Μουντιάλ 2022: Τα σενάρια πρόκρισης σε 3ο και 4ο όμιλο

Μουντιάλ 2022: Τα σενάρια πρόκρισης σε 3ο και 4ο όμιλο

Ποιοι θα περάσουν στους "16" του Μουντιάλ; Διαβάστε όλα τα σενάρια πρόκρισης για τον 3ο και 4ο όμιλο από το Betmarket.gr.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ βρίσκεται στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Βρισκόμαστε σε κρίσιμη στροφή στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ, καθώς έχουμε μπει στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Το Betmarket.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τα σενάρια πρόκρισης για τον 3ο και τον 4ο όμιλο.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1. Διαφορά τερμάτων 2. Καλύτερη επίθεση 3. Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια 4. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια 5. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια, 6. Λιγότεροι βαθμοί ποινής: η κίτρινη κάρτα τιμωρείται με 1 πόντο, οι δύο κίτρινες στον ίδιο αγώνα με 3 πόντους και η απευθείας κόκκινη κάρτα με 4 πόντους, 7. Κλήρωση.

4ος όμιλος: Αυστραλία - Δανία (17:00)

Η Αυστραλία με νίκη εξασφαλίζει σίγουρα την πρόκριση, ενώ θα προκριθεί και με ισοπαλία αν δεν κερδίσει η Τυνησία τη Γαλλία.

Η Δανία για να προκριθεί θέλει μόνο νίκη και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Τυνησία τους Γάλλους. Στην περίπτωση, όμως, που η Τυνησία κερδίσει τη Γαλλία, όλα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων (και τα κριτήρια ισοβαθμίας). Αν κερδίσουν και οι δύο με το ίδιο σκορ, τότε θα προκριθεί η Δανία, γιατί έχει καλύτερη επίθεση.

4ος όμιλος: Τυνησία - Γαλλία (17:00)

Η Τυνησία για να έχει ελπίδες πρόκρισης θέλει μόνο νίκη, όμως και πάλι δεν θα έχει εξασφαλιστεί. Είναι απαραίτητο να συνδυαστεί με ισοπαλία ή νίκη της Δανίας στο άλλο παιχνίδι και να έχει αυτή καλύτερη διαφορά τερμάτων από την ομάδα (Αυστραλία ή Δανία) που θα ισοβαθμήσει στους τέσσερις βαθμούς.

Οι Γάλλοι και να χάσουν πάλι θα έχουν την πρωτιά, ακόμη κι αν η Αυστραλία κερδίσει. Η μόνη περίπτωση να περάσει η Αυστραλία μπροστά είναι αν καταφέρει να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων, πράγμα που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο καθώς είναι στο +4 και τα «Καγκουρό» στο -2.

3ος όμιλος: Πολωνία - Αργεντινή (21:00)

Η Πολωνία είναι στην 1η θέση με 4 βαθμούς. Περνάει στην επόμενη φάση με νίκη η ισοπαλία. Θα αποκλειστεί σε περίπτωση ήττας και νίκη της Σαουδικής Αραβίας. Εάν χάσουν οι Πολωνοί και δούμε ισοπαλία στο άλλο ματς, τότε όλα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων με τη Σαουδική Αραβία (θα πρέπει όμως να χάσει με 4 γκολ διαφορά για να αποκλειστεί – στην περίπτωση των 3 τερμάτων διαφορά θα πάμε στο 2ο κριτήριο της καλύτερης επίθεσης). Αν χάσουν οι Πολωνοί και κερδίσει το Μεξικό, η διαφορά τερμάτων θα κρίνει και εδώ την πρόκριση. Στο +2 γκολ είναι η Πολωνία, στο -2 το Μεξικό αυτήν την στιγμή.

Η Αργεντινή χρειάζεται νίκη για να είναι σίγουρη για την πρόκριση της. Σε περίπτωση που φέρει ισοπαλία, τότε θα χρειαστεί ισοπαλία στο άλλο ματς για να περάσει. Αν φέρει ισοπαλία και το Μεξικό κερδίσει, τότε θα ισοβαθμήσουν και θα χρειαστεί να καλυφτεί η διαφορά 3 τερμάτων από το Μεξικό για να αποκλειστεί. Αν έχουν τα ίδια γκολ τότε θα πάμε στην περίπτωση της καλύτερης επίθεσης. Αν η Αργεντινή ηττηθεί μένει εκτός συνέχειας.

3ος όμιλος: Σαουδική Αραβία - Μεξικό (21:00)

Η Σαουδική Αραβία με νίκη είναι σίγουρα στους «16». Μπορεί να περάσει και με ισοπαλία αλλά μόνο αν η Πολωνία κερδίσει την Αργεντινή. Στην περίπτωση που κερδίσει η Αργεντινή, περνάει σίγουρα με ισοπαλία αν οι Πολωνοί ηττηθούν με 4 τέρματα διαφορά ή και με 3 τέρματα διαφορά αν στο τέλος έχουν την καλύτερη επίθεση (αυτήν την στιγμή έχουν σκοράρει αμφότερες από 2 τέρματα).

Το Μεξικό με ισοπαλία η ήττα μένει εκτός. Για να περάσει στην επόμενη φάση δεν αρκεί μόνο δική του νίκη, αλλά ταυτόχρονα να ηττηθεί η Αργεντινή από την Πολωνία. Στην περίπτωση ήττας της Πολωνίας θα χρειαστεί να καλύψει τη διαφορά τερμάτων. Στο ενδεχόμενο να λήξει ισόπαλο το Αργεντινή – Πολωνία, θα χρειαστεί νίκη με 3 (θα παίξει ρόλο και η καλύτερη επίθεση) ή 4 γκολ διαφορά, ώστε να καλύψει τη διαφορά τερμάτων από την Αργεντινή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα