Μουντιάλ 2022, Πολωνία-Σαουδική Αραβία: Κρίσιμη αναμέτρηση για την παρέα του Λεβαντόφσκι

Μουντιάλ 2022, Πολωνία-Σαουδική Αραβία: Κρίσιμη αναμέτρηση για την παρέα του Λεβαντόφσκι

Δεύτερη αγωνιστική στον τρίτο όμιλο με την παρέα του Λεβάντοφσκι να αντιμετωπίζει την Σαουδική Αραβία, η οποία έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα κερδίζοντας την Αργεντινή. Πλήρης ανάλυση του ματς και προγνωστικά στοιχήματος από το Betmarket.gr.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Μετά τη νίκη της Σαουδικής Αραβίας απέναντι στην Αργεντινή και την ισοπαλία στο Μεξικό – Πολωνία, ο 3ος όμιλος πήρε φωτιά. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός πλέον καθώς όλα μπορούν να συμβούν.

Μετάδοση: ΑΝΤ1

Ώρα έναρξης: 15:00

Διαιτητής: Ουίλτον Σαμπάιο

Προϊστορία: Σε φιλική αναμέτρηση το 2006, η Πολωνία κέρδισε με 1-2

Ανάλυση Πολωνίας

*1 νίκη στα τελευταία 6 επίσημα παιχνίδια της

*4 σερί αγώνες με σκορ under2.5

*0,1 η αξία των xgoals της στο πρώτο μας, αν εξαιρέσουμε το πέναλτι

Έχασε μια σπουδαία ευκαιρία μέσα από τα χέρια της απέναντι στο Μεξικό καθώς ο Λεβαντόφσκι είδε τον Οτσόα να αποκρούει το πέναλτι του. Δεν ήταν δημιουργική επιθετικά και γι’ αυτό έφτιαξε μόνο 5 τελικές προσπάθειες. Οι 3/5 τελικές ήρθαν από στημένες φάσεις. Περιορίστηκε περισσότερο στα αμυντικά της καθήκοντα αλλά αυτό δεν το συνδύασε με καλές αντεπιθέσεις. Ενδεικτικό το ότι δεν είχε ούτε ένα οφσάιντ, κάτι που δείχνει ότι δεν έπαιξε στο όριο για να φύγει στην κόντρα επίθεση.

Οι Πολωνοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο επόμενο παιχνίδι έχουν να παίξουν με την Αργεντινή. Έτσι έχουν σημειώσει στο πρόγραμμα τους 3 βαθμούς από αυτό το ματς,  ώστε να μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση. Θα πρέπει, λοιπόν, να αλλάξουν προσέγγιση, να γίνουν πιο επιθετικοί και να προσπαθήσουν να βρουν επιθετικές λύσεις.

Αγωνιστικά νέα Πολωνίας

Όλοι οι ποδοσφαιριστές στην διάθεση του προπονητή τους

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Σέζνι – Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεζούνσκι – Κρικόβιακ – Καμίνσκι, Ζιελίνσκι, Σιμάνσκι, Ζαλέφσκι – Λεβαντόφσκι.

Ανάλυση Σαουδικής Αραβίας

*11 από τα 15 τελευταία παιχνίδια της είχαμε No Goal

*Στα τελευταία 24 παιχνίδια της είχε μόλις 3 ήττες

*2 τελικές στον στόχο και 2 γκολ στην πρεμιέρα της απέναντι στην Αργεντινή

Κατάφερε να κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, βάσει εμφάνισης, παίρνοντας 3 υπερπολύτιμους βαθμούς απέναντι στην Αργεντινή. Είχε μόλις 31% κατοχή με 66% σωστές πάσες. Έπαιξε με πάθος, έκανε 21 φάουλ, πήρε 6 κίτρινες κάρτες αλλά κατάφερε να πετύχει 2 γκολ με 2 σουτ στον στόχο. Με βάση τα όσα είδαμε όμως δεν δικαιούταν τη νίκη και αυτό το επιβεβαιώνουν και τα xgoals εκεί όπου είχαμε 2,2 – 0,1 υπέρ της Αργεντινής.

Με τους τρεις βαθμούς πλέον στην συλλογή της, θα πάει στο ματς απέναντι στην Πολωνία με σκοπό να μην χάσει. Τα «Green Falcons» ξέρουν ότι αν φτάσουν στους 4 βαθμούς, τότε θα αυξήσουν κατά πολύ τις ελπίδες πρόκρισης τους. Η προσέγγιση του αγώνα θα είναι ξανά η ίδια. Θα αφήσει την μπάλα στον αντίπαλο και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα. Θα πρέπει όμως να προσέξει τα αμυντικά στημένα καθώς δέχτηκε 9 τελικές από αυτά απέναντι στην Αργεντινή.

Αγωνιστικά νέα Σαουδικής Αραβίας

Εκτός ο Σαχρανί μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με την Αργεντινή. Θα δοκιμαστεί ο Φαράζ αλλά προς στιγμήν είναι αμφίβολος.
Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Όβαϊς – Αμπντουλχαμίτ, Ταμπάκτι, Μπουλαχί, Μπουραΐκ – Μάλκι – Μπρικάν, Αμπίντ, Καννό, Ντοσάρι – Σεχρί.

Προγνωστικά 1-Χ-2

Θα πρέπει να αλλάξει τρόπο λειτουργίας η Πολωνία και να το γυρίσει από την ασφάλεια στην επίθεση. Η Σαουδική Αραβία ξέρει τι πρέπει να κάνει, το πέτυχε με την Αργεντινή και θα πρέπει να το επαναλάβει. Δύσκολο παιχνίδι και περιμένουμε ρυθμό που να οδηγεί σε αυξημένες πιθανότητες ισοπαλίας. Με την απόδοση του «Χ» να είναι στο 3,75. Έτσι κι’ αλλιώς έχουμε κατά 29% ισοπαλίες μέχρι αυτή την ώρα συνολικά στη διοργάνωση.

Προγνωστικά Γκολ

Δεν θα πάρει ρίσκο από νωρίς καμία από τις δύο ομάδες. Περιμένουμε λοιπόν χαμηλό τέμπο, λίγες φάσεις και πολύ πιθανόν λίγα τέρματα. Αυτό περιμένουν και οι στοιχηματικές εταιρείες γι’ αυτό και μας προσφέρουν το under2.5 στα 1,75.

Ειδικό στοίχημα

Δέχτηκε 9 τελικές από στημένα η Σαουδική Αραβία απέναντι στην Αργεντινή. Λογική εξέλιξη γιατί έκανε πολλά φάουλ, ενώ η πιθανή ενδεκάδα της έχει μέσο όρο ύψους το 1,79. Η ενδεκάδα της Πολωνίας είναι κατά 3 πόντους πιο ψηλή και ξέρει να φτιάχνει φάσεις από στημένα. Στα 5,00 η απόδοση του Κίβιορ να έχει over0.5 τελικές εντός στόχου. Είναι πολύ καλός στις εναέριες μονομαχίες και φέτος έχει 0,7 τελικές ανά αγώνα στην Σπέτσια όπου αγωνίζεται.

Betmarket Επιλογές

  • 15:00 - Πολωνία - Σαουδική Αραβία - Χ (3,75)

  • 15:00 - Πολωνία - Σαουδική Αραβία - Κίβιορ Over 0,5 τελικές στον στόχο (5,00)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα