Με μαέστρο τον Ράμος ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς αν και ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ κάτι που συνέβη με την είσοδο του Ράμος στο παιχνίδι.

Ο Λεβαδειακός είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και απείλησε πολύ λίγες στιγμές. Αυτό που κατάφεραν τελικά οι φιλοξενούμενοι είναι να μειώσουν λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Στο 12' ο Μιλούνοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ με τον Τριποτσέρη να προσπαθεί να διώξει με κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του και πέρασε έξω. Στο 22' η προβολή του Μάντζιου μετά από σέντρα του Γιακουμάκη πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Μιλούνοβιτς ένα λεπτό αργότερα.Στο 35' ο Μάντζιος και πάλι μέσα στην περιοχή κάνει τις προσποιήσεις αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς ήταν σαφώς ανώτερος και με την είσοδο του Ράμος οι Κρητικοί είχαν άλλον αέρα.Στο 50' το πλασέ του Γιακουμάκη μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βερεμένκο.

Ο Πλατανιάς πίεζε και έβρισκε τρόπους να είναι στην επίθεση.Η άμυνα του Λεβαδειακού διασπάστηκε στο 64' όταν ο Κουλιμπαλί έβγαλε την σέντρα και ο Ράμος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 68' ο Γιακουμάκης έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά η κεφαλιά του Ανγκούλο πέρασε άουτ.Στο 71' ο Πλατανιάς πέτυχε το δεύτερο του τέρμα και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Ο Ράμος κράτησε τη μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου και έβγαλε τη σέντρα για τον Γιακουμάκη ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Ο Λεβαδειακός πίεσε και στο 86' με τον δικό του Γιακουμάκη (Πέτρο) κατάφερε να μειώσει. Ο Μάντζιος γύρισε για τον Γιακουμάκη, ο οποίος από την καρδιά της άμυνας του Πλατανιά με πλασέ έκανε το 2-1.Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς να σημειωθεί κάποια άλλη φάση και ο Πλατανιάς πανηγύρισε την 3η εντός έδρας νίκη του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα