Ρισκάροντας στη δεύτερη Αυστρίας

Ρισκάροντας στη δεύτερη Αυστρίας

Καλημέρα φίλοι! Τόσο κοντά αλλά εν τέλει πολύ μακριά τα δύο χτεσινά σημεία. Η Αούστρια Βιέννης έχασε τρομερές ευκαιρίες στο τέλος του παιχνιδιού για να επικρατήσει της Σάλτσμπουργκ και να πάρει την 4η θέση, που θα της έδινε την πολυτέλεια να εξασφαλίσει απευθείας τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, τώρα δυστυχώς πρέπει να δώσει δύο αγώνες μπαράζ.

Στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας είδαμε μια Άιντραχτ να παίζει για 70 λεπτά, να έχει το πάνω χέρι αλλά να μην φτάνει στο γκολ, με τη Λειψία εντελώς τυχερά να επικρατεί εν τέλει με 2-0. Λίγη τύχη και η δυάδα χτες θα είχε επιβεβαιωθεί. Η σημερινή στήλη είναι αποκλειστικά αφιερωμένη για τη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας, η οποία τελειώνει και αναδεικνύει πρωταθλητή.

Του χρόνου θα έχουμε ντέρμπι του Γκρατς

Ας ξεκινήσουμε από τα εύκολα, δηλαδή τα παιχνίδια όπου δεν έχουμε τίποτα απολύτως να κυνηγήσουμε όσον αφορά τη βαθμολογία. Στο Φιρστ Βιέννα – Λάφνιτς ίσως δούμε αγγαρεία από τις δύο ομάδες, κανένας λόγος να «σκοτωθούν». Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το Άμστετεν – Χορν, όπου μάλιστα ίσως δούμε πολλές αλλαγές στις δύο ομάδες, μετά τις δηλώσεις των προπονητών.

Αδιάφορα αλλά με την προοπτική πως ίσως δούμε γκολ είναι το Λίφερινγκ – Αούστρια ΙΙ αλλά και το Κάπφενμπεργκ – Φλορίντσντορφερ. Στο πρώτο παιχνίδι η υποβιβασμένη Αούστρια ΙΙ θα παίξει ελεύθερα για τη νίκη απέναντι στη Λιφερίνγκ, που μπορεί να επανέλθει στον παλιό καλό εαυτό της, μικρό όμως το γκολ/γκολ ημιχρόνου, το μικρότερο της κατηγορίας. Αντίθετα στο 3,75 βρίσκεται το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Κάπφενμπεργκ με την Φλορίντσντορφερ, ένα παιχνίδι που «μυρίζει» γκολ.

Πάμε τώρα στην ουρά, όπου η Ραπίντ Βιέννης ΙΙ θέλει νίκη δική της και ήττα της Στάιερ για να σωθεί. Στο 5,00 το διπλό, που προσωπικά δεν μου αρέσει, αφού παίζει εξαιρετικά άσχημα εδώ και καιρό η Ραπίντ ΙΙ. Στο Αντμίρα – Στάιερ, έχουμε μια ομάδα που αναζητεί τον έναν βαθμό για σωθεί. Στο 3,80 η πολυπόθητη ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όσον αφορά την κορυφή, η Γκράτσερ με νίκη επί της αδιάφορης και κακής στα τελευταία παιχνίδια, Ντόρνμπιρν, εξασφαλίζει την άνοδο στην Bundesliga. Η λογική λέει πως αυτό θα συμβεί, δεν βλέπω τον λόγο να μην συμβεί, με τους Book να πέφτουν για άλλη μια χρονιά έξω με την Μπλάου Βάις Λινς. Μιλώντας για την Μπλάου Βάις Λινς, βρίσκεται σε επιθετική δυστοκία και ασφαλώς μαθαίνοντας πως η Γκράτσερ μπορεί να προηγείται νωρίς, δεν θα έχει λόγο να πολεμήσει. Εντελώς ύπουλη η Στουρμ ΙΙ, πλούσιο ταλέντο επιθετικά, μπορεί να επιβεβαιώσει το 13,00 του διπλού. Να τονίσω σε αυτό το σημείο πως η Στουρμ θέλει την Γκράτσερ στην Bundesliga, παρά την «αντιπαλότητα» και το παράξενο της υπόθεσης είναι πως μοιράζονται το ίδιο γήπεδο.

Αυτά για σήμερα, επανέρχομαι αύριο με στήλη για τους επαναληπτικούς των μπαράζ της Γερμανίας (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά της Γερμανίας) αλλά και το μπαράζ της Αυστρίας. Καλή τύχη να έχουμε!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό (Bet365):

ΑΥΣ (2η) - 04/06 - 15:30 - Μπλάου Βάις Λινς - Στουρμ ΙΙ : 2ft (13,00)  

Μονά/δυάδα (Bet365):

ΑΥΣ (2η) - 04/06 - 15:30 - Αντμίρα - Σταϊερ : Χft (3,80) 

ΑΥΣ (2η) - 04/06 - 15:30 - Κάπφενμπεργκ - Φλορίντσντορφερ : g/g 1ου ημιχρόνου (3,75)  

Δυάδα απόδοσης (14,25) 

Όλα τα παραπάνω τριάδα απόδοσης (185,25)

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα