Χωρίς Οικονόμου, Μάνταλο, Άλεφ η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Χωρίς Οικονόμου, Μάνταλο, Άλεφ η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Με δύο επιπλέον απουσίες θα παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ, καθώς στην αποστολή του ντέρμπι δεν βρίσκεται ούτε ο Μάριος Οικονόμου, αλλά ούτε και ο Πέτρος Μάνταλος!

Ο Έλληνας στόπερ δεν κατάφερε να βρεθεί στον βαθμό ετοιμότητας που έπρεπε και έτσι έμεινε εκτός αποστολής, με τον Τσόσιτς να παίρνει έτσι θέση στο βασικό σχήμα του ντέρμπι.

Ωστόσο, απρόοπτο υπήρξε και με τον Μάνταλο. Ο αρχηγός της Ένωσης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, δεν προπονήθηκε και τέθηκε νοκ άουτ για το αυριανό μεγάλο ματς, με την απουσία του να προκαλεί όπως είναι λογικό έντονο πονοκέφαλο στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Πλέον, οι επιλογές για τον τεχνικό της ΑΕΚ δείχνουν περιορισμένες και έτσι είτε ο Γκάλο είτε ο Γιαννιώτας θα πάρουν φανέλα βασικού. Με την παραπάνω επιλογή να κρίνει και τη θέση που θα χρησιμοποιηθεί ο Μπακασέτας. Αν αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος ο Έλληνας διεθνής θα πάει αριστερά, σε διαφορετική περίπτωση θα διατηρηθεί στο δεξί άκρο.

Από εκεί και πέρα θέση στην αποστολή παίρνει για πρώτη φορά ο Λούκας Μπογέ, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, ενώ εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Άλεφ.

Αναλυτικά η κιτρινόμαυρη αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπάρκας, Τσιντώτας

Αμυντικοί: Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσι, Χουλτ

Μέσοι: Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Μοράν

Επιθετικοί: Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Μπογέ

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα