19 Νοεμβρίου: Ημέρα αφιερωμένη στους άντρες της ζωής μας! Βίντεο

Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα η 19η Νοεμβρίου και δεν θα μπορούσαμε να μην θυμηθούμε αλλά και να μην αφιερώσουμε στο "ισχυρό" φύλο μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια που έχουν γραφτεί προς τιμήν του.

Ανήρ: Ουσιαστικό αρσενικό, πτώση ονομαστική, αριθμός ενικός... Ο πατέρας, ο σύντροφος, ο γιος, ο φίλος, ο αδερφός... ο άντρας. Η 19η Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στους άντρες της ζωής μας και εμείς τους ευχόμαστε χρόνια πολλά με τραγούδια... αντρικά!

Σημάδια που μαρτυρούν ότι το κινητό (ή το tablet) σας έχει παραβιαστεί

Για την ιστορία...
Η Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα -ο αντίποδας της 8ης Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας- είναι σχετικά φρέσκια. Γιορτάστηκε πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου του 1999 στα νησιά Τρίνιδαδ και Τομπάγκο της Καραϊβικής. Η Ημέρα του Άντρα γιορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες και ως στόχο έχει να τονιστεί ο ρόλος και η προσφορά των ανδρών στην κοινωνία, στον πολιτισμό, στην οικογένεια, στο γάμο, στην φροντίδα των παιδιών, όπως αναφέρεται στο in.gr.

Οι άντρες λοιπόν έχουν την τιμητική τους και εμείς τους αφιερώνουμε μερικά από τα πιο γνωστά και διαχρονικά τραγούδια που μιλούν ... για την αφεντιά τους!

 

ekriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα