Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Δυάδα με special bets σε απόδοση 3,36

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Δυάδα με special bets σε απόδοση 3,36

Δύο επιλογές (μία από κάθε παιχνίδι) ξεχώρισε το Betmarket.gr για σήμερα!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Μόλις 12’ χρειάστηκαν για να επιβεβαιωθεί η πρόταση στο Γαλλία – Πολωνία, για ένα σημείο σε απόδοση 2.65. Η φάση των νοκ-άουτ συνεχίζεται δίχως καμία έκπληξη μέχρι στιγμής. Όλα τα φαβορί έχουν προκριθεί, μάλιστα τα 5/6 σε συνδυασμό με το over και κερδίζοντας σχετικά εύκολα. Μόνο η Κροατία, χρειάστηκε, τη διαδικασία των πέναλτι.

Θα συνεχίσουν τα φαβορί να επιδεικνύουν την ανωτερότητά τους; Δύσκολη η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, καθώς Ελβετία και Μαρόκο αποτελούν ιδιαίτερα αξιόλογους αντιπάλους και ενδεχομένως να… βγάλουν το λάδι σε Πορτογαλία και Ισπανία, αντίστοιχα. Αρκετά πιθανό θεωρώ το ενδεχόμενο να έχουμε και σήμερα κάποια παράταση. Πάμε, όμως, να δούμε τι έχω ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα.

Μαρόκο - Ισπανία

Στάση στο Μαρόκο – Ισπανία. Οι Αφρικανοί έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν πολύ καλή αμυντική γραμμή και πρώτο τους μέλημα σήμερα θα είναι να διαφυλάξουν τα… νώτα τους (μόλις 1 τέρμα δέχτηκαν στη φάση των ομίλων).

Οι Ισπανοί θα έχουν σε υψηλά ποσοστά κατοχής την μπάλα, όπως συνηθίζουν και γενικότερα είναι τέτοια η τακτική του Μαρόκο να δίνει την μπάλα στον αντίπαλο.

Θεωρώ ότι οι Μαροκινοί θα προσπαθήσουν εξ’ αρχής να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και να μην επιτρέψουν στους Ισπανούς να πιάσουν ρυθμό. Σφιχτό, αναμένω, να είναι το ματς τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Βάσει αυτού η επιλογή μου είναι το «κανένα γκολ πριν το 30’ του αγώνα» στο 1.83.

Πορτογαλία - Ελβετία

Ομάδα Φερνάντο Σάντος=πρώτο μέλημα οι αμυντικές επιδόσεις. Ειδικά τώρα που μιλάμε για ένα νοκ-άουτ παιχνίδια. Οι Ελβετοί, με εξαίρεση το παιχνίδι με την Σερβία, φάνηκε να έχουν και αυτοί σε προτεραιότητα τα αμυντικά τους καθήκοντα.

Στα 2/3 παιχνίδια αμφότερων στη διάρκεια των ομίλων δεν είχε επιτευχθεί κάποιο τέρμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και το γεγονός ότι πρόκειται για νοκ-άουτ φάση ενδεχομένως να τις κάνει ακόμα πιο επιφυλακτικές. Το «κανένα γκολ πριν το 31’ της αναμέτρησης» προσφέρεται στο 1.83.

Betmarket Επιλογές:

Δυάδα

  • 6/12 – 17:00 – Μαρόκο – Ισπανία: «Κανένα γκολ πριν το 30’» (1.83)

  • 6/12 – 17:00 – Πορτογαλία – Ελβετία: «Κανένα γκολ πριν το 31’» (1.83)

Δυάδα απόδοσης 3.36

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα