Ποντιακή λαχανόπιτα: Παραδοσιακή συνταγή
Εκτέλεση
• Πλένουμε και κόβουμε όλα τα χορταρικά.
• Τσιγαρίζουμε το λάδι με το σκόρδο. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός απο τις ντομάτες τις οποίες προσθέτουμε αφού έχουν μαραθεί τα χορταρικά.
• Ετοιμάζουμε το φύλλο στρώνουμε το ένα στο πάτο του ταψιού ρίχνουμε τη γέμιση και τελειώνουμε με το άλλο φύλλο.
• Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει περίπου 1 ώρα.
για τα υλικά διαβάστε στο www.pontos-news.gr