Champions League: ΑΕΚ- Άντβερπ απόψε ζωντανά στις 22.00

Champions League: ΑΕΚ- Άντβερπ απόψε ζωντανά στις 22.00

Ο Παναθηναϊκός παρά την εξαιρετική του εμφάνιση στο Ολυμπιακό Στάδιο, ηττήθηκε ξανά από την Μπράγκα, αυτή τη φορά με 1-0 και έμεινε εκτός Champions League. Την δική της πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, διεκδικεί απόψε στις 22:00 η ΑΕΚ, κόντρα στην Αντβέρπ, σε μία αναμέτρηση που θα απολαύσετε στο Mega.

Μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Γιατί χάθηκαν πολλές ευκαιρίες στη διάρκεια του 90λεπτου. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αστοχία και την ατολμία του στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Μπράγκα και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκαναν τα πάντα σωστά, εκτός από τα τελειώματα των φάσεων.

Η Μπράγκα περίμενε ένα κενό στην άμυνα του Παναθηναϊκού και το βρήκε στο 83’, με τον Μπρούμα να σκοράρει στο τετ-α-τετ με τον Μπρινιόλι το μοναδικό γκολ του ματς. Σκορπώντας απογοήτευση στους 65.000 οπαδούς του Τριφυλλιού που δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα στο Σπύρος Λούης.

Η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί πλέον στους ομίλους του Europa league. Οι πράσινοι θα πάρουν μέρος στην κλήρωση της Παρασκευής, στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε την Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με σκοπό να ανατρέψει το 1-0 του Βελγίου και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα για τη Σερβία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Τσουκαρίτσκι. Οι ερυθρόλευκοι πατώντας στο 3-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, σε ένα ματς που θα παρακολουθήσετε απ’ ευθείας από το MEGA.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα