ΠΙΤΣΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

ΠΙΤΣΑ ΓΡΗΓΟΡΗ

ΥΛΙΚΑ

1 φύλλο σφολιάτα
σάλτσα ντομάτα
1 κουταλάκι μουστάρδα (προαιρετικά)
λίγη ρίγανη
6 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα
τυρί gouda
μανιτάρια
1 πιπεριά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Απλώνουμε τη σφολιάτα και βάζουμε τη σάλτσα και τη μουστάρδα να πάει παντού. Καλύτερα να αφήσουμε ένα πόντο από τη πάνω μεριά χωρίς υλικό γιατί μετά θα το τυλίξουμε. Ρίχνουμε και λίγη ρίγανη, μετά το ζαμπόν, το τυρί τριμμένο ή σε φέτες, τα μανιτάρια και τη πιπεριά.

Μετά τυλίγουμε από το πλάι, την μικρή πλευρά, λίγο (ώστε να μην στάζει στο ψήσιμο η σάλτσα και το τυρί) και μετά το τυλίγουμε (όχι σφιχτά) όλο από την μακριά πλευρά. Το βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο μέχρι να ροδίσει (περίπου 30 λεπτά).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πίτες

chef