Παρολί Σαββάτου (11/5/24): Τετράδα στο 9,90

Παρολί Σαββάτου (11/5/24): Τετράδα στο 9,90

Τέσσερα σημεία από την Αγγλία (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά της αγγλικής Premier League), την Ισπανία και την Ελλάδα έχουμε εντοπίσει και συνθέτουμε το παρολί του Σαββάτου (11/5/24) σε απόδοση 9,90.

Επιστροφή στην αγαπημένη σας στήλη. Εκεί όπου το περασμένο Σάββατο κάναμε… Ανάσταση και ελπίζουμε και σήμερα σε ανάλογη συνέχεια.

Έχουμε εντοπίσει δύο σημεία έδρας, μία κάλυψη και ένα combo bet με γκολ για το σημερινό παρολί του Σαββάτου (11/5/24).

Ας δούμε την ανάλυση και τα σημεία από το παρολί του Σαββάτου (11/5/24).

Παρολί Σαββάτου (11/5/24): Γουέστ Χαμ – Λούτον (17:00)

Πολύ σημαντική αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Εάν θέλουν να παίζουν και του χρόνου στην Premier League, θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν σήμερα για να κάνουν το πρώτο βήμα. Η Γουέστ Χαμ είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ μετρά 3 ήττες και 1 ισοπαλία στην τελευταία τετράδα αγώνων της στο πρωτάθλημα, δείγμα ότι έχει κατεβάσει ταχύτητες. Ήδη πολλοί παίκτες, αλλά και η διοίκηση σκέφτονται την επόμενη μέρα.

Δεν έχουμε παρά να ρισκάρουμε με τους φιλοξενούμενους. Είναι η μοναδική ομάδα που έχει κίνητρο σήμερα, οπότε θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα για να παραμείνει στην κατηγορία. Θα πάρουμε βέβαια την κάλυψη του Χ για να είμαστε όσο το δυνατό πιο σίγουροι. Το Χ2 έχει απόδοση 1,91 στην Novibet.

Παρολί Σαββάτου (11/5/24): Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι (19:30)

Συνεχίζει την μάχη για την παραμονή στην κατηγορία η γηπεδούχος και η αλήθεια είναι πως μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια ελπίζει. Βέβαια, στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς, μονάχα μία φορά κέρδισε, αν και σκόραρε στα 4 από τα 5 παιχνίδια. Η Τσέλσι από την άλλη είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και με εξαίρεση την βαριά ήττα από την Άρσεναλ, είναι εντυπωσιακή, τόσο με τα αποτελέσματα, όσο και με τον τρόπο που παίζει.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση για τους «μπλε» είναι πως δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τελευταία δύο ματς κόντρα σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ. Δεν έγιναν ξαφνικά τόσο καλοί αμυντικά και το δείχνουν και τα XGoals κατά. Περιμένουμε πως η Νότιγχαμ θα πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, ενώ αντίστοιχα περιμένουμε γκολ και από τους Λονδρέζους. Γι’ αυτό θα πάμε στο Goal/Goal και over 2,5 σε απόδοση 1,80.

Πανσερραϊκός – Κηφισιά (20:00)

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, όπως και όλα στην τελευταία αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague. Το ζήτημα, όμως, είναι πως οι γηπεδούχοι δίνουν τον τελευταίο τους εντός έδρας αγώνα και θέλουν να ευχαριστήσουν το κοινό τους για την στήριξη σε όλη αυτή την προσπάθεια. Άλλωστε η νέα σεζόν θα είναι τελείως διαφορετική για τα «λιοντάρια», μιας και θα προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές. Η Κηφισιά από την άλλη είναι με καταρρακωμένη ψυχολογία μετά και τον υποβιβασμό της και ο σημερινός αγώνας έχει περισσότερο καταναγκαστικό χαρακτήρα.

Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι θα μετατρέψουν τον σημερινό αγώνα σε γιορτή, γι’ αυτό και βρίσκουμε αξία στον άσο σε απόδοση 2,00 στην Novibet.

Μπιλμπάο – Οσασούνα (22:00)

Τον υπέρ πάντων αγώνα για να διεκδικήσει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν θα δώσουν οι Βάσκοι. Το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι στο -6 από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλει να μειώσει όσο το δυνατόν τη διαφορά. Η Οσασούνα από την πλευρά της είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ μετρά αισίως τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Κρατάμε πως οι δύο σύλλογοι έχουν φτιάξει τις σχέσεις τους τα τελευταία χρόνια, οπότε η Οσασούνα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια των Βάσκων για έξοδο στο Champions League. Ο άσος έχει απόδοση 1,40 στην Novibet.

Το Παρολί του Σαββάτου (11/5/24) - BetMarket Επιλογές

11/5, 17:00    ΑΓΓΠ    Γουέστ Χαμ – Λούτον    Χ2 @1.91

11/5, 19:30    ΑΓΓΠ    Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι    Goal/Goal και over 2,5 @1,80

11/5, 20:00    ΕΛΛ1    Πανσερραϊκός – Κηφισιά    1 (Σε ισχύ η Π.Π.) @2,00

11/5, 22:00    ΙΣΠ1    Μπιλμπάο – Οσασούνα    1 (Σε ισχύ η Π.Π.) @1,40

Συνολική απόδοση: 9,90

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα