Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Δυάδα επιλογών σε απόδοση 3,60

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Δυάδα επιλογών σε απόδοση 3,60

Δυάδα απόδοσης 3.60 στη σημερινή στήλη του Betmarket.gr!

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Tι ματσάρες είδαμε χθες; Τι τρομερή εναλλαγή συναισθημάτων μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η αυταπάρνηση της Κροατίας, ο αποκλεισμός των Βραζιλιάνων, η μαγεία του Μέσι και το κοουτσάρισμα του Φαν Γκάαλ που επέστρεψε την Ολλανδία στο ματς παρά το 2-0 στο 73’!

Πάμε στα σημερινά ματς, εκεί όπου στο Αγγλία-Γαλλία γίνεται μπόλικη κουβέντα για τον τρόπο που θα βρει ο Σαουθγκέιτ να αντιμετωπίσει τον Μ’Μπαπέ. Μέχρι και για σχέδιο που δουλεύεται επί δύο χρόνια μιλάει ο Αγγλικός Τύπος και έχει στόχο να αφοπλίσει τον σταρ της Γαλλίας.

Τα δύο στοιχεία που κράτησα από όλες αυτές τις αναλύσεις που διάβασα είναι πως πρώτον ο Σαουθγκέιτ δεν πάει τόσο σε σχέδιο συνολικής άμυνας, αλλά ψάχνει τον αμυντικό που να ταιριάζει στον Μ’Μπαπέ και δεύτερον πως θέλει στην πλάτη του Γάλλου να έχει μπόλικη επιθετική δραστηριότητα η ομάδα του, ώστε να τον κρατάει χαμηλά.

Προσπαθώντας να μετατρέψω αυτή την ανάγνωση σε στοιχηματικές επιλογές, θαρρώ πως η Αγγλία θα υποπέσει σε αρκετά φάουλ. Όταν δεν στήνεις παγίδες στον χώρο, αλλά εμπιστεύεσαι άτομα, μου δείχνει πιο δύσκολο να τον μπλοκάρεις. Και θα αναγκαστείς να υποπέσεις σε φάουλ.

Η Αγγλία έκανε 16 φάουλ στους «16» με τη Σενεγάλη και το line των 12,5 σε έναν δυνατό και απαιτητικό προημιτελικό σαφώς και μπορεί να το ξεπεράσει.

Μαρόκο - Πορτογαλία

Στο απογευματινό παιχνίδι, νομίζω πως η αγορά υποτιμά το Μαρόκο. Ναι μεν δεν υπάρχει Αφρικανική ομάδα που να πέρασε σε ημιτελικά Μουντιάλ ποτέ, αλλά και αυτή η ψαλίδα κλείνει σιγά σιγά.

Το Μαρόκο προχωρά με συνταγή απροσπέλαστης άμυνας και το σπουδαίο είναι πως το πετυχαίνει με έναν προπονητή που δεν ταξίδεψε από την Ευρώπη για να μάθει ποδόσφαιρο στους Αφρικανούς, αλλά είναι… δικός τους!

Και δεν το κάνει ξαφνικά τώρα ο Ρεγκραγκί, εντός της Ηπείρου είναι πασίγνωστος, με μπόλικα κύπελλα, έχοντας κατηγορηθεί μάλιστα κιόλας πως φτάνει μεν σε τίτλους αλλά με αμυντικές τακτικές και χωρίς θέαμα. Μια συνταγή που τη δεδομένη περίσταστη μοιάζει πάντως ιδανική.

Η υποτίμηση του Μαρόκου φαίνεται και από τις ειδικές αγορές. Το line των xGoal του στο παιχνίδι είναι μόλις στο 0,5 (τη συγκεκριμένη αγορά προσφέρει η Novibet). Με τη φόρα και την ψυχολογία που έχει, δεν νομίζω πως δεν θα βρει φάσεις απόψε. Εστω μερικές για να ξεπεράσει αυτό το χαμηλό line.

Με την Ισπανία στο προηγούμενο παιχνίδι έφτασε στα 0.7 xGoals ενώ το χαμηλότερό του ήταν σε εκείνο το βαρετό 0-0 της πρεμιέρας με την Κροατία, όταν είχε 0.4. Η Πορτογαλία δέχεται σταθερά από 0.9 xGoal against και πάνω σε όλη τη διοργάνωση.

YΓ. Η FIFA δίνει 20 τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι Κροατία-Βραζιλία χθες. Η OPTA δίνει 21. Το συναντάμε πολλές φορές με τις στατιστικές υπηρεσίες να υπάρχουν τέτοιες αποκλίσεις. Το στοίχημα under 20,5 τελικές προτάθηκε από τη Novibet, η οποία λαμβάνει υπόψη τις τιμές της ΟPTA, συνεπώς είναι χαμένο. Αν κάποιος το πόνταρε σε στοιχηματική εταιρία που λαμβάνει υπόψη τις τιμές της FIFA, θα το δει κερδισμένο στο λογαριασμό του!

Συμβαίνει αυτό και δεν είναι κατακριτέο. Αντίστοιχα η Novibet πλήρωσε το over 20,5 τελικές ως κερδισμένο, ενώ άλλες στοιχηματικές εταιρίες το over 21,5 τελικές.

Betmarket Επιλογές

Δυάδα στη Novibet

  • 17:00 – Μαρόκο-Πορτογαλία Οver 0,5 xGoal Μαρόκο (1.80) 

  • 21:00 – Γαλλία-Αγγλία Οver 12,5 φάουλ Αγγλία (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 3.60 ποντάρισμα 8,5 μονάδες

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα