Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: 2+1 Κυριακάτικες επιλογές

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: 2+1 Κυριακάτικες επιλογές

Τριάδα επιλογών στην Κυριακάτικη στήλη του Betmarket.gr!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Από πλευράς ονομάτων τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» δεν ήταν και τα σπουδαιότερα, με τα φαβορί να επιβεβαιώνουν στο γήπεδο την ανωτερότητά τους.

Αυτό που ακολουθεί όμως σε λίγες ημέρες, ένας προημιτελικός Ολλανδία-Αργεντινή, είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Με την ομάδα του Μέσι να πατάει ολοένα και πιο γερά στα πόδια της και τους Ολλανδούς για πρώτη φορά να μπορούν να πάρουν τη θέση αυτού που περιμένει στο ματς. Θα τα δούμε σε λίγες ημέρες αυτά, σήμερα ας μείνουμε στα δύο ματς της ημέρας.

Το απογευματινό ματς θεωρώ πως συγκεντρώνει τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας ως προς τον φαβοριτισμό των Γάλλων. Όχι τόσο για τη δική τους αγωνιστική εικόνα, αν και η δαιμονισμένη φόρμα του Μ’Μπαπέ το δικαιολογεί, όσο για τα όσα έδειξε η Πολωνία. Μέτρια με το Μεξικό, λίγο χειρότερη με τη Σαουδική Αραβία και τραγική κόντρα στην Αργεντινή.

Δίχως σχέδιο που να πείθει, με έναν Σέζνι να τη σώζει ανασταλτικά και βαθιές μπαλιές για να βρούμε τον Λεβαντόφσκι στην επίθεση, είναι όσα έχουμε δει από τους Πολωνούς. Τα xGoal υπέρ της ήταν στα 2,8 και τα xGoal against, δηλαδή όσα έπρεπε να δεχτεί, στα 5,9! Η μεταξύ τους διαφορά φέρνει συντελεστή xGoals στο -3,1 και ήταν μακράν ο χειρότερος στον όμιλό της.

Για να καταλάβετε πόσο άθλιο είναι αυτό το -3,1, σκεφτείτε πως το τραγικό αγωνιστικά Κατάρ είχε -2,1. Οσο για τους Γάλλους, εκείνοι μέτρησαν +5,5! Και τώρα οι βασικοί τους είχαν μια εβδομάδα ξεκούρασης, καθώς στο αδιάφορο ματς με την Τυνησία ο Ντεσάμπ έκανε 9 αλλαγές στην ενδεκάδα.

Με αυτά και με αυτά, μέγιστη τιμή του άσου αυτή τη στιγμή βρίσκω το 1.37. Και καμία διαφωνία δεν μπορώ να φέρω σε όποιον το επιλέξει.

Προσωπικά τέτοιες χαμηλές αποδόσεις δεν βάζω στο παιχνίδι μου, γιατί δεν ταιριάζουν με τη φιλοσοφία και τον τρόπο που χειρίζομαι την κάβα μου. Αυτό είναι καθαρά προσωπικό και έχει να κάνει με τη στρατηγική του καθενός.

Ετσι, πηγαίνω σε πιθανά ειδικά στοιχήματα, με εκείνο που κερδίζει την προτίμησή μου να είναι το χάντικαπ 1,5 γκολ υπέρ της Γαλλίας. Λίγο πιο πάνω από τον διπλασιασμό, για μια Πολωνία που ίσως ήρθε η ώρα να τα φάει μαζεμένα. Τρόπο ανάπτυξης δεν έχει, κατοχή δεν παίρνει στα παιχνίδια της, αδυνατώ να σκεφτώ τρόπο να σταματήσει την επιθετική ταχύτητα των Γάλλων.

Συνεχίζοντας πάνω στο ίδιο σκεπτικό, το over 2,75 γκολ της Γαλλίας, δηλαδή να σκοράρει από τρεις φορές και πάνω, σε τιμή 3.00.

Αγγλία - Σενεγάλη

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι σαφώς πιο δύσκολο. Η Αγγλία είχε πράγματα που άρεσαν στον όμιλο, ενώ η Σενεγάλη είναι κυνική, «σφικτή» ανασταλτικά και με αρκετά αθλητικά κορμιά στην ενδεκάδα της. Σίγουρα αυτό το 7+ στο διπλό την αδικεί και όποιος παίζει στοίχημα καθαρά πάνω στο Value των αποδόσεων μπορεί να το συμπεριλάβει στο παιχνίδι του.

Η Σενεγάλη είναι από τις ομάδες που έχουν αρκετά κόρνερ στα παιχνίδια τους. Η ίδια κέρδισε από 6 με Εκουαδόρ, Ολλανδία και 7 κόντρα στο Κατάρ. Οι Αγγλοι ξεπέρασαν τα πέντε σε δύο από τα τρία ματς του ομίλου. Το Line στο 8,5 παίζει λίγο κάτω από τις 2 μονάδες και νομίζω μπορεί να δώσει επιλογή στην αναμέτρηση.

Betmarket Επιλογές:

Mονά 

  • 17:00 – Γαλλία-Πολωνία  Γαλλία Over 2,75 (3.00)

Δυάδα

  • 17:00 – Γαλλία-Πολωνία   Γαλλία -1,5 (1.96)

  • 21:00 – Αγγλία-Σενεγάλη Over 8,5 κόρνερ (1.87)

Δυάδα απόδοσης 3.67

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα