Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Τρία μονά και μία δυάδα σε υψηλές αποδόσεις

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Τρία μονά και μία δυάδα σε υψηλές αποδόσεις

Το κίνητρο του Εμπαπέ, το ροτέισον του Ντεσάν και η δυάδα στο 3.79. Το παρακάτω κείμενο από το Betmarket.gr.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργάνωσεις που έμειναν στην ιστορία.

Μία καλή και μία κακή εξέλιξη επιφύλασσε η χθεσινή ημέρα στο Μουντιάλ. Αρχικά, οι Αγγλοι επικράτησαν της Ουαλίας και τσέκαραν το «περισσότερα γκολ ομίλου» σε απόδοση 2.15. Εδώ, αναμένουμε αύριο τη Βραζιλία για τη δυάδα τετραπλασιασμού. Το θετικό είναι ότι το Καμερούν δεν έχει και την πιο σταθερή άμυνα, το αντίθετο από την Ελβετία που αγωνίζεται με τη Σερβία (που μας απειλεί).

Η κακή εξέλιξη αφορούσε τον Ισημερινό, ο οποίος είχε προταθεί για να προκριθεί στα νοκ-άουτ και θα το κατάφερνε με 2 αποτελέσματα εχθές. Πράγμα, που δεν συνέβη, καθώς η Σενεγάλη κέρδισε δίκαια και πήρε αυτήν το εισιτήριο για τους «16».

Οι Σενεγαλέζοι είχαν αρκετά καλή (και σταθερή) παρουσία και στους 3 αγώνες του ομίλου. Εύλογα αναρωτιέται κανείς, πόσο θα μπορούσε να αποδώσει αυτήν η ομάδα αν είχε στην ενδεκάδα τον φυσικό της ηγέτη, Σαντιό Μανέ.

Διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022

Τα πρώτα ζευγάρια των «16» άρχισαν να δημιουργούνται, με την ομάδα του Μανέ να αντιμετωπίζει την Αγγλία, ενώ οι ΗΠΑ έρχονται αντιμέτωποι με την Ολλανδία.

Οι Αγγλοι έδειξαν θετικά στοιχεία εχθές, αλλά κόντρα σ’ αυτήν τη Σενεγάλη που είδαμε δεν θα έχει σε καμία περίπτωση εύκολο έργο. Ο τραυματισμός του Πούλισικ αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τις ΗΠΑ και αν επιβεβαιωθεί (κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του), οι Ολλανδοί θα έχουν ένα επιπλέον προβάδισμα.

Σήμερα θα μάθουμε και ακόμα 2 ζευγάρια και στο σχεδιάγραμμα που έφτιαξε η ομάδα του BetMarket.gr μπορείτε να δείτε όλη την πορεία των ομάδων μέχρι και τον μεγάλο τελικό (ο πίνακας ανανεώνεται συνεχώς).

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022

Πάμε και στα προγνωστικά ημέρας. Ξεκινάμε με το Αυστραλία – Δανία. Για δύο αποτελέσματα (κατά πάσα πιθανότητα) οι Αυστραλοί, καθώς δεν είναι εύκολο να κερδίσουν οι Τυνήσιοι τους Γάλλους.

Θα προσπαθήσουν να ρίξουν τον ρυθμό και να πάνε το παιχνίδι στη δύναμη. Βέβαια, το «παίζω για 2 αποτελέσματα είναι δίκοπο… μαχαίρι». Το είδαμε και εχθές στο Ισημερινό-Σενεγάλη. Οι Δανοί είναι ποιοτικά ανώτεροι, ενώ κόντρα στη Γαλλία φάνηκε να έχουν βελτιώνουν την εικόνα τους σε σύγκριση με την πρεμιέρα.

Οριακή αναμέτρηση, αλλά σε ένα ματς «ο θάνατός μου, η ζωή σου» θα πάω με τους πιο έμπειρους και ποιοτικούς Δανούς. Όχι στο 1.53 του διπλού, αλλά στο combo: 2 & under3.5 σε απόδοση διπλασιασμού. Καλή άμυνα οι Δανοί, οι Αυστραλοί δεν θα ξανανοιχτούν όπως είπαμε, οπότε πιθανότατα δεν θα δούμε πολλά τέρματα. Κάπου στο 0-1, 0-2, εικάζω πως θα κυμανθεί.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Τυνησία-Γαλλία το ροτέισον του Ντεσάν δίνει επιλογές σε ειδικά στοιχήματα. Επιλογή το να έχει ο Κονατέ μία τελική στο τέρμα σε απόδοση 4.00 στην Stoiximan.gr. Το έπραξε και κόντρα στην Αυστραλία ο υψηλόσωμος (1.94) στόπερ των Γάλλων που έχει πολύ καλό άλμα. Οσον αφορά την εκτίμηση του, δεν πιστεύω ότι οι Γάλλοι δεν θα χαριστούν.

Ο Εμπαπέ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, το βλέπει σαν μία καλή ευκαιρία να βρει και άλλα τέρματα ώστε να θέσει γερά θεμέλια για την ανάδειξή του ως πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Στο 2.10 στις ενισχυμένες* της Winmasters να σκοράρει μία φορά, στο 5.40 το 2+ τέρματα στην Betshop.

Στον 3ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, εκεί πιθανότατα να προκύψουν επιλογές στο Live Betting. Στο Σαουδική Αραβία – Μεξικό, η πιθανή νίκη της Αργεντινής δημιουργεί προϋποθέσεις για να ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα σε κάποια χρονική στιγμή. Οι Μεξικανοί, έτσι και αλλιώς θέλουν νίκη με πολλά τέρματα. Οι Σαουδάραβες, με βάση το σενάριο να κερδίζει η Αργεντινή θα χρειαστούν και αυτοί νίκη. Η καλύτερη επιλογή εδώ νομίζω είναι να δούμε ένα τέρμα αργά στο παιχνίδι. Το «γκολ μετά το 74’ στο 1.88 της Stoiximan». Προσμετράτε θετικά και οι πολλές καθυστερήσεις που έχουμε σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση.

Betmarket Επιλογές:

Μονά:

  • 17:00 – Τυνησία – Γαλλία: Εμπαπέ anytime (2.10) με 25 μονάδες Winmasters

  • 17:00 – Τυνησία – Γαλλία: Εμπαπέ 2+ γκολ (5.40) με 5 μονάδες Betshop

  • 17:00 – Τυνησία – Γαλλία: Κονατέ 1+προσπάθεια στην εστία (4.00) με 5 μονάδες Stoiximan.gr

Δυάδα Stoiximan.gr:

  • 17:00 – Αυστραλία – Δανία: 2 & under3.5 (2.02)

  • 21:00 – Σαουδική Αραβία – Μεξικό: γκολ μετά το 74’ (1.88)

Στη δυάδα απόδοσης 3.79 ποντάρισμα 20 μονάδων

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα