Μουντιάλ 2022, Τυνησία-Γαλλία: Σπάει τα ρεκόρ ο Εμπαπέ

Μουντιάλ 2022, Τυνησία-Γαλλία: Σπάει τα ρεκόρ ο Εμπαπέ

Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος του αγώνα Τυνησία-Γαλλία από το Betmarket.gr.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Τελευταία αγωνιστική στον 4ο όμιλο και όλα κρίνονται εδώ. Το Γαλλία – Τυνησία μπορεί να είναι μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, όμως όταν το αουτσάιντερ παίζει με την πλάτη στον τοίχο όλα μπορούν να συμβούν.

* Η Τυνησία για να έχει ελπίδες πρόκρισης θέλει μόνο νίκη, όμως και πάλι δεν θα έχει εξασφαλιστεί. Είναι απαραίτητο να συνδυαστεί με ισοπαλία ή νίκη της Δανίας στο άλλο παιχνίδι και να έχει αυτή καλύτερη διαφορά τερμάτων από την ομάδα (Αυστραλία ή Δανία) που θα ισοβαθμήσει στους τέσσερις βαθμούς.

* Οι Γάλλοι και να χάσουν πάλι θα έχουν την πρωτιά, ακόμη κι αν η Αυστραλία κερδίσει. Η μόνη περίπτωση να περάσει η Αυστραλία μπροστά είναι αν καταφέρει να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων, πράγμα που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο καθώς είναι στο +4 και τα «Καγκουρό» στο -2.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1. Διαφορά τερμάτων 2. Καλύτερη επίθεση 3. Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια 4. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια 5. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια, 6. Λιγότεροι βαθμοί ποινής: η κίτρινη κάρτα τιμωρείται με 1 πόντο, οι δύο κίτρινες στον ίδιο αγώνα με 3 πόντους και η απευθείας κόκκινη κάρτα με 4 πόντους, 7. Κλήρωση.

Μετάδοση: ΑΝΤ1

Ώρα έναρξης: 17:00

Διαιτητής: Μάθιου Κονγκέρ

Προϊστορία: 0-2-1, με γκολ 5-3

Ανάλυση Τυνησία

* Δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει στον όμιλο.

* Στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις της κράτησε 9 φορές ανέπαφη την εστία.

* Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της είχαμε τρείς που έληξαν με 0-1 γκολ.

Η Τυνησία εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στην Αυστραλία και ηττήθηκε. Μπορεί να είχε την κατοχή και τις περισσότερες φάσεις, αλλά έπεφτε συνεχώς στις παγίδες του αντιπάλου. Ο Σκχρι που ήταν η μεγάλη ελπίδα της σε αυτό το Μουντιάλ δεν έχει δείξει ακόμη πολλά και αυτό κοστίζει σε όλη την ομάδα.

Όπως είπαμε ξανά η Τυνησία για να μπορέσει να κάνει το παιχνίδι της πρέπει να κερδίσει το κέντρο. Οπότε, λογικά θα παίξει κλειστά και δεν θα επιτρέψει σχεδόν καθόλου στα μπακ-χαφ της να κάνουν κούρσες ψηλά. Μπορεί να θέλει μόνο τη νίκη, όμως εδώ δεν αναμένεται να έχει τα ηνία της αναμέτρησης και ίσως αυτό να τη βολεύει, γιατί θα είναι πιο απειλητική στις αντεπιθέσεις.

Αγωνιστικά νέα Τυνησίας

Χωρίς απουσίες η αποστολή της Τυνησίας.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ντάμεν – Μπρον, Μερία, Τάλμπι – Ντράγκερ, Σκχρι, Λαϊντουνί, Αμπντί – Σλιτί, Κχαζρί – Τζεμπαλί

Ανάλυση Γαλλία

* Δεν έχει κρατήσει ποτέ την εστία της ανέπαφη κόντρα στην Τυνησία.

* Δεν έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη στους ομίλους του φετινού Μουντιάλ.

* Στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις της είχε έξι 2-3 γκολ.

Η Γαλλία προκρίθηκε ήδη και έχει σχεδόν τελειώσει με την πρωτιά στον όμιλο, οπότε ήδη ετοιμάζεται για την επόμενη φάση. Για να χάσει την πρώτη θέση θα πρέπει να ηττηθεί εδώ και η Αυστραλία να καλύψει μία πολύ μεγάλη διαφορά τερμάτων κόντρα στη Δανία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό το σενάριο, οπότε δεν θα μας έκανε εντύπωση εάν ο Ντεσάμπ έκανε ένα μικρό ροτέισον.

Ο Εμπαπέ με τα δύο γκολ του έφτασε τον Ζιντάν στην 7η θέση της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ της Γαλλίας, ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του Μουντιάλ 2022 και πλέον έχει σκοράρει επτά γκολ σε Παγκόσμια Κύπελλα. Είναι ο ηγέτης της ομάδας και είναι λογικό το επιθετικό πλάνο να χτίζεται πάνω του.

Αγωνιστικά νέα Γαλλίας

Αμφίβολος ο δεύτερος τερματοφύλακας, Αρεολά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μανταντά – Παβάρντ, Κονατέ, Σαλιμπά, Καμαβινγκα – Γκεντουζί, Φοφανά – Κομάν, Γκριεζμάν, Εμπαπέ – Τουράμ

Προγνωστικά: Τυνησία - Γαλλία (1-Χ-2)

Μπορεί η Τυνησία να έχει το μεγαλύτερο κίνητρο, όμως η Παγκόσμια πρωταθλήτρια δεν αναμένεται να το πάρει αψήφιστα, κάτι που έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Κανείς θα έλεγε πως το ροτέισον της Γαλλίας μπορεί να είναι προς όφελος της Τυνησίας, όμως μην ξεχνάμε πως εδώ είναι το Μουντιάλ και στο παιχνίδι θα εισέλθουν παίκτες που είναι ξεκούραστοι και διψάνε για διάκριση. Το διπλό είναι σε απόδοση 1.46 και είναι δίκαιο.

Προγνωστικά: Τυνησία - Γαλλία (Over/Under)

Η Τυνησία είναι αυτή που παίζει με την πλάτη στον τοίχο και αναγκαστικά κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ρισκάρει. Αυτό σημαίνει πως οι μεσοεπιθετικοί της Γαλλίας θα βρουν χώρο και όταν συμβαίνει αυτό, τότε δύσκολα συγχωρούν. Επιπλέον, η πιθανή επιλογή του Καμαβινγκά αντί του Τέο Ερνάντεζ και το ροτέισον θα κάνουν λίγο πιο εύθραυστη την άμυνα των Γάλλων, καθώς οι παίκτες που θα επιλεγούν δεν θα έχουν ξαναπαίξει μαζί στο τουρνουά. Όλα αυτά μας οδηγούν στα γκολ και η επιλογή over 2.5 είναι σε απόδοση 1.85.

Ειδικό στοίχημα

Ο Εμπαπέ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και θεωρούμε απίθανο να δεχθεί να κάτσει στον πάγκο, ειδικά εφόσον βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση. Σκόραρε δύο γκολ κόντρα στη Δανία και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό για να εξασφαλίσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Η επιλογή να σκοράρει εδώ είναι σε απόδοση 2.05 και μοιάζει ιδανική, ειδικά αν αναλογιστούμε πως ο Ζιρού λογικά θα ξεκουραστεί.

Betmarket Επιλογές

  • 17:00 - Τυνησία - Γαλλία - 2 (1,46)

  • 17:00 - Τυνησία - Γαλλία - Over 2,5 (1,85)

  • 17:00 - Τυνησία - Γαλλία - Εμπαπέ να σκοράρει (2,05)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα