Προγνωστικά Roland Garros: Τσιτσιπάς με φόρα

Προγνωστικά Roland Garros: Τσιτσιπάς με φόρα

Roland Garros μέρος όγδοο με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίρνει θέση στα προγνωστικά τένις του Betmarket.

Στο φετινό Roland Garros (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά από τους σημαντικότερους αγώνες του Roland Garros) έχει συμβεί το εξής παράδοξο. Σε αρκετά από τα προγνωστικά μας φανήκαμε απόλυτα διαβασμένοι αλλά χάσαμε τόσο οριακά (Αλκαράθ για σένα το λέμε) που δεν το πιστεύαμε. Χθες, λοιπόν, που το διάβασμά μας στο ματς του Ντιμιτρόφ είχε μεν αρκετά break αλλά και αρκετή κόντρα στο 3-0 του Βούλγαρου, το βασικό μας προγνωστικό επιβεβαιώθηκε και βγήκαμε με θετικό ταμείο.

Οπότε σήμερα πηγαίνουμε ξανά με θετική αύρα στο παιχνίδι του Όφνερ με τον Τσιτσιπά για τον 4ο γύρο του Roland Garros, το οποίο μας συντροφεύει εδώ και οκτώ μέρες στα προγνωστικά μας. Άγνωστος στο ευρύ κοινό ο Όφνερ, δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θέλει να βάλει εμπόδιο στον Τσιτσιπά, κάτι που δεν έκανε ο Σβάρτσμαν.

Φουριόζος Τσιτσιπάς

Ο Στεφ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τον Σβάρτσμαν, όπου και προσαρμόστηκε μέχρι και στην αλλαγή των συνθηκών για να φτάσει ως εδώ. Από την άλλη ο Όφνερ προερχόμενος από τα προκριματικά, μπορεί να είναι μεν ένας καλός τενίστας από τη βασική γραμμή αλλά απέναντι στον Τσιτσιπά στο Roland Garros δύσκολα θα βρει το παιχνίδι να τον φέρει προ εκπλήξεως.

Καλός σέρβερ, με μια καλή κίνηση στη βασική γραμμή αλλά ως εκεί. Το πρόβλημα στο ζευγάρι είναι το ξεκίνημα, δηλαδή η ώρα. Όσο πιο νωρίς και με το φως του ήλιου ξεκινήσει ο Τσιτσιπάς, τόσο το καλύτερο για εκείνον και το topspin του. Διαφορετικά δε θα είναι μπροστά σε αποκλεισμό, όμως όλα θα έρχονται πιο δύσκολα με τις φλατ μπάλες να παίρνουν τον πρώτο λόγο. Για αυτό θα πάμε αρχικά σε ένα προγνωστικό που αφορά το πρώτο σετ (θα ξεκινήσει περίπου στις 18:00), όπου το topspin του Τσιτσιπά θα μετράει πολύ και ο Όφνερ δύσκολα θα αντιμετωπίσει το σερβίς και το πρώτο χτύπημα του Έλληνα στο φόρχαντ. Το under 0.5 break έχει απόδοση 1.72 στη Stoiximan. Για όποιον θέλει να βρει και μία αξία που δε συναντά εύκολα, το καθαρό 0-3 του Τσιτσιπά άνοιξε στο 1.70 από τη Stoiximan, ενώ πρόκειται για σημείο αξίας 1.50, οπότε... όποιος προλάβει!

Αλκαράθ και Τζόκοβιτς συνεχίζουν στο Roland Garros

Και περνάμε στο ματς της ημέρας. Αλκαράθ εναντίον Μουσέτι, με τον Ισπανό να απέχει ένα βήμα από την αναμέτρηση με τον Τσιτσιπά (;) στα προημιτελικά. Όμως ο Έλληνας είναι πιο κοντά σε αυτό, παρά ο Ισπανός, ένεκα αντιπάλου.

Ο Μουσέτι είναι αδύνατο να βρεθεί απέναντί σου στο χώμα και να μη σου κάνει τη ζωή... πατίνι. Ο Ιταλός από τη βασική γραμμή είναι ικανός τόσο να κυριαρχήσει με τα χτυπήματά του, όσο και να μείνει πιστός στις άμυνες, να τρέξει να καλύψει το κορτ και να κυνηγήσει κάθε μπάλα. Βλέποντας μια δυσκολία στο σερβίς του Αλκαράθ, αφού οι μπάλες είναι αρκετά βαριές, τόσο περισσότερο μπαίνει στο μυαλό μας η ιδέα του σετ του Ιταλού.

Δυστυχώς οι εταιρίες έχουν ρίξει στα τάρταρα τον άσο, κάτω από το 1.20, όμως το κερδισμένο σετ του Μουσέτι δεν παίζεται σε σημείο ικανοποιητικό. Το 1.70 της Novibet δεν είναι απόδοση ταιριαστή στα προγνωστικά μας από το Roland Garros. Ο Ιταλός όμως έχει κερδίσει ξανά τον Αλκαράθ στο χώμα, πέρσι στο Αμβούργο και είναι αυτός που δεν έχει να χάσει κάτι στο ζευγάρι. Ακόμα και για τον εκπληκτικό Αλκαράθ, δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα εξελιχθεί εύκολα η βραδιά και θεωρώ μέγιστο λάθος το ότι η νίκη του σε συνδυασμό με το over 30.5 games να παίζει στο 2.05 από τη Stoiximan. Αν κερδίσει τον Μουσέτι με 6-3, 6-4, 6-3 ο Αλκαράθ, ας του το δώσουμε από τώρα το Roland Garros.

Κλείνοντας, επειδή δεν έχουμε ασχοληθεί με τον Τζόκοβιτς όσο πρέπει, θα εξομολογηθώ κάτι. Φοβόμουν πολύ να πω ότι ο Φούκσοβιτς στον 2ο γύρο θα κάνει λιγότερους από 4.5 άσους, αν και το πόνταρα προσωπικά. Ο Νόλε έχει αυτήν την ικανότητα να τιθασεύει τα σερβίς και ειδικότερα στο χώμα.

Από την άλλη ο Βαρίγιας δεν είναι κανένας σπουδαιότερος σέρβερ από τον Ούγγρο, ούτε μπορεί να φτάσει τόσο πολύ στα όρια τον Νόλε, όπως ο Φοκίνα. Ένας baseliner με ταβάνι είναι, που δε γνωρίζω για ποιον λόγο, με το 3-0 πολύ πιθανό αποτέλεσμα το line των άσων του βρίσκεται στο 4.5 (ακόμα δεν έχει χάσει ο Τζόκοβιτς σετ, γιατί παίρνει όλους τους κρίσιμους πόντους). Θα πάμε με το Under 4.5 των άσων του Βαρίγιας στο 1.95 της Stoiximan λοιπόν και θα κλείσουμε τα προγνωστικά Roland Garros για σήμερα.

Προγνωστικά Roland Garros - Το παιχνίδι μου

Μονά Stoiximan

(Α) - 4/6 - 13:30 - Τζόκοβιτς - Βαρίγιας: Βαρίγιας under 4.5 άσοι (1.95)

(A) - 4/6 - 15:30 - Αλκαράθ - Μουσέτι: 1 και over 30.5 games (2.05)

(A) - 4/6 - 17:30 - Όφνερ - Τσιτσιπάς: Όφνερ under 0.5 άσος στο 1ο σετ (1.72)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα