AEK – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του ντέρμπι κορυφής

AEK – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του ντέρμπι κορυφής

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός κοντράρονται στη 18η αγωνιστική με φόντο την κορυφή της Super League.

Σύμφωνα με το iEidiseis, ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (14/01) για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας 40 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές, με την ΑΕΚ να έχει δύο βαθμούς λιγότερους, δηλαδή 38, και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού, σκορ με το οποίο επικράτησε και η ΑΕΚ του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατά την προηγούμενη αγωνιστική της Super League.

Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Διαιτητής στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό θα είναι ο Μοχάμεντ Αλ Χακίμ από τη Σουηδία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μεχμέτ Κούλουμ και Φρέντρικ Κλάιβερ. Ο Αθανάσιος Τζήλος έχει ορισθεί ως τέταρτος διαιτητής και στο VAR θα βρίσκονται ο Ιβάν Μπέμπεκ από την Κροατία μαζί με τον Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ.

Η αναμέτρηση έχει προγραμματισθεί να αρχίσει στην «OPAP Arena», στις 20:30, και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των κυβερνητικών μέτρων που είναι σε ισχύ για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Ωστόσο, το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό πρόκειται να μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση μέσα από τη συχνότητα της COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα