Champions League: Μπαγερν - ΑΕΚ 2 - 0, τελικό σκορ

Champions League: Μπαγερν - ΑΕΚ 2 - 0, τελικό σκορ

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League...

 90'+5': Λήξη του αγώνα.

  Στη θέση του Λεβαντόφσκι μπαίνει ο Βάγκνερ.

90'+1' - Αλλαγή για την Μπάγερν

90': Τρία λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

Ο Σάντσες αντικαθιστά τον Γκνάμπρι.

 87' - Αλλαγή για την Μπάγερν
Στη θέση του Ριμπερί μπαίνει ο Ραφίνια.

84' - Αλλαγή για την Μπάγερν

83': Εμφανή τα σημάδια της κόπωσης στην ΑΕΚ, που δέχεται πίεση και για τρίτο γκολ από την Μπάγερν. 

Ο Μπογέ αντικαθιστά τον Μάνταλο.

79' - Αλλαγή για την ΑΕΚ

Στη θέση του Γαλανόπουλου μπαίνει ο Γκάλο.

78' - Αλλαγή για την ΑΕΚ

Σε εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Μπάρκας έδιωξε με γροθιές πάνω στον Μπακάκη και η μπάλα -αφού πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά- σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

78' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ

77': Σε φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΚ ο Κίμιχ έπιασε το σουτ και η μπάλα, αφού κόντραρε, έφυγε κόρνερ. 

Ο Γκνάμπρι μπήκε μόνος από δεξιά στην περιοχή και έφτασε απέναντι από τον Μπάρκα, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αντέδρασε και πάλι σωστά, αποκρούοντας σωτήρια σε κόρνερ!

74': Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν!
Σε εκτέλεση κόρνερ από αριστερά -και αφού η μπάλα από κεφαλιά του Μπακάκη έφτασε στο δεύτερο δοκάρι- ήρθε ο Λεβαντόφσκι να τη σπρώξει από κοντά στα δίχτυα!

71' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ!

 Στη θέση του Άλεφ μπαίνει ο Μοράν.

68' - Αλλαγή για την ΑΕΚ

Τη δέχεται ο Λαμπρόπουλος για ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Γκορέτσκα.

67' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ

Τη βλέπει ο Σιμόες για ένα δυνατό μαρκάρισμα έξω από την περιοχή στον Γκορέτσκα.

64' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ

Μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Λεβαντόφσκι βγήκε τετ-α-τετ από αριστερά με τον εξερχόμενο Μπάρκα, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ απέκρουσε υπέροχα σε κόρνερ!

61': Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν!

57': Ο Γκνάμπρι δοκίμασε ένα δυνατό σουτ -έξω από την περιοχή και αριστερά- αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

  Έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Κίμιχ από δεξιά, ο Γκορέτσκα έπιασε απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μπάρκας εκτινάχθηκε και απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ!

55': Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν!

53': Έπειτα από επικίνδυνη σέντρα του Κίμιχ από δεξιά, ο Τσόσιτς πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο έξω από το πίσω δοκάρι σε κόρνερ.

52': Καλά μπήκε και μετά την ανάπαυλα η ΑΕΚ, προσέχοντας να μην αιφνιδιαστεί από την Μπάγερν. Οι Βαυαροί συνεχίζουν να δείχνουν φλύαροι. 

 46': Ξεκίνησε το β' μέρος. 

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου.

45': Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

44': Ο Χουλτ έκανε υπέροχη ενέργεια από αριστερά και κόπηκε με δυνατό φάουλ του Αλάμπα (ο οποίος του έκανε φράγμα), αλλά δεν δόθηκε κίτρινη.

43': Ψάχνει και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο η Μπάγερν, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει δείξει ιδιαίτερα επηρεασμένη από το γκολ που δέχθηκε και αμύνεται αποτελεσματικά.

Μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Μίλερ βρέθηκε απέναντι από τον Μπάρκα, αλλά ο Τσόσιτς πρόλαβε να του βάλει σωτήρια την προβολή.

Δείτε το γκολ του Λεβαντόφσκι:



37': Ευκαιρία για την Μπάγερν!

35': Σε βαθιά μπαλιά του Λαμπρόπουλου προς τον Πόνσε ο Αλάμπα κάνει εμφανές φάουλ στον επιθετικό της ΑΕΚ ακριβώς έξω από την περιοχή, αλλά ο διαιτητής δείχνει "παίζετε".

Ο Λεβαντόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση και με δυνατό πλασέ ψηλά στην αριστερή γωνία (ο Μπάρκας έπεσε από την άλλη) άνοιξε το σκορ.

31' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ!

Τη βλέπει ο Τσόσιτς για τη φάση του πέναλτι.

30' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ

Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Τσόσιτς φάνηκε να κρατάει τον Λεβαντόφσκι (ενώ η μπάλα ήταν μακριά) και ο διαιτητής έδωσε το κάπως αυστηρό πέναλτι.

29' - ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ!

28': Ο Ριμπερί μπήκε μόνος από αριστερά στην περιοχή και σέντραρε επικίνδυνα, αλλά παρενεβλήθη ο Λαμπρόπουλος και έδιωξε σε κόρνερ.

26': Με πρωταγωνιστή τον Άλεφ που είναι αλάνθαστος ως τώρα, η ΑΕΚ κυκλοφορεί σωστά την μπάλα και δεν επιτρέπει στην Μπάγερν να της ασκήσει πίεση.

19': Συμπληρώθηκε σχεδόν το πρώτο εικοσάλεπτο και η ΑΕΚ πατάει πολύ καλά μέχρι τώρα στο γήπεδο, κρατώντας τους Βαυαρούς μακριά από την περιοχή της και δείχνοντας απειλητική η ίδια στις αντεπιθέσεις.

Σε υπέροχη αντεπίθεση της "Ένωσης", ο Μπακάκης έφυγε από δεξιά και σέντραρε στην καρδιά της περιοχής, αλλά ο Πόνσε δεν κατάφερε να κοντρολάρει καλά και η ευκαιρία χάθηκε!

11': Καλή στιγμή για την ΑΕΚ!

Οι Βαυαροί απαντούν άμεσα, με τον Γκορέτσκα να πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κίμιχ και ν' αναγκάζει τον Μπάρκα ν' αποκρούσει δύσκολα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ!

7': Ευκαιρία για την Μπάγερν!

Σε εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου από δεξιά, ο Λαμπρόπουλος νίκησε στον αέρα τον Χούμελς, αλλά η εξαιρετική κεφαλιά του έγλειψε το αριστερό δοκάρι του Νόιερ κι έφυγε άουτ!

5': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ!

1': Έναρξη του αγώνα.

Όλα έτοιμα -μέσα στη φοβερή ατμόσφαιρα που έχουν φτιάξει οι φίλοι της Μπάγερν- για να ξεκινήσει το ματς στην "Allianz Arena".

Το αποψινό θα είναι το πέμπτο παιχνίδι της ΑΕΚ στη Γερμανία, με την "Ένωση" να μετράει στα προηγούμενα τρεις ήττες και την επική ισοπαλία (4-4) με τη Λεβερκούζεν, την οποία απέκλεισε κατόπιν στη ρεβάνς.

Κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη θεωρείται η νίκη σήμερα για την Μπάγερν. Με τον Νίκο Κόβατς να βρίσκεται ξανά υπ' ατμόν μετά την γκέλα με τη Φράιμπουργκ (και ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ το Σάββατο) οι Βαυαροί δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο νέας απώλειας.

Ο Έλληνας άσος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα ιγνυακού τένοντα δεξιού γόνατος και επειδή ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ήθελε να ρισκάρει επιδείνωση της κατάστασής του, τον απέκλεισε από την αποστολή.

Ένα ακόμα αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε σήμερα για την ΑΕΚ. Πέρα από τους τιμωρημένους Λιβάγια-Λόπες, τον τραυματία Οικονόμου και τον ανέτοιμο Μπακασέτα, η "Ένωση" θα στερηθεί και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ούτε σήμερα θα νιώσει μόνη η ΑΕΚ, αφού στο Μόναχο βρίσκονται για να την υποστηρίξουν περίπου 5.500 φίλοι της! Μάλιστα φρόντισαν να κάνουν από νωρίς... αισθητή την παρουσία τους στη γερμανική πόλη, με φωνές, συνθήματα και το κιτρινόμαυρο χρώμα να κυριαρχεί.

sport-fm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα