Συγκλονιστική αποκάλυψη για Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ διατηρεί τις αισθήσεις του. Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», η οποία επικαλείται τη μαρτυρία νοσηλεύτριας του γαλλικού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε πρόσφατα ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 για μεταμόσχευση κυττάρων. «Ναι, τον επέβλεπα εγώ και μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι έχει τις αισθήσεις του», υποστήριξε η νοσοκόμα.

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι τον Σουμάχερ επισκέφθηκε στο νοσοκομείο «Ζορζ Πομπιντού» και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), Ζαν Τοντ. Η επίσκεψη του Γάλλου διήρκεσε 45 λεπτά πριν λάβει ο Γερμανός εξιτήριο και επιστρέψει πάλι με ασθενοφόρο στην περιοχή της Γενεύης, όπου ζει μαζί με την οικογένειά του.

Ο Τοντ είχε ταξιδέψει στη Γαλλία για να παρευρεθεί στην κηδεία του άτυχου οδηγού της Formula 2, Αντουάν Ιμπέρ, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στις 30 Αυγούστου στη βελγική πίστα του Σπα. Εκτιμάται ότι ο Τοντ εκμεταλλεύθηκε μαζί με άλλους κορυφαίους παράγοντες της Formula 1 την ευκαιρία και επισκέφθηκε μετά την εξόδιο τελετή τον Σουμάχερ στο νοσοκομείο.

Το δημοσίευμα της «Le Parisien» αναφέρει, ότι ο «Σούμι» είχε επισκεφθεί άλλες δύο φορές με ψεύτικο όνομα το νοσοκομείο «Ζορζ Πομπιντού», όπου εξετάστηκε από μία ομάδα εξειδικευμένων στη θεραπεία των κυττάρων γιατρών που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ενδεχόμενες φλεγμονές του οργανισμού.

Ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας, καθηγητής Μενασέ, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, επικαλούμενος το ιατρικό απόρρητο, ενώ και η εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Από την οικογένεια του Σουμάχερ οι ειδήσεις βγαίνουν με το… σταγονόμετρο. Η τελευταία επίσημη ανακοίνωσή της έγινε τον Ιανουάριο, όταν συμπλήρωσε ο ασθενής τα 50 του χρόνια και οι στενοί συγγενείς του ανέβασαν στο instagram ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους πολυπληθείς φίλους του, διαβεβαιώνοντας τους ότι «βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια».

ΠΗΓΗ: filathlos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα