Ο Ολυμπιακός έχει γνωρίσει κατά καιρούς διάφορους απίθανους αποκλεισμούς από τη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως με το γκολ του Τζέραρντ στο Λίβερπουλ, όπως με τη «συνωμοσία» στο Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ όταν στο 90 προκρινόταν και στο 92 έμεινε έξω.
Αυτή η πρόκριση, όμως, δεν χάνεται με τίποτα.
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Μπενφίκα και το 1-1 στο Παρί-Άντερλεχτ, μπορεί να προκριθεί ακόμα και με τους 7 βαθμούς που έχει έως τώρα. Ακόμα κι αν χάσει από Παρί και Άντερλεχτ στα δύο ματς που απομένεουν, στις 27 του μηνός με τους Γάλλους στο Παρίσι και στις 10 Δεκέμβρη με τους Βέλγους στην Αθήνα.
Αν η Άντερλεχτ νικήσει την Μπενφίκα και τον Ολυμπιακό και οι Πορτογάλοι την Παρί, μπορεί να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στους 7 πόντους αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός θα περάσει, με περισσότερους βαθμούς στους μεταξύ τους αγώνες.
Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr
Διαβάστε ακόμα: Basket League: Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους διαιτητές, μπήκε στο γήπεδο



