάκια είναι από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τώρα λοιπόν που ξέρεις τι χρειάζεται το δέρμα σου, και ποιο ακριβώς προϊόν NIVEA SUN θα του το προσφέρει, δεν έχεις παρά να αναζητήσεις την πλήρη γκάμα αντηλιακών NIVEA SUN στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα καλλυντικών και λιανικής, και μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό @niveagreece στο Instagram αλλά και @niveagreece στο facebook.

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα