Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Τριάδα ειδικών στοιχημάτων στο Αργεντινή-Κροατία

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Τριάδα ειδικών στοιχημάτων στο Αργεντινή-Κροατία

Το Betmarket.gr κάνει παιχνίδι με 3 στοιχηματικές επιλογές στον 1ο ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ!

Τις προκρίσεις του Μαρόκου και της Αργεντινής της χάρηκα λίγο παραπάνω. Γιατί αυτές είναι που δίνουν άρωμα στο Μουντιάλ, το ξεχωρίζουν από ένα euro. Πριν τέσσερα χρόνια στη Ρωσία είδαμε τέσσερις ευρωπαϊκές δυνάμεις στα ημιτελικά. Γαλλία, Κροατία όπως και τώρα, μαζί με Αγγλία και Βέλγιο.

Στο Παγκόσμιο της Βραζιλίας ήταν η φορά που κατάφεραν να περάσουν μαζί Βραζιλία-Αργεντινή στα ημιτελικά. Το 2010 είχαμε τρεις ευρωπαϊκές και την Ουρουγουάη, το 2006 100% Ευρώπη στην τετράδα και για να βρούμε ομάδα εκτός των δύο αυτών ηπείρων φτάνουμε στο 2002 και την Ν. Κορέα.

Φέτος τα σενάρια είναι δύο. Η’ θα έχουμε τελικό με μία (ή καμία) ομάδα από την Ευρώπη ή θα έχουμε επανάληψη του τελικού της Ρωσίας, με ακόμη ένα Κροατία-Γαλλία.

Στο στοιχηματικό κομμάτι, είχα αποφασίσει να ποντάρω κατά της Κροατίας αμέσως μετά την επικράτηση επί των Βραζιλιάνων. Δύο σερί ματς σε 120 λεπτά, κάπου θα βγει μια κόπωση. Πίστευαν πως θα είναι πιο πίσω σε ενέργεια, αλλά μου τα χάλασαν οι Ολλανδοί! Αυτό το 2-2 στην τελευταία φάση ανάγκασε και την Αργεντινή να έχει στην πλάτη της 120 λεπτά.

Στα γκολ δεν μπλέκω. Ομάδες που προστατεύουν την άμυνά τους και σωστά είναι φαβορί το under σε πρώτη ανάγνωση. Ετσι ήταν όμως και στο Αργεντινή-Ολλανδία, μέχρι που ο Φαν Γκάαλ έριξε όλα τα ψηλά κορμιά μπροστά και με γιόμες το έκανε over 3,5!

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν την ίδια προσέγγιση και στα ειδικά στοιχήματα στην ενότητα στατιστικά. Με αποτέλεσμα να βλέπουμε το line των σουτ στις 20 τελικές. Θυμίζω πως πόνταρα το under 20,5 στο Βραζιλία-Κροατία σε τιμή 3.75 και τώρα η αντίστοιχη επιλογή είναι στο 1.95! Και επειδή στοίχημα παίζουμε στο λάθος των αποδόσεων, εδώ έχουμε… ανάποδη υπερβολή.

Οσο υπερβολικό ήταν το 3.75 τότε, άλλο τόσο είναι το 1.95 τώρα. Οσο και αν έχουμε να κάνουμε με ομάδες που βασίζονται στην άμυνά τους, αν έρθει ένα γκολ ο άλλος είναι αναγκασμένος να πάρει ρίσκα. Οι 25 τελικές είναι ένα σενάριο πιθανότερο από το 4.00 που πληρώνει.

Σε ειδικά παικτών, το μάτι μου πάει στη μάχη του κέντρου. Η τριάδα της Κροατίας, με Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς είναι πιο έμπειρη και δεμένη. Ξέρει να κυκλοφορεί την μπάλα σε μικρούς χώρους και έχει εξαιρετικό passing game. Τόσο με τους Βέλγους, όσο και κόντρα στη Βραζιλία, σε δύο ματς που θεωρητικά έπαιξε πίσω από την μπάλα, ξεπέρασε τις 500 πάσες στα 90 λεπτά. To ίδιο και με την Ιαπωνία, που μέτρησε 550 στην κανονική διάρκεια. Κομβικός ποδοσφαιριστής σε επίπεδο κυκλοφορίας ο Μπρόζοβιτς, με 87 πάσες κόντρα στο Βέλγιο, 96 με την Ιαπωνία και 92 με τη Βραζιλία. Πληρώνει σήμερα 4.33 για να ξεπεράσει ξανά τις 80.

Ο Μόντριτς μπορεί να τραβά τα βλέμματα με τα ποιοτικά του αγγίγματα, αλλά τα σημάδια του χρόνου έχουν κάνει και σε αυτόν την εμφάνισή τους. Η ταχύτητά του δεν είναι πλέον η ίδια και αναγκάζεται να υποπέσει σε περισσότερα φάουλ από το παρελθόν. Αυτή τη στιγμή είναι ο Κροάτης με τα περισσότερα φάουλ στο Μουντιάλ.  Eίναι χαρακτηριστική η παραπάνω φωτογραφία, με τους Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς να έχουν φτάσει τον Νέιμαρ και τον Μόντριτς βα βρίσκεται ένα βήμα πίσω του. Κόντρα στους γεμάτους ενέργεια Εντσο Φερνάντες και Μακάλιστερ, βρίσκω αξία στο 6.50 που πληρώνει για να δει  κάρτα.

Betmarket Επιλογές

Mονά

21:00 – Αργεντινή-Kροατία Ημιτελικός Μουντιάλ 2022

  • Over24,5 προσπάθειες για γκολ (4.00)

  • Mόντριτς να δεχτεί κάρτα (6.50)

  • Μπρόζοβιτς 80+ πάσες (4.33)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα