Βιβιάνα Καμπανίλε: Η ιστορία μίας Στάρ Ελλάς

Στο Δημοτικό ήταν σημαιοφόρος, στο Γυμνάσιο απουσιολόγος και στην Γ’ Λυκείου τα… φόρτωσε στον κόκορα, γιατί αποφάσισε να πάει να σπουδάσει στην Ιταλία σχέδιο μόδας. Μάλιστα, στη Β’ Λυκείου την απέβαλαν από το σχολείο γιατί κάπνιζε στο προαύλιο. Η Γιαννιώτισσα Βιβιάνα Καμπανίλε που πήρε το στέμμα της ομορφότερης Ελληνίδας στα φετινά καλλιστεία εξωτερικά τουλάχιστον μοιάζει να είναι ένα γλυκό κορίτσι. Είναι όμως μια επαναστάτρια και μάλιστα με αιτία!

Μπορεί να μην ήθελε να πάει στον διαγωνισμό, όμως την έπεισε η μητέρα της και τελικά δικαιώθηκε. Η «Espresso της Κυριακής» κάνει flash back στα παιδικά της χρόνια, τότε που ήταν το «κοριτσάκι με τα μάγουλα». Η Βιβιάνα γεννήθηκε στην Αθήνα όταν η μητέρα της Γιώτα ήταν ακόμη φοιτήτρια στο τελευταίο έτος της Ιατρικής στα Γιάννενα. Ετσι, χρειάστηκε να μετακομίσουν οικογενειακώς εκεί όπου και η μικρή Βιβιάνα πήγε στο σχολείο. Από τα πέντε χρόνια της ξεκίνησε το μπαλέτο (ήταν πρίμα μπαλαρίνα μέχρι και τα δέκα της), έπαιζε πιάνο, της άρεσε πάρα πολύ το βόλεϊ, ενώ ταυτόχρονα ήταν μανιώδης με το πινγκ πονγκ. Της άρεσαν όμως πολύ και οι ξένες γλώσσες και για τον λόγο αυτόν έμαθε άπταιστα αγγλικά, ιταλικά και γερμανικά.

Εχει μία μικρούλα αδελφή από τον δεύτερο γάμο της μητέρας της, την ενός έτους Βιλελμίνη-Βασιλική και άλλες δύο αδελφές, τη Μαριάντζελα και τη Φεντερίκα, από τον πρώτο γάμο του πατέρα της. Η μητέρα της Γιώτα Ζαγοριανάκου-Βούλγαρη είναι κυτταρολόγος και έχει και μία μπουτίκ με ρούχα στα Γιάννενα, ενώ ο πατέρας της Ραφαέλε Καμπανίλε έχει εργοστάσιο με ρούχα στο Λέτσε στην Ιταλία, όπου και ζει μόνιμα. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν πάρα πολύ μικρή και έτσι πηγαινοέρχονταν Ελλάδα - Ιταλία πολλές φορές τον χρόνο. Ηταν ένα καλομαθημένο μοναχοπαίδι και μάλιστα πολύ… λουσού. Στο σχολείο ήταν ο καπεταν-φασαρίαας και ήθελε πάντα να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Στη Β’ Λυκείου την απέβαλαν από το ιδιωτικό σχολείο όπου πήγαινε επειδή την έπιασαν να καπνίζει στο προαύλιο.

Είχε μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της, τη Φωτεινή, η οποία και τη μεγάλωσε, αλλά και στον παππού της, τον Στέλιο. Στην Ιταλία κάθισε μόνο τρεις μήνες, γιατί δεν της άρεσε η σχολή και δεν περνούσε καθόλου καλά στη Ρώμη. Γυρίζοντας στην Ελλάδα ήταν πιο παχιά και μπήκε σε δίαιτα παρακινούμενη από το πρώην αμόρε της. Υστερα από λίγο καιρό, η μητέρα της την πείθει να συμμετάσχει στα καλλιστεία. Στην αρχή, η ίδια δεν ήθελε, όμως στο τέλος πείστηκε. Μία από τις άσχημες στιγμές της ζωής της ήταν όταν πέθανε η γιαγιά της Φωτεινή (η μητέρα της μητέρα της) σε ηλικία πενήντα οκτώ ετών. Ενα από τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι η θεία της, η Ρούλα (η αδελφή της μητέρας της), και οι δίδυμοι γιοι της Στέλιος και Βασίλης. Πάντα ήταν δίπλα της και πάντα τη στήριζαν, όπως και εκείνη αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα