Μουντιάλ 2022, Γαλλία-Δανία: Τριάδα επιλογών από το 1,81 έως το 3,80

Μουντιάλ 2022, Γαλλία-Δανία: Τριάδα επιλογών από το 1,81 έως το 3,80

Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γαλλία – Δανία και την δεύτερη αγωνιστική του Μουντιάλ 2022. Το παρακάτω κείμενο από το Betmarket.gr.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Με το παιχνίδι Γαλλία – Δανία κλείνει η δεύτερη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου. Μπορεί οι Γάλλοι να είναι το φαβορί, όμως στο Nations League η Δανία είναι αυτή που επικράτησε και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Μετάδοση: ΑΝΤ1

Ώρα έναρξης: 18:00

Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ

Προϊστορία: 8-1-4, με γκολ 18-9

Ανάλυση Γαλλίας

* Στην πρώτη αναμέτρηση σκόραρε τέσσερα γκολ, όλα με ασίστ.

* Σε τέσσερις, από τις πέντε τελευταίες, αναμετρήσεις της δέχθηκε γκολ στο πρώτο μέρος.

* Ο Ζιρού χρειάζεται ακόμη ένα γκολ για να ξεπεράσει τον Ανρί στον πίνακα των κορυφαίων σκόρερ της Γαλλίας.

Μπορεί να δέχθηκε πρώτη γκολ από την Αυστραλία, όμως τελικά επικράτησε εύκολα με 4-1. Μεσοεπιθετικά έδειξε πως έχει χημεία και μπορεί να βρει εύκολα το γκολ. Ο Ζιρού σκόραρε δις και κατάφερε να φτάσει τον Ανρί στον πίνακα των κορυφαίων σκόρερ της Γαλλίας. Το μόνο ερωτηματικό είναι το κέντρο, στο οποίο βρέθηκε ο Γκριεζμάν μπροστά από τους κεντρικούς μέσους σε μία επιλογή με ρίσκο.

Αμυντικά δέχθηκε γκολ γιατί υποτίμησε τον αντίπαλο, με εξαίρεση αυτό όμως δεν επέτρεψε ξανά καμία φάση στην εστία. Το πλάνο της Γαλλίας είναι γενικά να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να διατηρεί την κατοχή. Οι επιθέσεις γίνονται κυρίως από τα πλάγια, με ταχύτητα και ακολουθεί σέντρα ή κάποια προσωπική ενέργεια. Φαίνεται πως οι μεσοεπιθετικοί έχουν πάρει την εντολή να δοκιμάζουν πράγματα, γεγονός που κάνει την επίθεση κάπως απρόβλεπτη.

Αγωνιστικά νέα

Ο Λούκας Ερνάντεζ τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός ομάδας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιορίς – Παβάρντ, Ουπαμεκάνο, Κονατέ, Τέο Ερνάντεζ – Τσουαμενί, Ραμπιό – Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ – Ζιρού

Ανάλυση Δανία

* Τέσσερις, από τις πέντε τελευταίες, αναμετρήσεις της είχαν no goal.

* Στους τελευταίους οκτώ αγώνες της δεν δέχθηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

* Οι τέσσερις τελευταίες νίκες της συνδυάστηκαν με την επιλογή 2-3 γκολ.

Η Δανία άργησε πολύ να βρει τα πατήματα της επιθετικά και έμεινε στην λευκή ισοπαλία. Αμυντικά είναι γνωστό πως είναι πολύ καλά οργανωμένη και δύσκολα δέχεται γκολ. Επιθετικά επιλέγει την οργανωμένη επίθεση και αυτό την δυσκολεύει κόντρα σε ομάδες με αμυντικό προσανατολισμό. Στην πρώτη αγωνιστική επέλεξε να ψάξει το γκολ με σέντρες και μπορούμε να πούμε πως κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις.

Σίγουρα θα δώσει τα ηνία της αναμέτρησης στον αντίπαλο, αλλά θα τον πιέσει σημαντικά στο αμυντικό της μισό.

Αγωνιστικά νέα

Ο Ντιλέινι τραυματίστηκε στην πρεμιέρα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σμάιχελ – Κρίστενσεν, Κρίστενσεν Α., Άντερσεν, Μάελε – Χόιμπεργκ, Γένσεν – Σκοβ Όλσεν, Έριξεν, Ντάαμσγκαρντ – Ντόλμπεργκ

Προγνωστικά 1-Χ-2

Μπορεί η Γαλλία να είναι το φαβορί και λογικά θα έχει τα ηνία της αναμέτρησης, όμως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Η Δανία διαθέτει μία ομάδα με τακτική συνέπεια, οργάνωση και εξαιρετικό κλίμα. Επιπλέον, η άμυνα των Δανών δεν σπάει εύκολα και αν η Γαλλία παρασυρθεί μπροστά, τότε πιθανό είναι να χάσει το κέντρο. Αναμένεται να είναι μία ισορροπημένη αναμέτρηση, με την Γαλλία να ελέγχει το παιχνίδι και την Δανία να αμύνεται και να χτυπάει στα κενά του αντιπάλου. Το Χ είναι σε απόδοση 3.80 και μοιάζει να είναι μία λογική επιλογή.

Προγνωστικά Γκολ

Όπως αναλύσαμε και παραπάνω η Δανία είναι μία ομάδα που διαθέτει εξαιρετική άμυνα. Προβληματίζει όμως επιθετικά, καθώς επιλέγει τις πιο οργανωμένες επιθέσεις. Η Γαλλία έχει εξαιρετικές μονάδες μπροστά, όμως στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της με αξιόλογες ομάδες (Δανία, Κροατία) δεν κατάφερε να βάλει γκολ. Το παιχνίδι λογικά θα είναι κλειστό στην αρχή και αμφότερες θα περιμένουν το λάθος του αντιπάλου. Το γεγονός πως οι ομάδες αντιμετώπισαν η μία την άλλη πρόσφατα θα βοηθήσει σημαίνει πως γνωρίζονται στο γήπεδο και έτσι θα είναι λιγότερο απρόβλεπτες. Το under 2.5 είναι σε απόδοση 1.81.

Ειδικό στοίχημα

Η λογική λέει πως στην αρχή το παιχνίδι θα είναι αναγνωριστικό και τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες δεν θα ρισκάρουν. Στο δεύτερο μέρος θα παίξει σίγουρα ρόλο η κόπωση, αλλά και το γεγονός πως η μία θα έχει βρει τα κενά της άλλης. Άρα, αν κάποια στιγμή ανοίξει ο ρυθμός, αυτό πιθανότατα θα συμβεί στην επανάληψη. Η επιλογή να μπουν τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο είναι σε απόδοση 1.98.

Betmarket Επιλογές

  • 18:00 - Γαλλία - Δανία - Χ (3,80)

  • 18:00 - Γαλλία - Δανία - Under 2,5 (1,81)

  • 18:00 - Γαλλία - Δανία - Περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (1,98)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα