Ξέφυγε ο Φορτούνης μετά το γκολ. Είπε "εγώ σας @@@@" προς τη μαθητική κερκίδα της ΑΕΚ

Ο Κώστας Φορτούνης ξέφυγε στο γκολ που πέτυχε, βρίζοντας προς το μέρος που βρισκόταν η μαθητική κερκίδα των φίλων της ΑΕΚ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους στο 58′ με πολύ όμορφο τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή.

Μετά το γκολ του, ο Φορτούνης πανηγύρισε έξαλλα, ζητώντας ησυχία από τους οπαδούς της ΑΕΚ, βέβαιο αυτό δεν ήταν τίποτα καθώς ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να τους λέει «εγώ σας γ@@@@», προς το κοινό και συγκεκριμένα προς τη μαθητική κερκίδα.

Το αστείο είναι πως ο αθλητικός δικαστής κάλεσε την ΑΕΚ να καθίσει στο σκαμνί για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κινδυνεύει με πρόστιμο… Για τον Φορτούνη δεν έχει ακουστεί ακόμα τίποτα μόνο ότι ο δικαστής έχει το δικαίωμα να τον καλέσει για τα… γαλλικά που είπε στην εξέδρα μετά το γκολ που πέτυχε, με αποδεικτικό στοιχείο το βίντεο.
Η ΑΕΚ λοιπόν κινδυνεύει να «φάει» έως και (4) αγωνιστικές και πρόστιμο έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000€) και ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών.

Δείτε την επίμαχη φάση:

rp.news/

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα