Ποπκόρν: Πότε είναι επικίνδυνο για την υγεία;

Ποπκόρν: Πότε είναι επικίνδυνο για την υγεία;

Το ποπκόρν έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και δεν δίνει πολλές θερμίδες, γεγονός που δικαιολογεί εν μέρει τον χαρακτηρισμό «υγιεινό σνακ» και την… άνευ ορίων κατανάλωσή του στον κινηματογράφο ή άλλες περιστάσεις.

Πριν αρχίσετε όμως να καταναλώνετε ποπκόρν με τις χούφτες, πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς δεν είναι όλα φτιαγμένα με τον ίδιο τρόπο.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα