Ξάνθη - Πλατανιάς 0 - 2

Ο Πλατανιάς πέρασε νικηφόρα από τα "Πηγάδια" επικρατώντας της Ξάνθης με 2-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Οι Κρητικοί δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να εκμεταλλευτούν για ακόμη μια φορά την έδρα τους, υποχρεώνοντάς τους στην 3η ήττα τους εντός σε 6 ματς τη φετινή σεζόν.

Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου άνοιξε στο 28ο λεπτό, ο κορυφαίος του γηπέδου, Λούκα Μιλούνοβιτς, με σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Κουλιμπαλί από δεξιά. Το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων ήταν μάλιστα το σκορ με το οποίο οι δύο αντίπαλοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς κατάφερε με σχετική ευκολία να διατηρήσει τι προβάδισμα, ενώ στο 60ο λεπτό, πέτυχε και δεύτερο γκολ. Δράστης αυτή τη φορά ήταν ο Ανγκούλο, ο οποίος βρήκε ελεύθερο πεδίο έξω από την περιοχή, επιχείρησε το σουτ και νίκησε για δεύτερη φορά τον Τσέναμο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι "ακρίτες" δεν κατάφεραν στη συνέχεια να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα, η οποία έφερε και αντιδράσεις από την εξέδρα.

Με το τρίποντο αυτό ο Πλατανιάς "σκαρφάλωσε" στην 7η θέση, μετρώντας 18 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη βρίσκεται στη 10η θέση με 15 βαθμούς.Οι συνθέσεις

Ξάνθη: Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Ζαραδούκας (67' Τριάδης), Έλτον, Ερέα, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ (53' Νιέτο), Σολτάνι, Ράνος.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν (46' Ιτούα), Μπανανά, Βάντερσον, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς (72' Ντίνας), Ανγκούλο (88' Ζιλβάν), Ράμος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα