Προγνωστικά Μπάσκετ: Ένα betbuilder και ένα special bet

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ένα betbuilder και ένα special bet

Το Betmarket.gr έχει εντοπίσει στα προγνωστικά του μπάσκετ ένα betbuilder και ένα ειδικό στοίχημα.

Εξαιρετικά τα πήγαμε και χτες στα προγνωστικά μπάσκετ μας, μιας και πέρασε τόσο η δυάδα που είχαμε δώσει, όσο και τα δύο μονά.

Τελειώνει η εβδομάδα σήμερα και έχουμε αρκετές επιλογές στο κουπόνι του στοιχήματος. Θα μείνουμε στα πρωταθλήματα που γνωρίζουμε και αγαπάμε, την Ισπανία και την Τουρκία.

Θυμίζουμε ότι κάθε μέρα μπορείτε να διαβάζετε τη στήλη του NBA με το προγνωστικό της ημέρας. Όσο για τη Euroleague, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, το BetMarket.gr έχει την ανάλυση κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Ας δούμε, προς το παρόν, όμως, τα σημερινά προγνωστικά στο μπάσκετ.

Δίνει χώρο η απουσία του Γουίλμπεκιν

Ξεκινάμε τη σημερινή μας ανάλυση με την αναμέτρηση της Γκαζιαντέπ με την Φενέρμπαχτσε. Τα «καναρίνια» γνώρισαν την πρώτη εντός έδρας ήττα το βράδυ της Παρασκευής στη Euroleague. Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειχνε ασταμάτητη στο παρκέ της Ulker Arena, με τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη να μην βρίσκουν λύσεις. Σημαντικό πρόβλημα, βέβαια, στην αναποτελεσματική εικόνα των Τούρκων ήταν η απουσία του Σκότι Γουίλμπεκιν. Ο Αμερικανός χτύπησε στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ την προηγούμενη αγωνιστική και η Φενέρ έχασε το απρόβλεπτο σκοράρισμα που της προσφέρει.

Η Γκαζιαντέπ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν. Έχει ρεκόρ 3-4 και στηρίζει το παιχνίδι της στους γνώριμους σε εμάς Κόνερ Φράνκαμπ και Όλιβιερ Χάνλαν. Δεδομένα ξέρει και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, Τουτκού Ασίκ, ότι δεν έχει ελπίδες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν λέμε ότι δεν θα το παλέψει. Ομάδες, όμως, που είναι στα χαμηλότερα στρώματα της βαθμολογίας, «κυκλώνουν» συγκεκριμένα παιχνίδια που θα κυνηγήσουν τη νίκη. Το συγκεκριμένο ματς δεν είναι στα «κυκλωμένα».

Η Φενέρ, λοιπόν, είναι το φαβορί για τη νίκη. Κάτι που αξίζει να κρατήσουμε και αναφέραμε παραπάνω, είναι η απουσία του Γουίλμπεκιν. Στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης, είδαμε τον Κάρσεν Έντουαρντς να βγαίνει μπροστά και να αναλαμβάνει κατά κάποιο τρόπο το ρόλο του. Σαφώς δεν είναι εύκολο να μπεις στα παπούτσια ενός σκόρερ του επιπέδου του Γουίλμπεκιν, όμως ο Έντουαρντς συμφώνησε το καλοκαίρι με το σύνολο του Ιτούδη για να προσφέρει εύκολους πόντους. Τώρα, λοιπόν, έχει την ευκαιρία στα χέρια του.

Θα πάμε σε ένα betbuilder. Το διπλό και το over 9,5 στους πόντους του Έντουαρντς έχει απόδοση 1.95.

Λατρεύει τη Βαλένθια ο Μούσα

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους, λίγες ημέρες μετά την επικράτηση των «μερένχες» για τη Euroleague. Η αλήθεια είναι πως οι Μαδριλένοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Ο αγώνας της περασμένης Παρασκευής με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη δείχνει του λόγου το αληθές. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την ιδεατή κατάσταση, είναι πως ο Τσους Ματέο δεν έχει αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία της ομάδας. Κυρίως, όμως, ενσωμάτωσε μαζί τους Ντζάναν Μούσα και Μάριο Χεζόνια. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα η ταυτόχρονη παρουσία αμφότερων, όμως μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι παραπάνω από θετικό.

Η Βαλένθια από την άλλη «φρέναρε» στην κατηφόρα που κυλούσε το τελευταίο διάστημα. Οι «νυχτερίδες» μετρούσαν πέντε συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Άντεξαν, όμως, στην πίεση της Παρτιζάν και κυρίως της έδρας της και πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό, κυρίως ψυχολογίας. Φυσικά μία τέτοια νίκη δεν κατατάσσει σε φαβορί το σύνολο του Άλεξ Μούμπρου έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης. Δίνει, όμως μία ψυχολογική ανάσα, κυρίως για τα παιχνίδια που είναι περισσότερο στα μέτρα της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα μείνουμε, όμως, σε ένα ειδικό στοίχημα, Ο Ντζάναν Μούσα διάγει μία εκπληκτική σεζόν φέτος. Ο Βόσνιος μετρά 14,9 πόντους και 3 ασίστ κατά μέσο όρο στην Euroleague και άλλους 15,2 πόντους στην ACB. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, όμως, είναι η… σχέση που έχει αποκτήσει με τη Βαλένθια. Κόντρα στις «νυχτερίδες» πέτυχε πριν λίγες ημέρες 28 πόντους που αποτελεί και ρεκόρ καριέρας στη Euroleague. Πέρυσι, όμως, φορώντας τη φανέλα της Μπρεογκάν, πέτυχε 31 πόντους κόντρα στη Βαλένθια.

Θα πάμε, λοιπόν, στο over 14,5 του Μούσα, το οποίο έχει απόδοση 1.95.

Betmarket Επιλογές:

Μονά:

  • TBSL – 04/12 – 17:00 – Γκαζιαντέπ – Φενέρμπαχτσε – 2 και Κάρσεν Έντουαρντς over 9,5 (1.97)

  • ACB – 04/12 – 19:00 – Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια – Ντζάναν Μούσα over 14,5 (1.95)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα