Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: Ιταλικά διπλά και ένας άσος στην Ισπανία

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: Ιταλικά διπλά και ένας άσος στην Ισπανία

Τρεις επιλογές από το στοιχηματικό μενού της Πέμπτης. Το παρακάτω κείμενο από το Betmarket.gr.

Ολοκληρώνονται απόψε οι εμβόλιμες αγωνιστικές στις δεύτερες κατηγορίες της Ιταλίας και της Ισπανίας, εκεί όπου προκύπτουν αρκετά σημεία όπως θα δείτε αναλυτικότερα στα προγνωστικά ποδοσφαίρου μας.

Θα ξεκινήσω από τους Ιταλούς, με την Τζένοα να υποδέχεται την Σουντιρόλ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κακό φεγγάρι, χωρίς νίκη εδώ και πέντε σερί ματς, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Όλα αυτά οδήγησαν στην απομάκρυνση του τεχνικού Μπλεσίν, με τον άπειρο Τζιλαρντίνο (ήταν στα τσικό της ομάδας) να αναλαμβάνει προσωρινά τη θέση του.

Η νεοφώτιστη Σουντιρόλ αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της κατηγορίας, καθώς φιγουράρει στην 8η θέση, ούσα αήττητη εδώ και 12 σερί ματς, ενώ έχει κερδίσει σε 3/5 τελευταίες εξόδους της.

Μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορεί να αλλάξει πολλά ο Τζιλαρντίνο και απέναντι σε ένα τόσο καλοδουλεμένο σύνολο εκτιμώ ότι θα τα βρει… μπαστούνια. Το διπλό προσφέρεται στο 6,75 και θα μπει στο παιχνίδι μου.

Επιστρέφει στο σπίτι του

Ας πάμε τώρα μερικά χρόνια πίσω, για την ακρίβεια στο 1995. Τότε ένας 22χρονος νεαρός πήρε μεταγραφή στην Πάρμα και τα επόμενα χρόνια θα γινόταν ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς του πλανήτη (ο μοναδικός αμυντικός που έχει κατακτήσει την χρυσή μπάλα). Το όνομα του Φάμπιο Καναβάρο και μέσα σε μία επταετία κατάφερε να κερδίσει το Κόπα Ντι Ιτάλια, το Σούπερ Καπ αλλά και το Κύπελλο Ουέφα με τους «Τζιαλομπλού». Με λίγα λόγια, αποτελεί έναν από τους θρύλους της ομάδας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Επιστρέφουμε στο σήμερα, όπου νωρίς το μεσημέρι η Πάρμα τίθεται αντιμέτωπη με την Μπενεβέντο, όπου εκεί προπονητής είναι ο Καναβάρο. Μπορεί να είναι νωρίς για εικασίες αλλά η «Μπένε» είναι στην ζώνη των πλέι άουτ και μία νίκη θα της δώσει σημαντική… ανάσα.

Προφανώς και το «Ταρντίνι» δεν είναι εύκολη υπόθεση την σεζόν που διανύουμε (4/5 νίκες μετρά η Πάρμα), αλλά εδώ πέρα από το γεγονός ότι είναι ματς ειδικών συνθηκών, βγαίνει και αγωνιστικά. Η Πάρμα έχει μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Μπενεβέντο αν εξαιρέσουμε την ήττα από την Παλέρμο, διατηρούσε αήττητο στις 4 προηγούμενες αναμετρήσεις της.

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα επέλθει κάποιο «δώρο» προς τον Φάμπιο, για αυτό το λόγο και θα πάω σε νορμάλ ποντάρισμα. Βάζοντας όμως τα πάντα στην ζυγαριά, το διπλό του 4,35 κρίνεται too much.

Προγνωστικά Ισπανίας (2η κατηγορία)

Το Μπούργκος είναι μια πόλη της Ισπανίας, η οποία είναι γνωστή για τα τυριά της. Αυτό που δεν είναι σήμα κατατεθέν της είναι η άμυνα, αλλά η ομώνυμη ομάδα τείνει να το γνωστοποιήσει και αυτό γιατί έχει δεχθεί μόλις 7 τέρματα σε 18 παιχνίδια! Τη δεδομένη χρονικά στιγμή αποτελεί την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και απόψε υποδέχεται την Εϊμπάρ.

Σαν ρόστερ δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, καθώς οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν το διπλάσιο (και λίγο παραπάνω) μπάτζετ. Το θέμα είναι ότι εκτός έδρας δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους. Δεν είναι τυχαίο ότι στο δρόμο έχουν κερδίσει μόνο τις Μάλαγα και Ίμπιθα,  οι οποίες βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας. Ακόμη ένα αρνητικό στοιχείο για την Εϊμπάρ, είναι πως έχει δεχτεί γκολ σε 7/9 εξόδους της.

Μοναδικό αρνητικό που βρίσκω είναι η μία μέρα λιγότερης ξεκούρασης της Μπούργκος (έπαιζε Δευτέρα), αλλά αυτό από μόνο του δεν δικαιολογεί τον άσο του 3,10.

Betmarket Επιλογές

Μονά

  • ΙΤΑ2 – 8/12 – 13:30 – Πάρμα – Μπενεβέντο – 2 (4,35)

  • ΙΣΠ2 – 8/12 – 15:00 – Μπούργκος – Έϊμπαρ – 1 (3,10)

  • ΙΤΑ2 – 8/12 – 16:00 – Τζένοα – Σουντιρόλ – 2 (6,75)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα