Παναθηναϊκός - ΠΑΟK: Οι πράσινοι αναζητούν νίκη - δώρο για τα 112α γενέθλιά τους

Παναθηναϊκός - ΠΑΟK: Οι πράσινοι αναζητούν νίκη - δώρο για τα 112α γενέθλιά τους

Ο Παναθηναϊκός γίνεται 112 χρονών την Δευτέρα (3/2) και η η ομάδα έχει έναν λόγο παραπάνω να νικήσει τον ΠΑΟΚ (19:30) στο ΟΑΚΑ, που θα είναι πιο γεμάτο από ποτέ τη φετινή περίοδο.

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει ο Παναθηναϊκός από την αρχή του 2020 και αυτό έχει ικανοποιήσει τον κόσμο του, που αναμένεται σήμερα (2/2, 19:30) να πάει στο ΟΑΚΑ με την ελπίδα να δει την ομάδα του να κερδίζει τον ΠΑΟΚ.

Θα είναι και το καλύτερο δώρο για τον σύλλογο, που ιδρύθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1908 και αύριο (3/2) συμπληρώνει 112 χρόνια ζωής. Είναι το πρώτο παιχνίδι τη φετινή περίοδο, που θα έχει τόσο κόσμο το ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στις εξέδρες θα είναι 25.000 φίλοι της ομάδας και οι παίκτες θα νιώσουν την ζεστασιά της έδρας μετά από πολύ καιρό.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2016 ήταν η τελευταία φορά , που ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος. Το παιχνίδι είχε γίνει στην Λεωφόρο και οι πράσινοι είχαν νικήσει με 1-0 με γκολ του Λουντ. Από τότε ο Παναθηναϊκός έχει δύο εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα. Την μία στη Λεωφόρο με 0-3 και την άλλη πέρυσι στο ΟΑΚΑ με 0-2.

Ο Γιώργος Δώνης έχει αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια στους παίκτες του τακτικά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι θα πιέσουν από την αρχή του αγώνα, θα πρεσάρουν για να κλέψουν μπάλα και να βρουν απροετοίμαστη την άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά θα προσέξουν και την γρήγορη μετάβαση των παικτών του ΠΑΟΚ στην επίθεση, όταν βρίσκουν χώρο.

Οσον αφορά στην ενδεκάδα, το πιο πιθανό είναι να δούμε τους 11 που άρχισαν το παιχνίδι με την Λάρισα, με τους Ινσούα και Μακέντα αντί των Χατζηθεοδωρίδη και Καμπετσή. Δηλαδή το πιο πιθανό είναι να παίξουν οι: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Δώνης, Νάγκι, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Μακέντα. Υποψήφιος να αρχίσει είναι ο Ανουάρ και στην περίπτωση αυτή θα μείνει εκτός ο Νάγκι ή ο Δώνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα