Προγνωστικά Μπάσκετ: Κερδίζει το Περιστέρι

Προγνωστικά Μπάσκετ: Κερδίζει το Περιστέρι

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ και το Betmarket.gr έχει εντοπίσει δύο σημεία στα προγνωστικά του.

Μετά από μία εβδομάδα… διαβολοβδομάδα στη Euroleague, επιστρέφουμε στη δική μας στήλη του με προγνωστικά μπάσκετ από τα εθνικά πρωταθλήματα.

Την τελευταία φορά που τα είπαμε από εδώ είχαμε 1/2 επιλογές να περνούν. Συνεχίζουμε με σκοπό να πετύχουμε και το 2/2.

Θα δώσουμε βάρος σήμερα στα προγνωστικά μας σε δύο αγώνες μπάσκετ από Τουρκία και Ελλάδα. Έχουμε εντοπίσει κάποια ενδιαφέροντα σημεία και θα αναλύσουμε παρακάτω το σκεπτικό μας.

Ας δούμε την ανάλυση των αγώνων.

Με φόρα η Τουρκ Τέλεκομ

Ξεκινάμε τη σημερινή μας ανάλυση με τον αγώνα ανάμεσα στη Μπεσίκτας και την Τουρκ Τέλεκομ. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν θυμίζει σε τίποτα το σύλλογο που πριν μερικά χρόνια διεκδίκησε το πρωτάθλημα στη γείτονα χώρα. Κάθε άλλο θα μπορούσε να πει κανείς. Το μπάτζετ έχει μειωθεί πάρα πολύ, ενώ οι επιλογές των ξένων δεν έχουν καμία σχέση με τότε. Θυμίζουμε ότι τότε ήταν βασικό γρανάζι της ομάδας ο Ουίμς, παίκτης με ενεργό ρόλο πλέον στη Βίρτους Μπολόνια. Οι «μαυραετοί» είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας και διαθέτουν μία από τις χειρότερες επιθετικές συγκομιδές του πρωταθλήματος.

Για την Τουρκ Τέλεκομ τα έχουμε πει και στο παρελθόν. Είναι μία ομάδα που δουλεύει με πλάνο και αυτό μέχρι στιγμής βγαίνει στο παρκέ. Το σύνολο του Ερντέμ Καν έχει ανέβει στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχοντας βέβαια αγώνα περισσότερο, αλλά είναι μια τεράστια επιτυχία. Αν δούμε δηλαδή ποιες ομάδες έχει αφήσει κάτω της. Στον τελευταίο αγώνα με την Καρσίγιακα έδειξε ότι και μακριά από την έδρα της μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο σύλλογος από την Άγκυρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Και αυτή μπορεί να είναι και με διαφορά. Το διπλό με το χάντικαπ στο -4,5 έχει απόδοση 1.92.

Έχει διαφορά το Περιστέρι

Συνεχίζουμε με έναν εν Ελλάδι αγώνα και συγκεκριμένα την αναμέτρηση του Λαυρίου με το Περιστέρι. Το Λαύριο αποτελεί φέτος τον αρνητικό πρωταγωνιστή της Basket League. Είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα κάποια νίκη. Κυρίως, όμως, το πρόβλημα είναι η εικόνα που βγάζει στο παρκέ ο σύλλογος από την Ανατολική Αττική. Ο Χρήστος Σερέλης και η διοίκηση στήριξαν ένα project με πολλούς παίκτες από το κολεγιακό επίπεδο της Αμερικής, όμως κανείς τους δεν κάνει τη διαφορά. Και αν δεν αλλάξει γρήγορα η εικόνα, το Λαύριο θα έχει θέμα.

Το Περιστέρι από την άλλη αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στον Άρη, πανηγύρισε, όμως, στο τέλος μια πολύ σημαντική νίκη. Οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία που έχουν διανύσει ήδη. Η δε προσθήκη του Δημήτρη Αγραβάνη, δίνει το κάτι παραπάνω στη θέση «4», την ώρα που η περιφέρεια είναι εξαιρετική και ο Μίρο Μπίλαν στο «5» αποτελεί… κολώνα στα σχέδια του Βασίλη Σπανούλη. Δεδομένα, πάντως, μιλάμε για μια ομάδα που στηρίζει το επιθετικό της πλάνο στα μακρινά σουτ. Αν βρει ρυθμό σε αυτό τον τομέα το Περιστέρι, τότε είναι άπιαστο.

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά στο επίπεδο τους. Το Λαύριο δεδομένα θα κυνηγήσει τα παιχνίδια στην έδρα του, ξέρει όμως ότι είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Το Περιστέρι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Το διπλό με το χάντικαπ στο -8,5 έχει απόδοση 1.90.

Betmarket Επιλογές:

Μονά:

  • TBSL – 26/11 – 14:30 – Μπεσίκτας – Τουρκ Τέλεκομ – 2 (-4,5) (1.90)

  • Elite League – 26/11 – 16:00 – Λαύριο – Περιστέρι – 2 (-8,5) (1,90)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα