Μουντιάλ 2022, Αυστραλία-Δανία: Κρίνεται η 2η θέση στον τέταρτο όμιλο

Μουντιάλ 2022, Αυστραλία-Δανία: Κρίνεται η 2η θέση στον τέταρτο όμιλο

Τελευταία αγωνιστική στον 4ο όμιλο και το παιχνίδι Αυστραλία - Δανία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα προκριθεί μαζί με την Γαλλία. Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος από το Betmarket.gr.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

*Η Αυστραλία με νίκη εξασφαλίζει σίγουρα την πρόκριση, ενώ θα προκριθεί και με ισοπαλία αν δεν κερδίσει η Τυνησία τη Γαλλία.

*Η Δανία για να προκριθεί θέλει μόνο νίκη και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Τυνησία τους Γάλλους. Στην περίπτωση, όμως, που η Τυνησία κερδίσει τη Γαλλία, όλα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων (και τα κριτήρια ισοβαθμίας). Αν κερδίσουν και οι δύο με το ίδιο σκορ, τότε θα προκριθεί η Δανία, γιατί έχει καλύτερη επίθεση.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1. Διαφορά τερμάτων 2. Καλύτερη επίθεση 3. Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια 4. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια 5. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια, 6. Λιγότεροι βαθμοί ποινής: η κίτρινη κάρτα τιμωρείται με 1 πόντο, οι δύο κίτρινες στον ίδιο αγώνα με 3 πόντους και η απευθείας κόκκινη κάρτα με 4 πόντους, 7. Κλήρωση.

Μετάδοση: antenna.gr – ANT1+

Ώρα έναρξης: 17:00

Διαιτητής: Μουστάφα Γκορμπάλ

Προϊστορία: 1-1-2, με γκολ 3-6

Ανάλυση Αυστραλία

* Σε τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της δεν δέχθηκε γκολ.

* Στις δύο πρώτες αγωνιστικές του φετινού Μουντιάλ σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο.

* Και στις δύο αναμετρήσεις της στον όμιλο είχε λιγότερες τελικές στην εστία και λιγότερα κόρνερ από τον αντίπαλο.

Η Αυστραλία μπορεί να απογοήτευσε στην πρεμιέρα, με την ήττα από τους Γάλλους, όμως πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Τυνησία. Είναι μία ομάδα που πιέζει αρκετά στο γήπεδο και διαθέτει παίκτες με πολύ καλά φυσικά χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της, προτιμά να δίνει μπάλα και γήπεδο στον αντίπαλο, γι’ αυτό συνήθως δεν έχει το υψηλότερο ποσοστό κατοχής. Επιλέγει να πιέζει τον αντίπαλο άμεσα, μόλις πατήσει στο αμυντικό της μισό και δε θέλει να δίνει χώρους για παιχνίδι στην πλάτη της άμυνας. Επιθετικά, ψάχνει συχνά τις προϋποθέσεις για μια γρήγορη αντεπίθεση, ενώ στις πιο οργανωμένες επιθέσεις κινείται κυρίως από τα πλάγια.

Αγωνιστικά νέα Αυστραλίας

Αμφίβολος είναι ο δεξιός οπισθοφύλακας Άτκινσον, ο οποίος δεν έπαιξε ούτε κόντρα στην Τυνησία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ράιαν – Κάρασιτς, Σούταε, Ρόουλς, Μπέχιτς – Λέκι, Ίρβιν, Μόοι, Γκούντγουιν – Ντιούκ, ΜακΓκρί

Ανάλυση Δανία

* 0-0 ήταν το ημίχρονο και στις δύο αναμετρήσεις της στον όμιλο.

* Έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

* Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της κράτησε τρείς ανέπαφες εστίες.

Στην πρώτη αγωνιστική κόλλησε στο μηδέν κόντρα στην Τυνησία και στην δεύτερη ηττήθηκε από τους Γάλλους με τέρμα στο 86ο λεπτό. Μπορεί να χαρακτηριστεί ατυχία; Ίσως ναι, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και εδώ θέλει μόνο νίκη.

Είναι κλειστή ομάδα, με πολύ καλή άμυνα και κρατάει συχνά κρατάει ανέπαφη την εστία της. Το πρόβλημα της σ’ αυτό το Μουντιάλ φαίνεται να είναι η επίθεση και πιο συγκεκριμένα τα τελειώματα των φάσεων. Καταφέρνει να είναι πολύ απειλητική με σέντρες και να δημιουργεί απειλητικές συνθήκες για γκολ, αλλά αυτά δεν έχουν καμία σημασία αν δεν βρίσκει στόχο!

Θυμίζουμε πως και στο EURO 2020 είχε βρεθεί ξανά με.. την πλάτη στον τοίχο, καθώς είχε 0 βαθμούς ενώ απέμενε μόλις μία αγωνιστική. Τότε, κέρδισε με 4-1 την Ρωσία και προκρίθηκε, πραγματοποιώντας μετά μία εξαιρετική πορεία μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά νέα Δανία

Απών θα είναι ο μέσος Ντιλέινι που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Σμάιχελ – Άντερσεν, Κρίστενσεν Α., Νέλσον – Κρίστενσεν, Χόιμπεργκ, Έριξε, Μάελε – Ντάαμσγκαρντ – Μπρέιθγουεϊτ, Ντόλμπεργκ

Προγνωστικά: Αυστραλία - Δανία (1-Χ-2)

Η Δανία έχει δείξει πως στα δύσκολα μπορεί να αποδώσει και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 1.53. Η ομάδα του Χιούλμαντ έχει ποιότητα, ηγέτη και καλό κλίμα. Πράγματα που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία. Μέχρι τώρα μπορεί να μην της βγήκε το παιχνίδι της, όμως τώρα είναι απαραίτητο να κερδίσει και όλα δείχνουν πως μπορεί να πάρει το διπλό.

Προγνωστικά: Αυστραλία - Δανία (Over/Under)

Η Αυστραλία επιθετικά δεν έδειξε κάτι εντυπωσιακό σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις για τους ομίλους. Παίζει με αντεπιθέσεις και απειλεί κυρίως με την ταχύτητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά. Αντίθετα, η Δανία έδειξε πολύ καλά χαρακτηριστικά στην άμυνα και μην ξεχνάμε πως διαθέτει πολύ γρήγορους αμυντικούς, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί αντεπίθεση. Η ομάδα του Χιούλμαντ κράτησε τρείς ανέπαφες εστίες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της και η επιλογή να κρατήσει άλλη μία εδώ (under0.5 Αυστραλία) βρίσκεται σε απόδοση 1.93.

Ειδικό στοίχημα

H Αυστραλία είχε ένα σουτ στην εστία κόντρα στη Γαλλία και δύο κόντρα στην Τυνησία. Από την άλλη, η Δανία δέχθηκε μόλις ένα σουτ στην εστία από την Τυνησία και γενικότερα έχει δείξει πως δύσκολα κάποιος πλησιάζει τον Σμάιχελ με καλές προϋποθέσεις. Η επιλογή να έχει η Αυστραλία under 2.5 σουτ στην εστία είναι σε απόδοση 2.00 και μοιάζει αξιόλογη, ειδικά αν αναλογιστούμε πως δεν ξεπέρασε αυτό το όριο σε καμία από τις άλλες δύο αναμετρήσεις της.

Betmarket Επιλογές

  • 17:00 - Αυστραλία - Δανία - 2 (1,53)

  • 17:00 - Αυστραλία - Δανία - Αυστραλία Under 0,5 (1,93)

  • 17:00 - Αυστραλία - Δανία - Under 2,5 σουτ στην εστία (2,00)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα