Τζούλια Αλεξανδράτου στην Τατιάνα Στεφανίδου. Βίντεο

Αυτά που ακούσαμε σήμερα στην συνέντευξη της στην Τατιάνα Στεφανίδου δεν έχουν προηγούμενο!

"Ίσως με βάρεσε η σαμπάνια" λέει χασκογελώντας στο φακό!

Όχι δεν ήταν προσωπική στιγμή αλλά τσόντα που το γνώριζε. Τόσο καιρό μας κορόιδευε για να πουλήσει περισσότερο η ταινία της!

Κορόιδευε εμάς ακόμα και αυτόν τον Κούγια - έρμο δεν θα τον πούμε- που επαναλάμβανε τα περί "προσωπικών στιγμών

Το κοινό της εκπομπής την υποδέχθηκε με ενθουσιασμό ενώ δεν έλειψαν και τα πανό με περιεχόμενο «Τζούλια είσαι η πρώτη».

Η ίδια,  με φωνή που έδειχνε τρακ, ψέλλισε απλώς «πω πω χαμός» και ζήτησε λίγο χρόνο να σκεφτεί αν είναι σε θέση να πει την αλήθεια για όλο το παρασκήνιο του ροζ dvd, που όπως σχολίασε και η παρουσιάστρια απασχόλησε τη δημοσιότητα όσο και τα οικονομικά μέτρα.

Τι να πουμε πλέον!

Φορώντας ροζ φουστανάκι με φραμπαλά και τον ένα ώμο έξω, μακρύ μέχρι εκεί που χρειάζεται για να τονίζει τα γόνατα, ψιλοτάκουνες γόβες, αλλά πάνω απ’ όλα ύφος παραπλανημένου κοριτσιού που πήρε τον κακό δρόμο επειδή δεν το πρόσεξαν οι γονείς του, εμφανίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Με φωνή που έδειχνε τρακ, το μοντέλο τραγουδίστρια, αφού απάντησε με ένα «πω πω χαμός» στην ενθουσιώδη υποδοχή της στο πλατό, ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτεί αν είναι σε θέση να πει την όλη την αλήθεια για όλο το παρασκήνιο του ροζ dvd.

Λίγα λεπτά αργότερα παραδέχθηκε ότι ήταν εν γνώσει της το γύρισμα και ότι πληρώθηκε γι αυτό, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αποφάσισε να γυρίσει το πορνό dvd μέσα σε πέντε λεπτά, ειδικά όταν της είπαν από την παραγωγή ότι θα έπαιρνε τα λεφτά μπροστά. Όταν έφτασε η κουβέντα πάντως στο πόσα πήρε, η Τζούλια δεν το αποκάλυψε, λέγοντας απλώς: «ε, δεν με πλήρωσε και το δημόσιο».

Το μοντέλο – τραγουδίστρια εμφανίστηκε ντροπιασμένη από την  όλη εξέλιξη που πήρε η υπόθεσή της, αλλά είναι απορίας άξιο ότι ντράπηκε μετά - όπως είπε- και όχι κατά τη διάρκεια του πορνό,  γιατί είναι συνηθισμένη να κάνει γυμνές φωτογραφίσεις και έτσι δεν την πείραζε που ήταν γυμνή μπροστά σε κόσμο. Βεβαίως δεν εξήγησε πως μπερδεύει μια προκλητική φωτογράφιση με το να κάνεις σεξ on camera για πορνό βίντεο.

Σε ερώτηση της Τατιάνας αν ήταν νηφάλια την ώρα του γυρίσματος απάντησε το μυθικό «ίσως με πείραξε η σαμπάνια»!

Η Τζούλια είπε επίσης ότι είναι μόνη και στερημένη από αγάπη, αλλά αυτό από μόνο του αναιρεί όλα όσα έλεγε τις προηγούμενες ημέρες για τον επικείμενο γάμο της. Άλλο ένα ψέμα λοιπόν. Και καλά, όσα αφορούσαν το dvd. Ντρεπόταν η κοπέλα και ήθελε το χρόνο της για να παραδεχθεί όσα παραδέχθηκε. Το γάμο όμως τι τον μπλέκει στις ίδιες λογικές.

Το μοντέλο, όταν ρωτήθηκε για τις επιλογές του, έβγαλε μεγάλη πίκρα για τον πατέρα της, λέγοντας ότι την αντιμετώπιζε σαν «μηδενικό» και την υποτιμούσε.

Υπονόησε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι από όταν ήταν παιδάκι, και δεν γνώριζε τίποτα για τον κόσμο, οι γονείς της εκμεταλλεύονταν την ομορφιά της για να βγάζουν χρήματα από διαφημίσεις. Με πήγαν στα καλλιστεία, είπε, ενώ εγώ δεν ήθελα να γίνω «Σταρ Ελλάς», και από την ώρα που απορρίφθηκα θεώρησα ένοχο τον πατέρα μου. Από τότε λοιπόν διάλεγα να κάνω τέτοια πράγματα στη ζωή μου για να τους μειώσω κι εγώ και να τους εκδικηθώ. Άρα τώρα που μάλλον ντρέπονται να βγουν οι γονείς από το σπίτι μπορεί να θεωρεί ότι πήρε την εκδίκησή της με το παραπάνω.

Η Τζούλια δεν παρέλειψε να πει πως είναι αυθόρμητη και της αρέσει να προκαλεί και πως όλα όσα έχει κάνει είναι «νεανικές τρέλες»!!!  όσο για το ποιος είναι ο ιδανικός άντρας γι αυτήν: «κάποιος που να μην τον ενδιαφέρει το παρελθόν μου και να με αγαπήσει με τα λάθη μου».

 

 




Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα