Η ΑΕΚ επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε την εξαιρετική της φόρμα και «σφυροκόπησε» τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά χρειάστηκε ένα ακόμη γκολ από τον Μάρκο Λιβάγια για να πάρει τη νίκη με 1-0.

Ο Κροάτης επιθετικός της Ένωσης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού έχασε πολλές ευκαιρίες πριν πετύχει το μοναδικό γκολ του αγώνα, ενώ στη συνέχεια είχε και δοκάρι σε ένα ακόμη γεμάτο παιχνίδι για τον ίδιο, μετά την αλλαγή προπονητή.

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι ξεκίνησε με… στάση εργασίας από τους ποδοσφαιριστές, που δεν αγωνίστηκαν για ένα λεπτό μετά από απόφαση του ΠΣΑΠ, «πιέζοντας» για ασφάλιση των παικτών στις μικρότερες κατηγορίες. 

Όταν άρχισε όμως η αναμέτρηση, η ΑΕΚ έδειξε «ζεστή» και έψαξε από την αρχή ένα γκολ, κλείνοντας τον Παναιτωλικό στο καρέ του. Ο Μάνταλος έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς με ένα ωραίο γυριστό σουτ μόλις στο 6′.

Ο αρχηγός ήταν Ένωσης ήταν πρωταγωνιστής και στη μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους, όταν από δικό του γύρισμα στο 10′, ο Αλμπάνης έκανε κακό πλασέ και έστειλε τη μπάλα άουτ. 

Ακολούθησαν νέες ευκαιρίες με Λόπες και Λιβάγια, για να στείλει τελικά τη μπάλα στα δίχτυα ο Παναιτωλικός, στην πρώτη του αντεπίθεση στο ματς. Ο Μοράρ βγήκε απέναντι από τον Μπάρκα και τον «εκτέλεσε» με τρομερή λόμπα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. 

Το 0-0 έμεινε έτσι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την ΑΕΚ να είναι «κυρίαρχος» αλλά να μη βρίσκει το γκολ, που θα έδιωχνε και το… άγχος από τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα