Ποντάρισμα στους επαναληπτικούς του Κόνφερενς Λιγκ

TEST META: Αντί προλόγου σήμερα, αντιγράφω τα όσα ανέφερα χθες για την Ελληνική ομάδα «Στον Πειραιά κάτι δεν μου αρέσει στο κλίμα. Αρκετός κόσμος έχει βάλει στο μάτι τον Μάρτινς, πολλά αρνητικά σχόλια για τις πιθανές μεταγραφές και γενικότερα μια κατάσταση που μοιάζει να υποβόσκει μια αρνητική ατμόσφαιρα.

Ποντάρισμα στους επαναληπτικούς του Κόνφερενς Λιγκ

Αντί προλόγου σήμερα, αντιγράφω τα όσα ανέφερα χθες για την Ελληνική ομάδα «Στον Πειραιά κάτι δεν μου αρέσει στο κλίμα. Αρκετός κόσμος έχει βάλει στο μάτι τον Μάρτινς, πολλά αρνητικά σχόλια για τις πιθανές μεταγραφές και γενικότερα μια κατάσταση που μοιάζει να υποβόσκει μια αρνητική ατμόσφαιρα.»

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τα νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Tα όσα έγραφα χθες για τον Ολυμπιακό δεν είναι μακριά και από όσα πιστεύω για τον ΠΑΟΚ. 

Και εκεί διακρίνω γκρίνια, και εκεί ο Λουτσέσκου δεν χρήζει καθολικής αποδοχής και η ομάδα ήταν κάκιστη στο πρώτο παιχνίδι. Στοιχεία που σε καμία περίπτωση δεν συγκλίνουν σε έναν άσσο του 1.50. Η απόδοση είναι πολύ χαμηλή για τον ΠΑΟΚ του πρώτου παιχνιδιού και την ατμόσφαιρα που βγάζει το εσωτερικό της ομάδας.

Η μεγάλη διαφορά είναι στον αντίπαλο. Η Μακάμπι του Μπακχάρ είναι μια καλή ομάδα και πιστεύω θα τη συζητήσουμε ξανά σύντομα. Αντίθετα η Λέφκσι δεν γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι. Για να το πω πιο στοιχηματικά, δεν θα έβαζα λεφτά πάνω της. Παρότι το 8.35 που φτάνει η τιμή του διπλού την αδικεί.

Συμπερασματικά, το ματς έχει δύο δρόμους και το πως θα κυλήσει εξαρτάται αποκλειστικά από τον ΠΑΟΚ. Αν θα είναι ίδιος με την περασμένη Πέμπτη, τότε το διπλό στο 6.80 θα επιβεβαιωθεί. Αν καταφέρει να αλλάξει τόσο σύντομα την εικόνα του, η αντίπαλος δεν τρομάζει και μπορεί μέχρι και να επιβεβαιώσει το 5.80 στις ενισχυμένες αποδόσεις του Stoiximan.gr για πρόκριση στα 90 λεπτά.

Σε επίπεδο ειδικών στοιχημάτων, ο Λουτσέσκου ξέρει πως αυτό το ματς μπορεί να το πάρει μόνο μια «φτιαγμένη» ψυχολογικά ενδεκάδα. Μια ομάδα που θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια. Ετσι θα πάρει μαζί της και τον κόσμο και μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες υψηλής πίεσης στην αντίπαλο. Το ενδεχόμενο να πάρει ο ΠΑΟΚ μπόλικα κόρνερ στο Α’ μέρος είναι ένα σενάριο που ταιριάζει με την παραπάνω ανάλυση. Πληρώνει 1.88 το over 4,5 κόρνερ α’ ημιχρόνου. Από κοντά και το να φτιάξει over 5,5 τελικές στην εστία ο ΠΑΟΚ στο 1.98.

Εξαιρετικά λόγια για Σπιλέφκσι στην Κύπρο
Πάρα πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Αρης Λεμεσού στο πρώτο ματς. Και από Κύπρο διαβάζω εξαιρετικά σχόλια για τον προπονητή του Σπιλέφκσι. Με ανάλογη εμφάνιση μπορεί να κερδίσει ξανά τη Νέφτσι Μπακού, σε ένα διπλό που μέγιστη τιμή φτάνει το 3.95 στην Fonbet.

Αρκετά υψηλό το διπλό της Σεντ Πάτρικς, φτάνει στο 4.50. Οι Ιρλανδοί ήταν πολύ καλύτεροι από τη Μούρα στο πρώτο ματς και αδικούνται από το τελικό 1-1. Οι Σλοβένοι δεν έχουν πείσει σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Ήττα από την Ολύμπια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και για να κερδίσουν την Ντομζάλε τη 2η αγωνιστική έπρεπε η αντίπαλος να μείνει με δέκα για να ανατρέψουν το σκορ.

Στην Κροατία, Οσιγιεκ-Κιζιλσάρ. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ ανώτεροι και το έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι. Και αν το κατάφεραν στο αφιλόξενο Βόρειο Καζακστάν, τότε μπορούν να περάσουν εύκολο απόγευμα στην Κροατία. Η φιλοξενούμενη είναι στη 12η θέση σε πρωτάθλημα 14 ομάδων στο Καζακστάν, μετά από 15 αγώνες. Το over 3,5 παίζει σε τιμές άνω των τριών μονάδων στην Bet365.

Μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως σημειώθηκαν τρία γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα Χιμπέρνιανς-Λεβάντια πριν επτά βράδια. Το έχω σημειώσει ως… ύποπτο το ματς. Να γίνει καμια ομορφιά με ανατροπή ή κόρνερ τώρα; Στο 21.00 το διπλό ημίχρονο/άσο τελικό, στον διπλασιασμό το line των 9,5 κόρνερ και από εκεί και πάνω σηκώνει ρίσκο.

Το παιχνίδι μου

Mονά
28/07 –20:00 Νέφτσι Μπακού-Αρης Λεμεσού 2 (3.95) Fonbet
28/07 –21:00 Moύρα-Σεντ Πάτρικς 2 (4.50) Fonbet
28/07 –21:30 Οσιγιεκ-Κίζιλζαρ Over 3,5 (3.25) Bet365

Δυάδα στη Novibet
28/07 –20:00 Λεβάντια-Ταλίν-Χιμπέρνιανς Over 10,5 κόρνερ (2.45)
28/07 –20:30 ΠΑΟΚ-Λέφσκι Over 4,5 κόρνερ Α’ ημίχρονο (1.86)

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί την στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα