Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Βραζιλία - Κροατία live

Στο αγωνιστικό μέρος, η πρώτη… παράσταση θα δοθεί στο Σάο Πάολο. Η «σελεσάο» του Λουίς Φελίπε Σκολάρι θα επιδιώξει να αποφύγει την… έκπληξη που συνοδεύει τις πρεμιέρες και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κροατία!

Οι ενδεκάδες του παιχνιδιού:


Βραζιλία (Φελίπε Σκολάρι): Σέζαρ, Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Λούιζ, Μαρσέλο, Παουλίνιο, Γκουστάβο, Χουλκ, Όσκαρ, Νεϊμάρ, Φρεντ.

Κροατία: (Νίκο Κόβατς): Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Λοβρέν, Βρσάικο, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Όλιτς, Γέλαβιτς.



Στο 4-2-3-1 ηγέτης θα είναι ο Νεϊμάρ, ο οποίος θα ξεκινά από το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και θα συγκλίνει έχοντας έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο αγαπημένος παίκτης του Σκολάρι, Φρεντ, ενώ θα έχει βοήθειες από τους Όσκαρ και Χουλκ. Παουλίνιο και Λουίς Γκουστάβο θα παίξουν στα χαφ, την τετράδα της άμυνας θα συνθέσουν οι Ντάνι Άλβες, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα και Μαρσέλο, ενώ στο τέρμα θα ξεκινήσει ο Σέζαρ.

Για την Κροατία νοκ άουτ είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ισλανδία τον Νοέμβριο. Αμφίβολος είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκου, ενώ στον πάγκο αναμένεται να μείνει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Για τους Κροάτες ο Στίπε Πλετίκοσα θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ οι τέσσερις στην άμυνα θα είναι οι Σρνα, Τσόρλουκα, Λόβρεν και Βερσάλικο. Οι Μόντριτς και Βουκόγιεβιτς θα είναι στον άξονα, έχοντας μπροστά τους, τους Κόβασιτς, Ράκιτιτς και Πέρισιτς. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Όλιτς.



Μέχρι τώρα οι δύο ομάδες έχουν δώσει μεταξύ τους δύο παιχνίδια. Σε κανένα από αυτά δεν έχει νικήσει η Κροατία. Η Βραζιλία έχει πάρει μια νίκη και το άλλο ματς έχει έρθει ισόπαλο.

Βραζιλία - Κροατία
Γήπεδο: Αρένα Κορίνθιανς, Σάο Πάολο
Ώρα Έναρξης: 23:00-ΝΕΡΙΤ
Διαιτητής: Γιουίτσι Νισιμούρα (Ιαπωνία)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα