Σάρωσε εναντίον της Εθνικής και τον έβαλε στο στόχαστρο η ΑΕΚ

Σάρωσε εναντίον της Εθνικής και τον έβαλε στο στόχαστρο η ΑΕΚ

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην ΑΕΚ για την απόκτηση ενός χαφ το τελευταίο χρονικό διάστημα, ώστε να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση και να διορθωθεί το λάθος του καλοκαιριού.

Οι Ραντόγια και Κρστίτσιτς έχουν ακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν και συνεχίζουν να απασχολούν, ενώ ένα νέο όνομα ήρθε στην επιφάνεια. Πρόκειται για τον Γκλεν Καμαρά, τον 23χρονο αμυντικό μέσο που έκανε πολύ καλό ματς στο Φινλανδία-Ελλάδα και σημείωσε το δεύτερο γκολ στο 89ο λεπτό εις βάρος της Εθνικής μας.

Πρόκειται για παίκτη με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε που αγωνίζεται στη Νταντί Γιουνάιτεντ (έκανε 36 συμμετοχές πέρυσι) και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Ένωση τον θέλει για τον χειμώνα και ίσως καταφέρει να τον πάρει σε πιο χαμηλή τιμή. Μάλιστα, έχουν γίνει και προκαταρκτικές συζητήσεις επί του θέματος.

Φυσικά, δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, διότι είναι διεθνής παίκτης και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Βρετανίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προταθεί στην ΑΕΚ ο αριστερός μπακ της Ξάνθης Χοσέ Κασάδο, αλλά όπως τονίστηκε χθες από τους κιτρινόμαυρους, δεν θα αποκτηθεί παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση.

 

Πηγή: filathlos

 

Δείτε εν δράσει τον Καμαρά:

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα