Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Σε τιμές πενταπλασιασμού το anytime του Μέσι

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Σε τιμές πενταπλασιασμού το anytime του Μέσι

Ολλανδία vs Αργεντινή, με το anytime του Λίο Μέσι να προσφέρεται σε… τρομερή απόδοση που αποτελεί «must bet». Το παρακάτω κείμενο από το Betmarket.gr.

Τώρα αρχίζουν τα ωραία στο Μουντιάλ 2022, όχι ότι έχουμε παράπονο βάσει των όσων έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής. Αλλά για να λέμε και του… στραβού το δίκιο, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της διοργάνωσης τόσο μεγαλώνει το ενδιαφέρον.

Και αν μέχρι στιγμής, είδαμε μια Γερμανία (την 2η χώρα με τις περισσότερες κατακτήσεις) να αποκλείεται από τους ομίλους και μία Ισπανία (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2010) να μένει εκτός από τους «16», φαντάζεστε ποια μπορεί να είναι η συνέχεια.

Δυνατά ζευγάρια στη φάση των προημιτελικών

Βοηθάνε και οι διασταυρώσεις σ’ αυτό, έχοντας προκύψει δυνατά ζευγάρια στη φάση των προημιτελικών. Από που να τα… πρωτοπιάσεις;

Από τους Ολλανδούς κόντρα στους Αργεντίνους που είναι το 2ο φαβορί για κατάκτηση; Από τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (2018) Κροατία κόντρα στο μεγάλο φαβορί τους Βραζιλιάνους;

Από τη μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης (Μαρόκο) κόντρα στην Πορτογαλία που ενώ έδειχνε ξεγραμμένη έχει φτάσει να προσφέρεται 4ο φαβορί; Η την τιτανομαχία ανάμεσα σε Αγγλους και Γάλλους;

Το Μουντιάλ του Κατάρ… άφησε υποσχέσεις στην πρώτη του φάση για ακόμα καλύτερο θέαμα και συγκινήσεις, οι οποίες αυξάνονται βάσει των νέων μονομαχιών που έχουν δημιουργηθεί.

Ολλανδία - Αργεντινή

Ο λόγος που ασχολούμαι από σήμερα με το Ολλανδία-Αργεντινή είναι συγκεκριμένος. Και έχει να κάνει με ειδική αγορά. Την ανάλυση του παιχνιδιού θα την διαβάσετε το βράδυ στο site, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι εμφανίσεις της Αργεντινής με Σαουδική Αραβία και Μεξικό δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτές που όλοι περιμέναμε να δούμε. Να σημειώσω πως έχω εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για την ομάδα του Σκαλόνι πριν την έναρξη του τουρνουά μέσα από τις στήλες μου.

Το turning point και οι αλλαγές του Σκαλόνι

Βέβαια, αυτό άλλαξε κατά μεγάλο βαθμό μετά το παιχνίδι με τους Μεξικανούς. Εκεί, θέτω το turning point και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Παρακολουθώντας την αναμέτρηση και έχοντας ασχοληθεί με την προπονητική κατά το παρελθόν, είχα τονίσει σε συζήτηση με φίλους τις αλλαγές που θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν από τον Σκαλόνι για να μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα η Αργεντινή. Όλα όσα είχα στο μυαλό μου εκείνη την ημέρα, πραγματοποιήθηκαν στον αγώνα με την Πολωνία. Η συνύπαρξη του Μέσι με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ στην ενδεκάδα δεν μπορούσε να συνεχιστεί.

Ο Λίο έπρεπε να πάρει τον ρόλο του ψευτοεννιαριού και να πατάει περισσότερο περιοχή, ενώ ήταν φανερό ότι αυτήν η συνύπαρξη δημιουργούσε θέμα στα χαφ της Αργεντινής. Ο Σκαλόνι «πετάει» έξω τον Λαουτάρο, κάτι που σε συνδυασμό με την είσοδο του Εντζο Φερνάντεζ στα χαφ και την εκρηκτικότητα του Αλβάρεζ στα πλάγια, δίνει καλύτερη ισορροπία στην ομάδα και ταυτόχρονα την κάνει πιο απρόβλεπτη.

Λίο Μέσι για το 4/5

Η Αργεντινή «λύνεται» και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μέσι σκοράρει με Αυστραλία, αποτυγχάνει από το σημείο του πέναλτι κόντρα στην Πολωνία αλλά το θετικό είναι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Συνολικά, έχει καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων 3 φορές σε 4 αναμετρήσεις. Που θα ήταν 4 (δηλαδή θα είχε σκοράρει σε κάθε παιχνίδι του στο Μουντιάλ του Κατάρ), αν δεν τον είχε νικήσει ο Σέζνι. Ο παίκτης που είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Αυτός που εκτελεί τα φάουλ και τα πέναλτι.

Αυτός, λοιπόν, μας προσφέρεται στο 5.00 μέσω των Super Ενισχυμένων Αποδόσεων της Novibet για να στεφθεί σκόρερ κόντρα στους Ολλανδούς. Κόντρα, δηλαδή, σε μία ομάδα που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σταθερή στα αμυντικά της καθήκοντα, ενώ δεν έχει εντυπωσιάσει σε κανέναν αγώνα που πήρε μέρος.

Όπως, καταλαβαίνετε, το 5ρι της Novibet για να στεφθεί σκόρερ κόντρα στους Ολλανδούς αποτελεί «must bet».. Με τις άλλες στοιχηματικές εταιρίες να το προσφέρουν σε τιμές κοντά στο 2.50-2.60. Αντιλαμβάνεστε, φαντάζομαι, το μέγεθος του value.

Betmarket Επιλογές:

Μονό ποντάρισμα:

9/12 – 21:00 – Ολλανδία – Αργεντινή: Super Ενισχυμένη* απόδοση Novibet

  • Να σκοράρει ο Λίο Μέσι σε απόδοση 5.00

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα