Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Παιχνίδι βασισμένο στην Αργεντινή

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Παιχνίδι βασισμένο στην Αργεντινή

Παιχνίδι πάνω στην Αργεντινή κάνει το Betmarket.gr!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Ξεκίνημα νοκ αουτ και να πω την αλήθεια το πράγμα όλο και δυσκολεύει. Πάνω που βρίσκεις ένα στοιχείο και λες «εδώ είμαστε, αυτό θα ποντάρουμε» ανοίγεις την αγορά και βλέπεις πως οι στοιχηματικές εταιρίες το έχουν ήδη ανακαλύψει και προσαρμόσει την απόδοση.

Ένα απλό παράδειγμα είναι η αναιμία που έδειξε επιθετικά η Αυστραλία. Ναι μεν ιστορική πρόκριση, με γκολ και στα τρία ματς στον όμιλο, αλλά επιθετικά δεν έθελξε. Σε κανένα ματς δεν ξεπέρασε τα 0,58 xGoal!

Και εκεί που περιμένεις πως αυτό το 3/3 γκολ της Αυστραλίας θα έχει κάπως ανεβασμένο το no goal, πας και βρίσκεις 1 & Νο goal Αργεντινής μόλις στο 1.52! Εκεί, χαίρεται και αντίο, παιχνίδι δεν γίνεται.

Η άλλη όψη του νομίσματος είναι ο άσος της Ολλανδίας. Κοιτάς το σετ και αυτό το 2.00, κακά τα ψέματα, είναι μπόλικο όταν μιλάμε για τους οράνιε απέναντι σε μια χώρα σαν τις ΗΠΑ. Και για να σας το κάνω πιο εύκολο στο μυαλό σας, αναλογιστείτε πόσο εύκολα θα ποντάρατε αυτό τον άσο αν ήταν ματς πρεμιέρας Μουντιάλ.

Τώρα όμως έχουμε εικόνα. Και οι Ολλανδοί δεν έπεισαν σε κανένα από τα τρία ματς του ομίλου. Δεν άρεσαν ειδικά δημιουργικά. Ισως σε παιχνίδι στο χώρο να είναι καλύτεροι, αλλά η λογική λέει πως οι Αμερικανοί δεν θα πάρουν την κατοχή.

Σε επίπεδο ειδικών στοιχημάτων, η Ολλανδία έκανε πολλά φάουλ και στα τρία ματς που προηγήθηκαν. Μέτρησε 13 κόντρα στη Σενεγάλη, ανέβηκε στα 15 με το Εκουαδόρ για να φτάσει έως και τα 19 με αντίπαλο το Κατάρ. Το Line τώρα στα 12,5 έχει λογική να το ψάξει κάποιος.

Από τα ματς των ΗΠΑ, εκείνο με την Αγγλία ίσως είναι ο καθρέπτης για το πως θα προσεγγίσει το σημερινό. Τότε είχαν κάνει 15 φάουλ οι Αμερικανοί και σε συνδυασμό με τα όσα ανέφερα πιο πάνω, μπορεί να πάει κάποιος και στο over 25,5 φάουλ συνολικά στην αναμέτρηση.

Επιστρέφουμε στο Αργεντινή-Αυστραλία, ψάχνοντας και εκεί κάποιο ειδικό στοίχημα. Ενδιαφέρον στατιστικό πως οι Αυστραλοί δεν κέρδισαν πάνω από 2 κόρνερ σε κανένα από τα παιχνίδια τους στον όμιλο. Αντίθετα η Αργεντινή μέτρησε 22 συνολικά στα τρία πρώτα ματς. Στο 1.83 το -4,5 χάντικαπ για την Αργεντινή.

Ένα άλλο ειδικό στοίχημα με ενδιαφέρον είναι το 2.00 για γκολ της Αργεντινής και στα δύο ημίχρονα. Είναι κάτι που δεν το έχει καταφέρει ακόμη η παρέα του Μέσι. Μετά τη δυνατή εμφάνιση με την Πολωνία πηγαίνει ανεβασμένη ψυχολογικά και εμμένω στην άποψή μου πως βρίσκουν μια αντίπαλο που δεν… γεμίζει το μάτι.Φινάλε με Ροντρίγο Ντε Πολ. Αναμφίβολα από τους κορυφαίους στο τουρνουά, βασικός στη μεσαία γραμμή της Αργεντινής, αλλά στα γκολ του έχουν κλέψει τη δόξα Μακάλιστερ και Εντσο Φερνάντες. Δεν αποκλείεται σήμερα να ήρθε η σειρά του και σε μια μέρα που δεν βγάζει και τόσες επιλογές για παιχνίδι, θα πάρω το ρίσκο στο 8.00 της Fonbet να τον δούμε σκόρερ.

Στη σούμα, πλην Ντε Πολ, μοναδικό που θα μπει σήμερα στο παιχνίδι μου είναι η ενισχυμένη απόδοση της Winmasters
για γκολ Αργεντινή και στα δύο ημίχρονα. Και επειδή δεν θέλω να ανεβάσω μίζα πηγαίνοντας σε μονό ποντάρισμα, κοίταξα και τα σετ στα υπόλοιπα παιχνίδια των «16».

Και κρατάω τον άσο της Πορτογαλίας στο 1.94. Εχει μπόλικο ταλέντο η ομάδα του Σάντος και η Ελβετία δεν με έχει πείσει με την παρουσία της. Ούτε και χθες, παρά τη νίκη της απέναντι στη Σερβία, είδα κάτι που να με κάνει να πιστεύω πως μπορεί να κάνει την έκπληξη στο τουρνουά. Νομίζω πάνω στην έμπειρη Πορτογαλία θα σταματήσει ο δρόμος της.

Betmarket Επιλογές:

Mονά


  • 21:00 – Αργεντινή-Αυστραλία  Ντε Πολ Anytime σκόρερ (8.00) επί 4,5 μονάδες στη Fonbet

Δυάδα στη Winmasters

  • 3/12/2022, 21:00 – Αργεντινή-Αυστραλία Γκολ Αργεντινή και στα 2 ημίχρονα (2.00)

  • 6/12/2022, 21:00 – Πορτογαλία-Ελβετία 1 (1.94)

Στη δυάδα απόδοσης 3.88 ποντάρισμα 9,5 μονάδες

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα