Tα 10 προειδοποιήσεις που σας στέλνουν τα νύχια σας

Tα 10 προειδοποιήσεις που σας στέλνουν τα νύχια σας

Το σώμα μας λειτουργεί με μυστήριους τρόπους. Αν και δεν μπορούμε να διαγνώσουμε ασθένειες στον εαυτό μας, σίγουρα μπορούμε να δούμε κάποια πρώιμα σημάδια από κάποιες ασθένειες, παρατηρώντας μέρη του σώματος.

Για παράδειγμα, σημάδια στην γλώσσα και το δέρμα. Πολλές από τις σωματικές ενδείξεις μπορεί να υποδηλώνουν σημαντικές διατροφικές ελλείψεις και πρέπει να επισκεφθείτε γιατρό.

Σε μια αποκλειστική ματιά παρακάτω, εξετάζουμε μερικές από τις πιο ενδεικτικές ανωμαλίες πάνω στο πιο αποκαλυπτικό μέρος του σώματος μας: τα νύχια.

Λαμβάνουμε υπ’ όψιν τα στοιχεία από το WebMD και τον Jenny Hills, συγγραφέα και ερευνητή που ειδικεύεται στην εναλλακτική ιατρική και θεραπεία που βασίζεται στην φύση και βλέπουμε ποια σημάδια είναι ακίνδυνα και ποια δείχνουν πρόβλημα και σοβαρές ασθένειες.

Επειδή υπάρχουν αρκετές διαφορετικές εξηγήσεις για κάθε ανωμαλία, θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας για τα κατάλληλα βήματα που πρέπει εσείς προσωπικά να κάνετε.

Αλλά τώρα δείτε και διαβάστε για κάθε ένα νύχι.

Αποχρωματισμένα νύχια

Τα αποχρωματισμένα νύχια μπορεί να δείχνουν διάφορα πράγματα συμπεριλαμβανομένων σημάδια μόλυνσης,διατροφικής ανεπάρκειας ή πρόβλημα σε ένα από τα όργανά σας.

Μπορεί να έχετε κιτρινωπά νύχια, για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα βερνίκι νυχιών. Αλλά μπορεί να είναι μια λοίμωξη από μύκητες ή ακόμα και ψωρίαση, λέει ο Hills.

Τα σκούρα νύχια μπορεί να υποδηλώνουν πρόβλημα στον θυρεοειδή ή υποσιτισμό....

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα