Μουντιάλ 2022, Ιαπωνία - Κόστα Ρίκα: Δεν θα είναι τόσο εύκολο για τους Ιάπωνες

Με στόχο τη νίκη η Ιαπωνία, να βγάλει αντίδραση θα αναζητήσει η Κόστα Ρίκα. Ανάλυση και προγνωστικά σε αποδόσεις 1.85 & 2.32 από το Betmarket.gr.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Σε πλεονεκτική θέση η Ιαπωνία, αφού η νίκη από το πρώτο παιχνίδι τη φέρνει ένα βήμα πριν την πρόκριση. Από την άλλη η Κόστα Ρίκα μετά την 7αρα από την Ισπανία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Μετάδοση: ANT1

Ωρα Εναρξης: 12:00

Παράδοση: Δύο φιλικά έχουν δώσει οι δύο ομάδες, το 2014 και το 2018. Και στα δύο επικράτησε η Ιαπωνία (3-0, 3-1)

Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ

Ανάλυση Ιαπωνία

*Δεν έχει σκοράρει με πέναλτι από τις 7.1.2022.

*Μετράει 6 over2,5 στους τελευταίους 8 αγώνες Μουντιάλ.

*Οκτώ διαφορετικοί σκόρερ στα τελευταία 8 γκολ που έχει σκοράρει ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Πειθαρχεία ήταν η λέξη που χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές, είτε στα preview είτε στην ανάλυση του αγώνα με τη Γερμανία. Αυτήν αποτέλεσε το κλειδί της επικράτησης της Ιαπωνίας απέναντι στη Γερμανία. Υπομονετική σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κατάφερε με αρκετή δόση τύχης να γλιτώσει το 2-0 σε πολλές περιπτώσεις και χτύπησε τη Γερμανία εκεί που πονάει, στην κόντρα επίθεση και στην ταχύτητα.

Το αρνητικό ήταν ότι δέχτηκε αρκετές τελικές (25) και είχε πολύ χαμηλό ποσοστό κατοχής της μπάλας (24%). Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, καθώς θα είναι αυτήν που θα πρέπει να δημιουργήσει. Ωστόσο, έχοντας κάνει το δύσκολο, θέλει τη νίκη κόντρα στη Κόστα Ρίκα που μπορεί να της δώσει (από τώρα) την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Αγωνιστικά νέα

Με πρόβλημα αποχώρησε από το ματς της Γερμανίας ο πολύπειρος Σακάι (δεξί μπακ).

Πιθανή ενδεκάδα 

Ιαπωνία (4-2-3-1): Κόντα – Τομιγιάσου, Ιτακούρα, Γιοσίντα, Νακαντόμο – Έντο, Τανάκα – Ίτο, Καμάντα, Κούμπο – Ασάνο.

Ανάλυση Κόστα Ρίκα

*Το 7-0 από την Ισπανία ήταν η πιο βαριά ήττα της Κόστα Ρίκα στην τρέχουσα χιλιετία.

*Στα 7 από τα 12 παιχνίδια της το 2022 έχει κρατήσει το μηδέν.

*Έχει το μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας ρόστερ στο Μουντιάλ.

Όταν ένα παιχνίδι λήγει 7-0 κατά σου, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν αναλύσεις για το ποια ομάδα ήταν καλή και ποια όχι. Από τις χειρότερες εμφανίσεις ομάδας σε Μουντιάλ, με την Κόστα Ρίκα να μην φτάνει σε σουτ στην εστία. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα όχι μόνο την καθιστά τελευταία, αλλά χρίζει και το έργο της για πρόκριση αδύνατο, αφού η διαφορά τερμάτων μετράει στο τέλος των τριών αγωνιστικών.

Αγωνιστικά νέα

Κανένα απολύτως πρόβλημα για τον τεχνικό της Κόστα Ρίκα, που ίσως ανακατέψει την «τράπουλα»

Πιθανή ενδεκάδα 

Κόστα Ρίκα (4-4-2): Νάβας – Γουάστον, Κάλβο, Ντουάρτε, Οβιέδο – Τεγιέδα, Μπόργκες, Φούλερ, Μπενέτε – Κάμπελ, Κοντρέρας

Προγνωστικά 1-Χ-2

Όσο κακή και να ήταν η Κόστα Ρίκα στο πρώτο της παιχνίδι, δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στον άσο του 1,44 της Ιαπωνίας. Οι Ιάπωνες είναι το φαβορί του ματς, ναι σύμφωνοι, όμως αυτό έχει αντίκτυπο στο στυλ παιχνιδιού τους. Το ότι η Κόστα Ρίκα είναι και πληγωμένη και ταυτόχρονα δεν έχει κάτι να χάσει, την κάνει εξαιρετικά επικίνδυνη.

Προγνωστικά Γκολ

Το ότι δεν κατάφερε καν να… σουτάρει απέναντι στην Ισπανία η Κόστα Ρίκα, λειτουργεί υπέρ της στατιστικής απόκλισης. Θεωρούμε πως θα βρουν γκολ απέναντι στην Ιαπωνία, που δέχτηκε τα περισσότερα σουτ στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ. Το goal/goal στο 2,32 έχει αρκετή αξία.

Ειδικό στοίχημα

Κρίνονται αρκετά για τους Ιάπωνες, που θα έχουν μια ομάδα απέναντι τους που δεν θα διστάσει να… κλωτσίσει για να βγάλει αντίδραση. Στο στόχαστρο λοιπόν το να δούμε over3,5 κάρτες σε απόδοση 1.85, ενώ αν μπουν και οι δύο ομάδες με το μαχαίρι στα δόντια, τότε το 8,00 του να δούμε κάρτα στα πρώτα 10 λεπτά έχει νόημα, αφού ο Μάικλ Όλιβερ δεν διστάζει να δείχνει κάρτες με το… κιλό.

Betmarket Επιλογές

  • 12:00 - Ιαπωνία - Κόστα Ρίκα - Goal/Goal (2,32)

  • 1200 - Ιαπωνία - Κόστα Ρίκα - Over 3,5 κάρτες (1,85)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα