Μουντιάλ 2022: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Προγνωστικά

Μουντιάλ 2022: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Προγνωστικά

Οι τελευταίοι τέσσερεις αγώνες με τους οποίους θα ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2022, διεξάγονται σήμερα με το μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης, την Βραζιλία, να ξεκινά την πορεία της προς το τρόπαιο. Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας ξεκινά με την αναμέτρηση της Ελβετίας απέναντι στο Καμερούν που έχει δείξει καλά στοιχεία και είναι έτοιμο να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την σκυτάλη παίρνει ο αγώνας της Ουρουγουάης με την Νότια Κορέα, με τους λατινοαμερικάνους να έχουν ένα ανανεωμένο σχήμα με τους Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, Φεντερίκο Βαλβέρδε, Ντάργουιν Νούνεζ και τον βετεράνο άσσο Λούις Σουάρεζ, που αγωνίζεται σε Μουντιάλ για τελευταία φορά στην καριέρα του.

Στις 18:00 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της εθνικής Πορτογαλίας με την Γκάνα, την στιγμή που το όνομα του κριστιάνο Ρονάλντο φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα τόσο για το «διαζύγιό» του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν πρόσφατα. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα εάν ο «CR7» θα πάρει λεπτά συμμετοχής στην πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο φετινό Μουντιάλ.

Η αυλαία της Πέμπτης θα κλείσει με τον αγώνα Βραζιλία – Σερβία, όπου τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων θα πέσουν πάνω στην «Σελεσάο» η οποία έχει ανεβάσει τον πήχη αρκετά ψηλά με αποτέλεσμα να θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Με τον Τίτε να «διευθύνει» την ομάδα από τον πάγκο, η Βραζιλία έχει έναν ξεκάθαρο στόχο και διαθέτει ένα ρόστερ που συνδυάζει την εμπειρία, την δύναμη, την ταχύτητα και φυσικά το βραζιλιάνικο… πνεύμα που ωθεί τους παίκτες να «χορεύουν» με την μπάλα στα πόδια.

Μουντιάλ 2022, Ελβετία-Καμερούν: Η εμπειρία των Ελβετών θα παίξει το ρόλο της

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Μία value επιλογή στο 3,50

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

12:00 Ελβετία – Καμερούν (7ος όμιλος)

15:00 Ουρουγουάη – Νότια Κορέα (8ος όμιλος)

18:00 Πορτογαλία – Γκάνα (8ος όμιλος)

21:00 Βραζιλία – Σερβία (7ος όμιλος)

Δείτε τα χθεσινά αποτελέσματα (23/11):
Μαρόκο – Κροατία 0-0

Γερμανία – Ιαπωνία 1-2

Ισπανία – Κόστα Ρίκα 7-0

Βέλγιο – Καναδάς 1-0

Οι καλύτερες στιγμές της μεγάλης ανατροπής που έκανε η Ιαπωνία:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα