Θεσσαλία: Εξορκίζουν την απελπισία με αυτοτρολάρισμα. Η θάλασσα ήρθε να μας βρει

Θεσσαλία: Εξορκίζουν την απελπισία με αυτοτρολάρισμα. Η θάλασσα ήρθε να μας βρει

Ο Tik Toker Σάκης Γκαραγκούνης, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την ενασχόλησή του με τα social media ακόμα και μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.
Οι κάτοικοι των χωριών της Θεσσαλίας θέλοντας να απαλύνουν τον πόνο τους από τις συνέπειες των πλημμυρών που έφερε η κακοκαιρία Daniel, επιστρατεύουν το χιούμορ.

Έτσι, μέσα από βιντεάκια στο Tik Tok και στα άλλα social media, προσφέρουν λίγη χαρά στο «κοινό» τους αλλά και στους οικείους τους, δίνοντάς τους κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουν τη συνέχεια.

Ο κ. Γκαραγκούνης μίλησε στο MEGA για την ενασχόλησή του με το Tik Tok, καθώς πολλά βιντεάκια του έχουν γίνει viral.

«Είμαι στο χωριό Σοφιάδα. Ευτυχώς μας έφυγε η «θάλασσα»! Το έκανα και για μένα για να ξεφύγει το μυαλό λίγο από αυτό που περνούσαμε, και για τα παιδιά που είναι σε αυτή την ηλικία που τα καταλαβαίνουν. Ήταν δύσκολη η κατάσταση και ήθελα να τους δείξω με χιούμορ ότι «να δείτε κάνω και Tik Tok. Οι υπόλοιποι άνθρωποι αφού είμαστε καλά και έτσι όσο πιο δύσκολο είναι θα τα αντιμετωπίσουμε όλα», ανέφερε αρχικά.

Για την κατάσταση στη Θεσσαλία επεσήμανε ο κ. Γκαραγκούνης πως, «Όλα τα σπίτια εδώ στο χωριό έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές, δεν έχει μείνει έπιπλο, τουλάχιστον είμαστε ζωντανοί. Έκανα και πιο πριν χιουμοριστικά βιντεάκια, εδώ και ένα 6μηνο ασχολούμαι με το Tik Tok.

«Είναι δύσκολα εδώ με τη δυσοσμία, όσο καθαρίζουμε συνεχίζει να μυρίζει», συνέχισε.

Από πού αντλεί ιδέες;

«Τα περισσότερα τα σκέφτομαι μόνος μου αλλά πολλά τα «κλέβω» κιόλας. Εγώ καλλιεργούσα βάμβακι και σε έναν μήνα θα κάναμε τη συγκομιδή. Η ζημιά είναι για πάρα πολλά χρόνια και δε θα μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Η σύζυγός μου προσπαθεί αλλά δεν ασχολείται τόσο, δεν είναι πολύ θετική. Οι περισσότεροι στο χωριό έχουμε χιούμορ», αποκάλυψε κλείνοντας ο κ. Γκαραγκούνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα