Formula 1: Με τον Verstappen στο 2.20

Formula 1: Με τον Verstappen στο 2.20

Ανάλυση και προγνωστικά Formula 1 από το σημερινό (4/6) Grand Prix Ισπανίας.

  • Πίστα: Circuit de Barcelona-Catalunya
  • Ώρα Έναρξης: 16:00
  • Τηλεοπτική Μετάδοση: ANT1/ANTI1+

Φτάσαμε στην Βαρκελώνη, εδώ όπου θα έχουμε τον 8ο αγώνα της χρονιάς για την Formula 1. Στο πρωτάθλημα των οδηγών έχουμε τον Max Verstappen στην 1η θέση με 144 βαθμούς. Στην 2η θέση ο Sergio Perez με 105 και ακολουθεί ο Fernando Alonso, στην 3η θέση, με 93 βαθμούς.

FORMULA 1 AWS GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2023

Η Circuit de Barcelona-Catalunya φιλοξένησε το πρώτο της Grand Prix το 1991. Είναι μια πίστα όπου οι οδηγοί την λατρεύουν αλλά και την γνωρίζουν αρκετά καλά, λόγω των χειμερινών δοκιμαστικών που κάνουν εδώ. Έχει μήκος 4.657km και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί σε 66 γύρους. Υπάρχουν 2 ζώνες ενεργοποίησης του DRS.

Σε αυτή την πίστα έχει 6 νίκες ο Michael Schumacher και 6 ο Lewis Hamilton. Βλέπουμε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, τη νίκη να παίρνει ο οδηγός που θα εκκινήσει από την 1η θέση. Κατά 71,88% ο οδηγός που κατέχει την pole position, κερδίζει τον αγώνα. Η περσινή χρονιά όμως, ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, με τον Charles Leclerc να ξεκινάει από την 1η θέση, αλλά ο Max Verstappen ήταν αυτός που πήρε τη νίκη.

7 διαφορετικές ομάδες στις 7 πρώτες θέσεις εκκίνησης

Τα προκριματικά χθες ήταν αρκετά ωραία και μας πρόσφεραν ωραίες στιγμές. Είδαμε τις πρώτες 7 θέσεις να είναι από οδηγούς διαφορετικών ομάδων, πράγμα πολύ σπάνιο. Ο Max Verstappen πήρε την pole position. Δίπλα του, στην 2η θέση, θα εκκινήσει ο Carlos Sainz. Ο Lando Norris είναι στην 3η θέση και στην 4η ήταν ο Gasly, αλλά πήρε πέναλτι και έτσι θα εκκινήσει από την 10η θέση.

Είχαμε γενικά αρκετές εξόδους από την πίστα κατά την διάρκεια των προκριματικών. Ο Leclerc δεν κατάφερε να γράψει καλό χρόνο και έμεινε έξω από το Q1, ο Perez είχε έξοδο από την πίστα στο Q2 και αυτό του στοίχισε χρόνο για αυτό και δεν πέρασε στο Q3. Επίσης, έμεινε εκτός και ο Russell καθώς είχε μια μικρή επαφή με τον Hamilton και δεν κατάφερε να γράψει καλό χρόνο.

Διπλό στοίχημα στις Red Bull

Τα στατιστικά της πίστας, η ταχύτητα της Red Bull, αλλά και τα όσα είδαμε χθες, δίνουν μεγάλο προβάδισμα στον Max Verstappen σήμερα. Χθες ήταν σαν να έτρεχε μόνος με πολύ καλύτερους χρόνους. Είναι το μεγάλο φαβορί σήμερα και λογικό να τον βρίσκουμε στα 1,20 για νίκη. Καλύτερη επιλογή μοιάζει αυτή του ταχύτερου γύρου. Στo 2,20 τον βρίσκουμε στην Fonbet με Σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση.

Η άλλη Red Bull, αυτή του Sergio Perez, πρέπει να δείξει τα «δόντια» της σήμερα και να κερδίσει αρκετές θέσεις. Οι αλλαγές που έγιναν φέτος στην πίστα ευνοούν τα προσπεράσματα και έτσι ο Μεξικανός θα προσπαθήσει να ανέβει ψηλά σήμερα. Το να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις το βρήκαμε σε απόδοση 2,20 από την Fonbet.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους πολύ καλούς χρόνους του Lando Norris. Έφερε αρκετά ψηλά την McLaren του ενώ καλές επιδόσεις είδαμε και από τον άλλο οδηγό της ομάδας, Oscar Piastri. Στα 70,00 η απόδοση του για να είναι ο οδηγός που θα πάρει τον ταχύτερο γύρο. Επίσης, λόγω του ότι υπάρχουν κάποιες πιθανότητες βροχής, θα ανεβάσουμε το ρίσκο και θα επιλέξουμε τον Lando, να κερδίσει το Grand Prix και να γράψει τον ταχύτερο γύρο, σε απόδοση 1500,00 που βρήκαμε στην Stoiximan.

Το ίδιο στοίχημα, με τις πολύ μεγάλες αποδόσεις, θα κάνουμε και με τον Esteban Ocon. Να τονίσουμε μόνο, πως σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, γίνεται ποντάρισμα με προϋπόθεση ότι θα εμφανιστεί βροχή. Έτσι οι πιθανότητες νίκης μας εδώ είναι αρκετά μικρές αλλά αξίζουν ένα πολύ μικρό ποντάρισμα λόγω του ότι πληρώνουν πολύ. Στα 101,00 η απόδοση (κάνοντας κλικ μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις από το κουπόνι του στοιχήματος) του να κερδίσει ο Ocon ενώ στα προγνωστικά της Formula 1 (4/6), θα τον βάλουμε και σε απόδοση 4001,00 για νίκη και ταχύτερο γύρο, δύο αποδόσεις όπου τις βρήκαμε στην Bet365.

Προγνωστικά Formula 1 - Grand Prix Ισπανίας (4/6)

  1. Ταχύτερος γύρος: Max Verstappen @2.20 *20 μονάδες στην Fonbet
  2. Να ανέβει στο βάθρο: Sergio Perez @2.20 *20 μονάδες στην Fonbet
  3. Νικητής: Esteban Ocon @101.00 *1 μονάδα στην Betsson
  4. Νικητής & Ταχύτερος Γύρος: Esteban Ocon @4001.00 *1 μονάδες στην Bet365
  5. Ταχύτερος γύρος: Lando Norris @70.00 *2 μονάδες στην Fonbet
  6. Νικητής & Ταχύτερος Γύρος: Lando Norris @1500.00 *1 μονάδα στην Stoiximan

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα