Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Σκοράρουν Εμπαπέ και Λαουτάρο

Οι επιλογές του Betmarket.gr από την σημερινή αγωνιστική δράση στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Κατά την προσωπική μου άποψη, σήμερα είναι η καλύτερη Μουντιαλική ημέρα από την αρχή της διοργάνωσης. Όχι φυσικά στο τι θα συμβεί, αφού αυτό θα το ξέρουμε το βράδυ, αλλά στο τι αναμένουμε πριν τα παιχνίδια.

Σάββατο βράδυ, Αργεντινή-Μεξικό, με την παρέα του Μέσι να έρχεται από το κάζο κόντρα στους Σαουδάραβες και να ψάχνει εναγωνίως νίκη. Και πιο νωρίς, ένα δυνατό ευρωπαϊκό παιχνίδι, Γαλλία-Δανία. Νομίζω πως τηλεοπτικά τουλάχιστον, η μέρα είναι σούπερ!

Στο Πολωνία-Σαουδική Αραβία κοιτάζω πολύ ώρα αυτό το 1.90 στον άσο. Αν δεν είχαμε την εικόνα της πρεμιέρας νομίζω πως είναι μια απόδοση που θα τραβούσε πολύ κόσμο πάνω της. Τώρα η Σαουδική Αραβία κέρδισε (προσωρινά; ) εκτίμηση κόσμου και αγοράς και πηγαίνει κανείς δυσκολότερα στην κόντρα της μετά τη σπουδαία νίκη επί της Αργεντινής.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να κοντράρω τη Σαουδική Αραβία. Χωρίς να θέλω να μειώσω τη σαφέστατα σπουδαία επιτυχία της, στα μάτια μου δεν ήταν τόσο τρομερή όσο τα αφιερώματα που έγιναν για την ίδια. Στο ημίωρο την έσωσε το VAR με την τόσο τολμηρή απόφαση να τοποθετήσει εκεί ψηλά την άμυνα. Τα δύο γκολ ήρθαν με μόλις 0.15 xGoals ενώ επέτρεψε πολλές τελικές. Θα μου πείτε, λογικό δεν είναι; Απόλυτα, αλλά δεν είναι επίσης λογικό να συμβεί και πάλι σήμερα με την Πολωνία; Και αν είναι και σήμερα ίδια η εικόνα, τι πιθανότητες έχει να μην χάσει για 2η φορά;

Το προσωπικό μου ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι η κόντρα της Σαουδικής Αραβίας. Είναι το πως να στηρίξω την Πολωνία. Αυτό το σύστημα γιόμα για να βρούμε τον Λεβαντόφσκι με απογοήτευσε στην πρώτη αγωνιστική. Το ρόστερ πάντως είναι καλό και αφού το ζύγισα πολύ ώρα στο μυαλό μου, θα της δώσω άλλη μια ευκαιρία. Λόγω απόδοσης και μόνο.

Στα ειδικά παικτών, παρότι δεν μου βγήκε χθες, θα δοκιμάσω άλλη μια μέρα στις αγορές με τις πάσες. Και θα πάω στον Κίβιορ της Πολωνίας. Είχε 47 μεταβιβάσεις στην πρεμιέρα, παρότι η ομάδα του κράτησε ελάχιστα την μπάλα. Να πάει στο +15 σήμερα πληρώνει 4.00, περιμένωντας από την Πολωνία να έχει υψηλότερα ποσοστά κατοχής. Στο προηγούμενο ματς της Σαουδικής Αραβίας τα αντίπαλα στόπερ μέτρησαν 96 και 64 πάσες αντίστοιχα.

Στο Γαλλία-Δανία έχουμε άλλες δύο περιπτώσεις ομάδων που είχαν εικόνα διαφορετικής από την αναμενόμενη στην πρεμιέρα. Η Γαλλία ήταν καλύτερη, με έναν Μ’Μπαπέ να δείχνει τρομερή όρεξη, κάνοντας φανταστική εμφάνιση. Η Δανία δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, ούσα μέτρια έως και κακή απέναντι στην Τυνησία.

Δικαιολογημένα είναι εκεί ο άσος, αλλά εκεί που θα κάνω παιχνίδι είναι στα κόρνερ. Είδαμε πάρα πολλά στο Δανία-Τυνησία, με τον δείκτη να φτάνει στα 20! Εντεκα κέρδισαν αλλά και εννέα έδωσαν οι Δανοί. Eίχε 24 κόρνερ και το τελευταίο μεταξύ τους στο Nations League, ενώ οκτώ κέρδισαν οι Γάλλοι στο παιχνίδι με την Αυστραλία.

Επίσης θα σταθώ στο 2.80 για γκολ από τον Μ’Μπαπέ. Ηταν τόσο δυνατή η εμφάνιση της 1ης αγωνιστικής, με τον ίδιο να δείχνει τόσο σε άριστη κατάσταση αγωνιστικά όσο και με ανεβασμένο ηθικό. Για να το δούμε και αριθμητικά, κόντρα στην Αυστραλία μέτρησε επτά τελικές, τρεις τρίπλες, τρεις Key passes, μια ασίστ και ένα γκολ.

Σε παιχνίδι με σκόρερ, θα βάλω στις επιλογές μου και τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Το έψαξε πολύ το γκολ με τη Σαουδική Αραβία, επίσης είδα έναν παίκτη ανεβασμένο αγωνιστικά και ψυχολογικά και πληρώνει 3 μονάδες. Αν η Αργεντινή σκοράρει σήμερα, ο βασικός της φορ σαφώς και λογίζεται στους πρώτους υποψήφιους.

Betmarket Επιλογές:

Mονά 

  • 15:00 – Πολωνία-Σαουδική Αραβία Κίβιορ 63+ πάσες (4.00)

  • 18:00 – Γαλλία-Δανία M’Μπαπέ Anytime (2.80)

  • 21:00 – Αργεντινή-Μεξικό Mαρτίνεζ Anytime (3.00)

Δυάδα

  • 15:00 – Πολωνία-Σαουδική Αραβία 1 (1.88)

  • 18:00 – Γαλλία-Δανία Over 9,5 κόρνερ (2.20)

Δυάδα απόδοσης 4.14

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα