Σουβλάκια, ρακί και μελομακάρονα κέρασε ο Ανδρουλάκης στη Βουλή για τη γιορτή του – Η έκπληξη και οι ατάκες με τον… Γιάννη Λοβέρδο

Σουβλάκια, ρακί και μελομακάρονα κέρασε ο Ανδρουλάκης στη Βουλή για τη γιορτή του – Η έκπληξη και οι ατάκες με τον… Γιάννη Λοβέρδο

Στο περιθώριο της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, με αντικείμενο συζήτησης την αρτιότερη προετοιμασία και παρουσία στη συζήτηση του Προϋπολογισμού που ξεκινάει στα μέσα της εβδομάδας, ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχθηκε τις ευχές των βουλευτών για την ονομαστική του εορτή.

 Κι ενώ οι βουλευτές περίμεναν τον Ανδρουλάκη, στην αίθουσα μπήκε ο… Γιάννης Λοβέρδος για να ευχηθεί. «Εδώ είσαι, εδώ ανήκεις!», του απάντησε η Ευαγγελία Λιακούλη.

 «Μας λείπει ένας Λοβέρδος!», είπε αστειεόμενος ο Μιχάλης Κατρίνης μόλις μπήκε στην αίθουσα και ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενο στον Γιάννη Λοβέρδο να του λέει «τον άκουσες…». 
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη συνεδρίαση κέρασε για την ονομαστική του εορτή, κρασιά, ψημμένη και ρακί από την Κρήτη.

 Δεν τους άφησε όμως νηστικούς, καθώς είχε φροντίσει να φέρει πάλι σουβλάκια και πίτες, αλλά και μελομακάρονα, κουραμπιέδες

 Όλοι τσούγγρισαν ένα ποτήρι στην υγειά του προέδρου…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα