Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ: Το κανάλι και η ώρα του αποψινού αγώνα για το Conference League

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ: Το κανάλι και η ώρα του αποψινού αγώνα για το Conference League

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τον πρώτο γύρο της φάσης των «16» του UEFA Conference League, με την αναμέτρηση να λαμβάνει χώρα στο «Stadion Maksimir‎‎».

Ο αγώνας θα ξεκινήσεις στις 22:00 και το κανάλι που θα τον δείξει ζωντανά είναι το COSMOTE SPORT 2 HD.

Πριν την αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ρασβάν Λουτσέσκου, είπε: «Πρέπει να δεχθούμε την κλήρωση όπως είναι και να δώσουμε τα πάντα σε αυτό το πρώτο ματς. Είναι μια ομάδα με τεράστια εμπειρία στην Ευρώπη και δυνατή ως σύνολο.

Είναι μια ομάδα που μπορεί αυτή τη στιγμή να μην έχει μεγάλη ένταση, αλλά είναι οργανωμένη και ξέρει να εκμεταλλεύεται αδυναμίες και λάθη αντιπάλου. Έχει καλούς παίκτες και πιστεύω πως ο Μίσιτς είναι ο καλύτερος παίκτης της. Όχι μόνο για τον τρόπο που παίζει με ή χωρίς την μπάλα, αλλά επειδή έχει μια τεράστια προσωπικότητα και ηγείται της ομάδας του».

Ως Κροάτης, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ρωτήθηκε για το αν απόψε θα έχει παραπάνω κίνητρο καθώς αγωνίζεται σε ένα γήπεδο της πατρίδας του, απαντώντας: «Φυσικά και αισθάνομαι πως επιστρέφω στο σπίτι μου και έχω ευχάριστα συναισθήματα. Αλλά παίζω για τον ΠΑΟΚ και θέλω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του.

Ναι, πέρασα εδώ την παιδική μου ηλικία, αλλά μέχρι εκεί. Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ. Προφανώς και χαίρομαι που κλήθηκα στην Εθνική Ανδρών, αλλά αυτό αργεί, καθώς έχω υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Για να έχω πάρει την κλήση στην εθνική αυτό είναι αποτέλεσμα των εμφανίσεών μου με τον ΠΑΟΚ. Και γι' αυτό θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα