Κουραμπιέδες: Συνταγή και συμβουλές για τους τέλειους κουραμπίεδες

Κουραμπιέδες: Συνταγή και συμβουλές για τους τέλειους κουραμπίεδες

Αφράτος, χιονάτος, βουτυρένιος - Τα μυστικά του κουραμπιέ για να βγει τέλειος

Βουτυρένιοι, αφράτοι και χιονάτοι. Με μπόλικη ζάχαρη άχνη, οι κουραμπιέδες, το γλυκό σύμβολο των Χριστουγέννων, δε λείπουν από κανένα σπίτι.

Παραδοσιακά τους φτιάχνουμε σε στρογγυλό σχήμα, αλλα κάποιες φορές και σε μισοφέγγαρο, ευωδιάζουν βούτυρο και το άφθονο καβουρντισμένο αμύγδαλο κάνει τη γεύση τους ακόμα πιο λαχταριστή. Πώς όμως θα βγουν πλούσιοι κι αφράτοι; Εμ, έχει κι ο κουραμπιές τα μυστικά του…

Συμβουλές και tips για τέλειους κουραμπιέδες

Για αφράτους κουραμπιέδες. Για να καταφέρουμε να αφρατέψουμε το βούτυρο χρειάζεται να το χτυπήσουμε δυνατά και αρκετή ώρα με τη ζάχαρη. Όταν λέμε αρκετή ώρα, εννοούμε 20λεπτο και βάλε. Για την ακρίβεια, όσο ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα