ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΥΚΟΛΗ
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη, το γάλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και τα κροκάδια. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη φυτική κρέμα που έχουμε χτυπήσει σε σαντιγύ και την έχουμε βάλει στο ψυγείο να κρυώσει. Καλύπτουμε την επιφάνεια μιας πιατέλας με μπισκότα σαβουαγιάρ, που πρώτα βουτάμε στο χυμό πορτοκαλιού. Απλώνουμε το μισό από το μίγμα της κρέμας και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία, μέχρι τα πατώματα της τούρτας να γίνουν 2. Τελειώνουμε, σκεπάζοντας με κρέμα και γαρνίροντας με αμυγδαλάκια
Καλή επιτυχία .
<< ... Περισσότερες Συνταγές... >>